Barselsgave

barselsgave

Du kan finde barselsgave ideer her på siden.

Her kan du se en masse gode barselsgaveideer, og længere nede på siden kan du læse mere om hvordan du finder den rette gave til både mor og barn

[sc name=”blackfriday”]

Se alle barselsgaveideer:

nusseklud den perfekte barselsgave

Til baby: Sutteklud eller suttekæde

Babyer elsker at kramme deres sutteklude - dem kan man aldrig få for mange af.

Køber du én i god kvalitet kan du være heldig at give en gave der bliver barnets kæreste eje i flere år fremover.

Fra: 50 kr.​

Til mor: ammetøj

Bare fordi man har født må man stadig gerne se godt ud - men det er svært når man samtidig skal amme.

Ammetøj er derfor et must-have de første 6-12 måneder af barnets liv - og er du en god veninde bruger du de penge mor ikke kan få sig selv til at bruge og køber noget der er lidt lækkert til hende.

Fra: 215 kr.​

ammetøj som barselsgave
bodystocking

Til baby: Bodystockings

Når man er lille kommer man igennem uanede mængder af bodystockings de første 3-6 måneder.

En god gave og en hjælp til både mor og baby er derfor lækre økologiske bodystockings som er rare at have på.

Fra: 179 kr.​

Til mor: Spaophold eller massage

Det er hårdt at føde, og det er rigtig hårdt at have en lille baby. Derfor fortjener mor også at blive forkælet lidt.

Med et spaophold eller et par timers massage kan mor tage afsted og blive forkælet mens baby sover eller bliver passet er par timer af far.

Fra: 250 kr.​

spa-ophold
ammepude til barsel

Til mor og baby: En ammepude

En ammepude kommer både mor og baby til gavn og er endnu et must have til livet som forælder.

Sørg for at købe en ammepude i god kvalitet (og selvfølgelig økologisk, og gerne i bomuld) - den kommer til at blive brugt rigtig rigtig meget.

Fra: 199 kr.​

Til baby: Aktivitetstæppe

Der er mange timers kognitiv udvikling i et aktivitetstæppe, og det kan både bruges når baby begynder at kunne skelne farver, og når der skal læres at ligge på maven.

Det smarte er at legetøjet kan tages af og f.eks. sættes på autostolen, eller bare bruges til at lege med når baby begynder at putte ting i munden.

Fra: 689 kr.​

barselsgave aktivitetstæppe
chokolade som barselsgave

Til mor: Lækker chokolade

Mor er alene hjemme i mange timer hver dag, og når baby sover fortjener hun selvfølgelig at snacke lidt, og så er chokolade altså en god barselsgave.

Sørg for at du køber noget der både er rigtig lækkert og ikke indeholder tilsat sukker - marabou kan hun selv købe i supermarkedet.

Fra: 99 kr.​

Til baby: Uro

En uro er en fantastiske måde for den lille ny at lære verden at kende på - de små figurer er den fantastiske underholdning når man ikke er et år endnu.

Hæng den over vuggen eller ved puslebordet, og så er der garanti for små babygrin

Fra: 87 kr.​

en pusletaske

Til mor: Pusletaske

En lækker pusletaske kommer til at rede mor så mange gange i løbet af de ca. 3 år man bruger den at det er et af de vigtigste køb du kan gøre.

Sørg for at det er en taske i god kvalitet og at der er masser af plads til ekstra bleer, bodystockings, mad etc.

Fra: 499 kr.​

Til baby: Hagesmække

Hagesmække er endnu en ting man bruger tonsvis af som forælder, og hvor man måske ikke har lyst til at bruge så mange penge selv.

Men søde hagesmække gør bare virkelig måltidet sjovere, så kan du finde sådan nogle er det en rigtig god gave.

Fra: 11 kr.​

hagesmæk perfekt barsels gave
barselsgavesæt

Til mor: Gavesæt

Abeungen har lavet de perfekte barselsgaver, nogle rigtig søde gavesæt som indeholder både lidt til mor og lidt til barnet.

Så er der både lidt godt til baby, f.eks. legetøj eller noget at nusse med, og noget som mor kan nyde når baby sover, f.eks. chokolade eller dejlige cremer.

Fra: 165 kr.​

Til baby: Babyservice

Hvis du gerne vil give en barselsgave man måske ikke kan bruge her og nu, men som man bliver rigtig glad for med tiden, så skal du kigge på babyservice.

Det kan f.eks. være en sød tallerken med Babapapa, en tudkop, bestik der er nemt at holde på for en lille en - der er mange muligheder og meget sødt.

Fra: 19 kr.​

babybestik
cremer

Til mor: Cremer

En fødsel er hård for kroppen, og det er det også at have en lille baby. Noget af det bedste for mor er derfor at kunne være lidt ved sig selv og sin krop.

Cremer er derfor en meget velkommen gave - og på linket får du lidt inspiration til lige hvad der passer til en nybagt mor (f.eks. skal det være uden parfumer)

Fra: 59 kr.​

Til baby: Bamser

Alle børn elsker bamser, og du kan være helt sikker på at en sød bamse er en gave der vil blive værdsat i mange år fremover.

Der er så mange søde at vælge imellem, så vælg den du selv synes er sødest - det vil helt sikkert være den rigtige.

Fra: 49 kr.​

mange bamser

Til baby: Sansegynge

Har de plads til at hænge en sansegynge op indenfor er det bestemt en gave der er værd at overveje.

Her er du sikret en barselsgave der giver uendelig mange timers sjov, både når babyen er helt lille, men også når den vokser og bliver både 2, 3 og 4 år.

Fra: 555 kr.​

sansegynge
barselsgave til far

Barselsgave til far: En god øl

Sidst men ikke mindst må vi jo heller ikke glemme en barselsgave til far - han må jo også gerne få lidt.

Det er noget af en omvæltning og som regel også hårdt arbejde at blive far, så det han nok har allermest brug for er en god øl han kan nyde når mor og baby sover sødt.

Fra: 50 kr.​

Hvad er en god barselsgave?

Når man først får at vide at en man kender skal være mor, bliver man naturligvis ovenud lykkelig på deres vegne. Og den kommende mor går uden tvivl en meget stressende tid i møde med alle forberedelserne der skal tages højde for, når der kommer en ny person ind i familien. Men livets mirakel skal naturligvis fejres, og der vil man da også gerne komme med en lille barselsgave. Som en god ven eller veninder er det derfor dit job at sørge for at fylde de huller, der kunne være blevet glemt.

Dette er ideelt at gøre i form af en brugbar barselsgave. Der er garanteret mange ting man ikke lige overvejer, især hvis man er førstegangsforældre. Her er det godt man har sine venner. En lækker barselsgave til den kommende mor, ville eksempelvis være en måneds forbrug af bleer. Der bliver brugt mange bleer når man har en ny baby, hvilket sætter en torn i siden på en økonomi, der måske i forvejen går på en fin balance. Det er også en mulighed at den kommende mor har haft så travlt med netop at få styr på og råd til alle de praktiske ting, at de sjovere ting er gået i glemmebogen.

Så er det selvfølgelig hellere her den kommende forældres samling skal suppleres. Det kunne eksempelvis være en sød lille bamse til den kommende baby, eller en fin uro til at hænge over den nye krybbe.

Eller muligvis en barselsgave til moren som et alternativ

Der er ingen tvivl om at når et barn skal fødes, er det kvinden der ligger alt det hårde arbejde i. Det skal naturligvis belønnes på en eller anden måde. Til en barselsfest kommer der unægtelig enormt mange gaver til det nye barn, men hvorfor ikke også fokusere på kvinden der har gennemgået ni måneder med en anden person i maven? Selvfølgelig skal fokus være på det nye barn, men der er altså ingen der siger at man ikke også kan forkæle sin veninde, der er midt i en meget overvældende proces.

En sådan barselsgave kunne eksempelvis bestå i en shoppingtur efter graviditetstøjet er blevet lagt vægt. En ny mor får helt sikkert travlt med det ny barn, men det er vigtigt at minde hende om at hun også har brug for en pause nogle gange. Denne pause kunne gives som barselsgave. Så når hun sidder mellem alle gaverne af bleer, babyolie og rangler, ville hun helt sikkert sætte pris på et gavekort fra en veninde til en cafétur, når hun føler overskuddet til det. Der er jo også et nyt børneværelse der skal dekoreres og males.

Det kan virke uoverskueligt for et nybagt forældrepar, så der er jo en oplagt mulighed for at slå sig sammen med et par andre og tilbyde en hjælpende hånd som en alternativ barselsgave. Så gå ikke i panik når en barselsgave skal findes; mulighederne er mange.

Flere ideer

Vi har kigget lidt på Youtube, og i disse to videoer er der mange gode ideer til hvordan man kan give en god gave til barslen.