Bryllupsgave

Du kan finde bryllupsgave ideer ved at klikke på ikonerne her nedenfor, eller ved at læse videre om hvordan du finder den perfekte gave til brylluppet.


Boligtilbehør og isenkram


Bøger


Elektronik


Film og Musik


Gadgets


Helse og Skønhed


Hobby og Fritid


Hus og Have


Kunst og Møbler


Mad og Drikke


Oplevelser


Smykker og ure


Sport og Fitness


Til Børn


Tøj og Mode


Erotik

Den kreative bryllupsgave

Når man skal købe gaver til brudeparret, der har alt, gælder det om at tænke ud af boksen. Der er nemlig ikke noget ved at have fire forskellige slags bestiksæt liggende hjemme i spisestuen, når man i virkeligheden kun får brugt det ene, højest to af sættene. Så hvis brudeparret i forvejen har et veletableret hjem med alt, hvad det indebærer, må man derfor ty til andre gaveidéer. Man kan derfor prøve at kaste sig ud i den personlige bryllupsgave, og her er mulighederne mange.

Først og fremmest er der den klassiske personlige gave – en kalender, der er skræddersyet til brudeparret. Man kan på flere forskellige hjemmesider eller i fysiske butikker få specialfremstillet en kalender. Så kan man sammensætte er masse billeder, der bringer minder frem hos bruden og brudegommen – det kan være alt fra billeder af parret sammen til billeder af familien. Der er også andre alternative bryllupsgaver til den personlige billedgave. Man kan f.eks. få fremkaldt et billede af parret eller familien og sætte det ind i en billedramme med indgraveret tekst. Den indgraverede tekst kan f.eks. være brudeparrets navne, bryllupsdatoen eller datoen for den første gang, de mødte hinanden – eller måske blot et lille citat, der ligger parret nært.

Der er også den form for personlig gave, der giver brudeparret muligheden for at tænke tilbage på deres bryllupsdag, og som involverer gæsterne. Man kan medbringe et stort, hvidt lærred, pensler og maling i forskellige farver. I løbet af bryllupsdagen kan gæsterne derfor male en lille tegning eller skrive en lille hilsen. På denne måde kan brudeparret se de søde hilsner og mindes alle de gæster, der var med til at fejre deres store dag. Et alternativ til dette kan også være at bede alle gæsterne skrive en lille hilsen på et stykke karton. Hilsnerne bliver derefter lagt i en æske, som først må åbnes på deres 1 års bryllupsdag. Æsken kan eventuelt lægges i en kurv med vin og chokolade.

 

Bryllupsgave til hjemmet

bryllupsgaveNoget, der ofte er set på ønskelisten til brylluppet, er ting til hjemmet. Man kan enten vælge at købe det, de har ønsket sig, men du kan også lave dit eget bud på en bryllupsgave til hjemmet. Vælger man at komme med sit eget bud på bryllupsgaven, så er det vigtigt at have med i overvejelserne, at det er muligt for parret at bruge gaven i netop deres hjem – det er vigtigt at tænke over, om det er noget brudeparret vil have gavn af, selvom du laver afvigelser fra deres egentlige ønskeliste.

Mulighederne er mange inden for gaver til hjemmet, det kunne f.eks. være noget lækkert sengetøj, unikke vaser, fine lamper eller pyntegenstande, der kunne pynte i vindueskarme og på hylder hos brudeparret. Er man ikke kreativ nok til selv at improvisere sig frem til den perfekte bryllupsgave, eller vil man bare gerne gå med det sikre valg, kan man jo altid ty til ønskelisten. Er man bange for, at gaven i forvejen bliver givet af en anden gæst, kan man også blot give kontanter, så brudeparret selv kan gå ud og købe det, de mangler. Alternativt er oplevelsesgaver også altid et stort hit.

Yderligere inspiration til bryllupsgaverne

Ved at se nedenstående videoer kan du finde mange flere gaveideer, så god fornøjelse (det er svært at stoppe når først man er gået i gang)