Bryllupsgave

bryllupsgave

Ahh bryllup. Denne magiske dag hvor to elskende får hinanden. En dag med magi, fest - og selvfølgelig gode brullypsgaver.
Her har vi samlet en masse ideer til bryllupsgaven, og længere nede får du nogle tips til hvordan du finder den perfekte gave.

Alle bryllupsgaveideer:

royal copenhagen service bryllupsgave

Fint service

Nu er de elskende blevet gift, og de skal til at starte deres nye liv sammen og skabe et dejligt hjem.

Og hvilken bedre måde at hjælpe dem til det end at give dem noget lækkert service - f.eks. fra Royal Copenhagen eller Kähler?

Fra: 199 kr.​

Et madkursus

Brylluppet er den bedste lejlighed til at give en gave til både brud og kom - og den perfekte lejlighed til at give en gave der glæder hele livet.

Med et madkursus får brudeparret mange sjove timer sammen og madlavningsfærdigheder de kan bruge resten af deres liv - også når de får børn og bliver gamle.

Fra: 299 kr.​

madkursus
kähler vase som bryllupsgave

Kähler Vaser

Kähler er kvalitet, og når brudeparret skal stille alle deres blomster skal de selvfølgelig have en lækker vase at stille dem i.

Ud over vaser har Kähler også lækre tallerkener, skåle og lysestager, så hvis du har et større budget har du også mulighed for at give et helt sæt af noget.

Fra: 99 kr.​

Lækkert Spaophold

Et spaophold er bare lækkert, og er den perfekte måde for brudeparret at nyde hinanden og livet når brylluppet er kommet lidt på afstand.

En god ide kan være at give et spaophold og så skrive på gaven at den skal bruges til deres 1 års bryllupsdag - det er en ren vinder.

Fra: 695 kr.​

spa-ophold
wallsticker gave

Wallstickers

Giv brudeparret Wallstickers til at pynte deres nye hjem med kærlige remindere - måske er det wallstickeren hvor der står "Kærlighed overvinder alt" der gør deres første skænderi (og det kommer) lidt nemmere at komme igennem.

Der er mange citater og designs at vælge imellem, så du har rig mulighed for at give en bryllupsgave der giver  brudeparret glæde hver evig eneste dag.

Fra: 149 kr.​

Tilbehør til hjemmet

Bryllupet er det perfekte tidspunkt at give de ting til hjemmet man gerne vil give, men som koster lidt mere end normalt.

Især ting til hjemmet passer perfekt - vaser, lysestager, plakater, osv., og kan gives uafhængigt af budget

Fra: 50 kr.​

hjemmet
frækt spil som bryllupsgave

Et frækt brætspil

Gaven her skal måske gives når tante Oda kigger væk, men hvilken bedre måde at starte livet som mand og kone på end med et frækt spil man kan spille sammen?

Gaven er helt sikkert noget der vil have en positiv indvirkning på parforholdet, og sikkert noget som de ikke får købt selv - alt i alt en god gave.

Fra: 49 kr.​

Et oplevelsesgavekort

Det er oplagt at sende brudeparret afsted på en rigtig god oplevelse men der er så mange spændende ting at vælge imellem - og hvem ved om de helst vil på en romantisk ballontur eller prøve bodyflight i en vindtunnel?

Giv dem i stedet et oplevelsesgavekort så de selv kan vælge - du får det flot pakket ind, så gaven fremstår flot og eksklusiv.

Fra: 100 kr.​

oplevelsesgavekort til brylluppet
kærlighedens fem sprog

Bog: Kærlighedens fem sprog

At være i et parforhold er hårdt arbejde, og får rigtig mange mennesker er ægteskabet ikke "...til døden os skiller"

Denne bog gør risikoen for at det sker mindre. Ved at partnerne finder frem til deres primære kærlighedssprog får de redskaber til bedre at værdsætte og anderkende hinanden.
Burde være obligatorisk læsning for alle par!

Fra: 249 kr.​

En sjov/gadget bryllupsgave

Det behøver ikke altid være så seriøst det hele, og du kan også overveje at give en sjov bryllupsgave - enten som hovedgave eller sammen med noget lidt mere seriøst.

Det kunne f.ek.s være en chokoladefontæne, humørkrus eller et "Naughty Knot"

Fra: 79 kr.​

chokoladefontæne
køkkenudstyr

Køkkenudstyr og tilbehør

Man går aldrig galt i byen med noget til køkkenet, og det gælder også når der er tale om en bryllupsgave.

Oplagte bryllupsgaveideer her er fade, pander, og termo/kaffekander, men også knive, bageudstyr, ja faktisk alt, er en god gave.

Fra: 50 kr.​

Den kreative bryllupsgave

Når man skal købe gaver til brudeparret, der har alt, gælder det om at tænke ud af boksen. Der er nemlig ikke noget ved at have fire forskellige slags bestiksæt liggende hjemme i spisestuen, når man i virkeligheden kun får brugt det ene, højest to af sættene. Så hvis brudeparret i forvejen har et veletableret hjem med alt, hvad det indebærer, må man derfor ty til andre gaveidéer. Man kan derfor prøve at kaste sig ud i den personlige bryllupsgave, og her er mulighederne mange.

Først og fremmest er der den klassiske personlige gave – en kalender, der er skræddersyet til brudeparret. Man kan på flere forskellige hjemmesider eller i fysiske butikker få specialfremstillet en kalender. Så kan man sammensætte er masse billeder, der bringer minder frem hos bruden og brudegommen – det kan være alt fra billeder af parret sammen til billeder af familien. Der er også andre alternative bryllupsgaver til den personlige billedgave. Man kan f.eks. få fremkaldt et billede af parret eller familien og sætte det ind i en billedramme med indgraveret tekst. Den indgraverede tekst kan f.eks. være brudeparrets navne, bryllupsdatoen eller datoen for den første gang, de mødte hinanden – eller måske blot et lille citat, der ligger parret nært.

Der er også den form for personlig gave, der giver brudeparret muligheden for at tænke tilbage på deres bryllupsdag, og som involverer gæsterne. Man kan medbringe et stort, hvidt lærred, pensler og maling i forskellige farver. I løbet af bryllupsdagen kan gæsterne derfor male en lille tegning eller skrive en lille hilsen. På denne måde kan brudeparret se de søde hilsner og mindes alle de gæster, der var med til at fejre deres store dag. Et alternativ til dette kan også være at bede alle gæsterne skrive en lille hilsen på et stykke karton. Hilsnerne bliver derefter lagt i en æske, som først må åbnes på deres 1 års bryllupsdag. Æsken kan eventuelt lægges i en kurv med vin og chokolade.

Bryllupsgave til hjemmet

Noget, der ofte er set på ønskelisten til brylluppet, er ting til hjemmet. Man kan enten vælge at købe det, de har ønsket sig, men du kan også lave dit eget bud på en bryllupsgave til hjemmet. Vælger man at komme med sit eget bud på bryllupsgaven, så er det vigtigt at have med i overvejelserne, at det er muligt for parret at bruge gaven i netop deres hjem – det er vigtigt at tænke over, om det er noget brudeparret vil have gavn af, selvom du laver afvigelser fra deres egentlige ønskeliste.

Mulighederne er mange inden for gaver til hjemmet, det kunne f.eks. være noget lækkert sengetøj, unikke vaser, fine lamper eller pyntegenstande, der kunne pynte i vindueskarme og på hylder hos brudeparret. Er man ikke kreativ nok til selv at improvisere sig frem til den perfekte bryllupsgave, eller vil man bare gerne gå med det sikre valg, kan man jo altid ty til ønskelisten. Er man bange for, at gaven i forvejen bliver givet af en anden gæst, kan man også blot give kontanter, så brudeparret selv kan gå ud og købe det, de mangler. Alternativt er oplevelsesgaver også altid et stort hit.

Yderligere inspiration til bryllupsgaverne

Ved at se nedenstående videoer kan du finde mange flere gaveideer, så god fornøjelse (det er svært at stoppe når først man er gået i gang)