Dåbsgaver

Klik nedenfor for at finde inspiration til dåbsgaver, eller læs mere om jagten på den perfekte dåbsgave længere nede.


Boligtilbehør og isenkram


Bøger


Elektronik


Film og Musik


Gadgets


Helse og Skønhed


Hobby og Fritid


Hus og Have


Kunst og Møbler


Mad og Drikke


Oplevelser


Smykker og ure


Sport og Fitness


Til Børn


Tøj og Mode


Erotik

Hvad er en perfekt barnedåbsgave overhovedet?

Man kan i sandhed se at man ikke er teenager længere, når ens venner begynder at smide billeder op af deres førstefødte på de sociale medier. Man er naturligvis enormt glad på sine venners vegne og glæder sig selvfølgelig til at møde den lille ny. Men glæden bliver langsomt erstattet med nerver, jo tættere man kommer på den vanvittigt vigtige begivenhed; barnedåben.

Når et barn bliver døbt er det en stor begivenhed for den nyligt forstørrelse familie. Men jo nærmere man er forældrene, jo mere pres er der for at finde den perfekte dåbsgave. Hvis det er første gang man er til barnedåb og på egen hånd med at anskaffe en dåbsgave, er det kun naturligt at man er i vildrede. Men der findes heldigvis en opskrift, så man kan garanteres ikke at gå helt galt i byen.

Opskriften der aldrig rammer ved siden af

dåbsgaverDer er sikkert rigtigt mange af dine venner og veninder, der ligger inde med en eller anden gave de fik i barnedåbsgave. Det kan endda være du selv ejer en. Men det er sjældent at folk ejer mere en én gave fra da de blev døbt og det er sjældent kæmpe saml-selv-legesæt der har holdt helt fra dåben.

Altså er ét af elementerne i den perfekte dåbsgave, at den er langtidsholdbar. Det er et klart mål at den gave man selv giver den nyfødte, er den der bliver taget med videre i livet og muligvis endda bliver et arvestykke. Men så er det ikke nok at gaven kan holde sig længe, vigtigt som det er. Gaven skal også have et element af nostalgi. Eksempelvis er det populært med en lille charmerende bamse, der måske er viklet ind i et bånd med den nyfødtes initialer. På denne måde er gaven både sjov for den nyfødte at få, men også charmerende nok til at tage med sig gennem livet.

Hvilket viderebringer os til det næste element i enhver god dåbsgave: størrelsen. Det er essentielt at en dåbsgave ikke er et kæmpe monstrum. Der er ikke meget nostalgi i at kigge tilbage på sin barnedåbsgave, der bestod i en kæmpe kravlegård, som ens far skulle bruge hele søndagen på at samle. En lille personlig ting er meget bedre. Det kan derfor også være en mulighed at købe den nyfødte et lille smykke i guld eller sølv. Denne dåbsgave kan naturligvis ikke benyttes af den nyfødte med det samme, men bliver uden tvivl enormt betydningsfuld når han eller hun bliver ældre.

Det er også en mulighed at få smykket indgraveret med barnets initialer samt muligvis en fødsels- eller dåbsdato. Denne gave rammer helt sikkert plet, hvis det er nostalgieffekten man går efter. Hvordan man vil gribe en dåbsgave an, er naturligvis op til en selv. Men mist ikke modet, hvis du beslutter hvilken effekt dåbsgaven skal have, er der overraskende mange muligheder på internettet.

Flere ideer til dåbsgaver

Hvis du gerne vil have flere dåbsgave ideer så prøv at se nedenstående videoer – de er fulde af gode ideer