Gave Til Far

gave til far

Her finder du gave til far. Du kan læse mere om de forskellige gaveideer lige nedenfor, eller du kan læse mere om hvilken gave du skal vælge længere nede.

Alle Gaveideer til Far:

en god gave til far

Oplevelser

En af de bedste gaver du kan give til far er en god oplevelse, og gerne noget som I kan lave sammen jer to - eller noget han kan nyde selv.

Populære oplevelser til Far inkluderer f.eks. vinsmagning, ølsmagning, en tur i Ferrari, et madkursus eller hans helt egen whiskeyflaske. Klik og se de mest populære oplevelser.

Fra: 299 kr.​

Sjove gadgets og dingenoter

Hvis der er noget fædre elsker, så er det sjove gadgets og dingenoter som de kan sidde og pille ved og som kan sprede lidt latter i hverdagen.

Det kunne f.eks. være en røgpistol, en potato-twister, en virtual reality box, whiskey-isterninger i sten, eller en kartoffelchips-laver. Klik og se alle ideerne.

Fra: 39 kr.​

gadgets til far
værktøj til far

Værktøj

Hvis han synes sådan noget gør-det-selv-arbejde er sjovt er det en rigtig god ide at give værktøj som gave til far.

Prøv at find ud af hvad han mangler / ønsker sig hvis du kan det uden at det bliver for åbenlyst, og ellers er boremaskiner og andre former for el-værktøj altid et hit.

Fra: 49 kr.​

Ølsmagning eller whiskeysmagning

En god gave til far går som regel lige i ganen, og et oplagt bud vil derfor være at sende ham afsted på en ølsmagning eller wiskeysmagning.

Oplevelserne kan prøves over hele landet, og du kan enten selv tage med og lave en hyggelig familietur ud af det eller lade ham prøve med sine venner.

Fra: 149 kr.​

ølsmagning
god vin

En god flaske vin

En god gave til far kan også være nogle af de ting som han gerne vil have, men måske ikke vil bruge så mange penge på selv.

Og en oplagt en af dem er en god flaske whiskey (eller Champagne hvis han er mere til det). Køb gerne en rigtig god en hvis du kan, hellere én rigtig god end to halvgode - så bliver han for alvor glad.

Fra: 49 kr.​

Skægpleje

Hvis han har skæg kan en god gaveidé også være noget til at pleje skægget, f.eks. speciel skægbalsam eller en skægbørste/skægkam.

Udvalget er (overraskende) stort og det er måske ikke lige noget han selv har overvejet, så måske åbner du en helt ny verden for ham.

Fra: 29 kr.​

skægpleje
kniv

Køkkenknive

Hvis din far kan lide at gå i køkkenet er det en oplagt gave at give ham en lækker køkkenkniv så han har noget godt værktøj at arbejde med.

Har du et stort budget kan du overveje et decideret knivsæt med flere knive, og ellers er en enkelt kniv også noget der kan bringe glæde hver gang han laver mad.

Fra: 149 kr.​

Specialøl

En anden klassisk gave til far er specialøl. Almindelige øl kan man altid drikke, men specialøl er noget man bliver glad for at få i gave.

Specialøl er samtidig også en gave der passer til alle budgetter - køb en enkelt hvis budgettet er småt, flere hvis det er lidt større (nyd dem måske sammen) eller køb det som "en lille ting ekstra" sammen med en anden gave.

Fra: 39 kr.​

specialøl
skjorter

Skjorter

En gave der måske godt kan virke lidt kedelig men som samtidig er meget brugbar er skjorter.

Skjorter kan man aldrig få for mange af, og du kan være sikker på at det er en gave som far bliver glad for. Du kan se i skabet hvilken størrelse han bruger eller spørge mor.

Fra: 249 kr.​

En tur i en fed bil

Hvis der er noget far måske kunne blive ekstra glad for så er det en køretur i en smart bil - måske noget han altid har drømt om?

Det kunne være en tur i Ferrari eller Lamborghini, en off-road tur i en landrover eller en tur i verdens hurtigste muskelbil - eller måske en tur i en pansret mandskabsvogn?

Fra: 495 kr.​

gave til far tur i sej bil
deodorant

Deodorant / Parfume

Kan du ikke helt finde på hvad du skal give i gave til far kan du altid give en deodorant eller en parfume.

Skjorter kan man aldrig få for mange af, og du kan være sikker på at det er en gave som far bliver glad for. Du kan se i skabet hvilken størrelse han bruger eller spørge mor.

Fra: 59 kr.​

Boxershorts

En anden gave som måske kan virke lidt kedelig men som samtidig også er noget man ved far vil bruge og som man ved far vil blive glad for, er boxershorts og underbukser.

Hvis du er rigtig god køber du nogle der er lidt lækre og ikke bare nogle tilfældige nede fra supermarkedet, sådan som han måske gør selv allerede nu.

Fra: 99 kr.​

boxershorts
køkkenudstyr

Lækkert udstyr til køkkenet

Hvis far godt kan lide at gå i køkkenet vil det være oplagt at give ham noget lækkert til køkkenet.

Det kan være en lækker pande, et godt skærebræt, et specielt køkkenværktøj, et godt forklæde eller noget andet. Klik og se alle ideerne.

Fra: 49 kr.​

Drone

Hvis far er lidt af en elektroniknørd kan du også overveje at give ham en drone. Der er mange timers sjov i sådan en flyvende fætter, og man kan godt få kvalitet uden at det behøver koste en formue.

Særligt sjov hvis han i forvejen kan lide fjernstyrede ting.

Fra: 1099 kr.​

drone
bøger

En god bog

Hvis far godt kan lide at læse er det en oplagt gaveide at give ham en god bog han kan læse i.

Det kan f.eks. være den nyeste gode krimi, eller en bog om et emne han interesserer sig for, f.eks. historie, en hobby han har eller lign. Klik og se alle bogideer.

Fra: 49 kr.​

Hop med på gør-det-selv-dillen når du køber gave til far

Gaver til fædre er nogle af de hårdeste nødder at knække

Når juletiden oprunder og man haster rundt i alle butikker for at finde de perfekte gaver til hele familien, så kan en gave til far ofte være den man udskyder til sidst og som giver en mange søvnløse nætter. Det er ikke bedre til fødselsdage, hvor presset for at finde den ideelle gave om muligt er endnu større. Fædre har nemlig en tendens til at virke som om, at de allerede har alt hvad hjertet begærer; og derudover har de ofte en økonomi som gør at de har råd til at anskaffe sig alle de nye gadgets og produkter som de gerne vil eje uden at behøve at sætte dem på ønskelisten.

Tøj og praktiske ting, som ellers kunne være oplagte muligheder, er ofte gaver, som deres kone gerne står for. Når kreativiteten skal foldes ud under gavekøbet kan man derfor let gå hurtigt kold. Ens far er en af de vigtigste personer i ens liv, og man vil gerne vise sin taknemmelighed med den perfekte gave – og det er frustrerende at det kan være så svært at afgøre hvad dette er.

Men der er ingen grund til at fortvivlet helt. For når en person virker til at have alt, kan man faktisk vende det til at være en kæmpe fordel i ens gavejagt. Her kan man nemlig tillade sig at være kreativ og give gaver som udfordrer og skubber lidt til personens grænser.

Giv en gave til far som sætter lidt skub i ham


Du har garanteret mange gange hørt din far snakke om den og den praktiske opgave på huset som han skal i gang med, og du har garanteret gang på gang hørt din mor himle op over, at han aldrig får taget sig sammen til at starte. Men rollen som handy man er faktisk noget som de fleste mænd finder ret meget fornøjelse i, og du kan med din gave være med til at give din far et lille skub og mange timers sjov - og det hvad enten det er en julegave eller en fars dags gave du giver.

Et værktøj af den ene eller den anden slags vil i denne forbindelse uden tvivl være et stort gavehit. For eksempel vil din far uden tvivl blive begejstret for den nyeste borremaskine på markedet, en rummelig værktøjskasse med plads til alle de nødvendige dimser eller en toptunet motorsav. Der er mange forskellige valgmuligheder inden for gør-det-selv-markedet som kan tilpasse sig mange forskellige budgetter.

Denne gaveform vil derfor uden tvivl vække stor begejstring, både hos din far som nu helt sikkert vil komme i gang med nogle af sine projekter fordi han ikke kan vente med at prøve gaven af og sikkert også hos din mor som er taknemmelig for at han endelig kommer i gang. Er din far allerede en gedigen gør-det-selv-mand som bruger mange timer om ugen på forskellige byggeprojekter vil endnu et værktøj til samlingen blot vække endnu større lykke, fordi det bidrager til en af hans største interesser.

Find gaveideer til far på Youtube

Hvad enten du leder efter en gave til fars dag eller om du skal finde gaveideer til fars fødselsdag, så er youtube din ven. Der er så mange videoer med forskellige ideer at du skal starte i god tid hvis du vil se dem alle. det behøver du heldigvis ikke, for vi har fundet de bedste frem til dig: