Gave til ham

gave til ham

Leder du efter den gode personlige gave til ham? Det at finde på en gave til en teenager eller voksen mand, kan være en besværlig opgave, nu de fleste ikke har mange gaveønsker. Heldigvis kan man gøre det nemt for sig.

Du finder nemlig rigtig mange gode gaver til ham, for mænd i alle aldre har måske ikke så mange ønsker, men de bliver dog samtidig også rigtig glade for praktiske ting de kan bruge i hverdagen.

Her på Idegryden har vi fundet det største udvalg af gode gaveideer til mænd i alle aldre, hvor du finder både den personlige, skøre, sjove, lærerige og praktiske gaveide.

Brug de nedenstående gaveideer til inspiration hvor du med garanti vil finde den perfekte gave til ham.

Indhold

Gode og personlige gaveideer til ham

"hvad skal jeg give ham i gave?" er spørgsmålet der giver ekko i baghovedet? Her kan du overveje at give noget indenfor de mere personlige ting. De nedenstående gaveideer er velegnet til ham på 18, 25, 30, 40, 50, 60 år eller såmænd 90 år. Helt ligesom gaverne er til mænd i alle aldre, så kan du også bruge ideerne til fødselsdag, jul, bryllup, dimmission, valentines day, kobberbryllup, konfirmation og stort set alle andre anledninger.

køb et flot ur til ham i studentergave

Flot ur

Ure har altid været den personlige gave til manden eller drengen ved særlige lejligheder som konfirmation, student eller runde fødselsdage. Hvis ham du skal finde gave til, kan lide at gå med ure og måske har snakket om et nyt, så kunne du give ham et flot lækkert ud i enten det klassiske look eller den mere trendy stil.

Fra: 400 kr.​


Special øl

Vin er en traditionel gaveide til fernisering, indflyttergave, studentergave, værtindegave og fødselsdagsgave og lignede anledninger, men udvalget af special øl er vokset gevaldigt de sidste 20 år, og hvorfor ikke bruge det som hans gave? Hvis han elsker udsøgte ting og øl, så er det en oplagt gave til manden der har alt.

Fra: 20 kr.​

køb lækker special øl til ham i gave


giv en traditionel lommelærke gave til manden

Lommelærke med indgravering

En lommelærke med indgravering kunne være den perfekte gave til ham der har alt, og som elsker at gå på jagt, fiske, vandre eller andet, hvor en lommelærke er særdeles praktisk. En sød og personlig gaveide til både ham på 18 år og ham på 60 år.

Fra: 203 kr.​


Pas etui til ham der rejser meget

Hvis du mangler en speciel gave til ham der måske rejser meget, så kunne et pas euti være den sjove og praktiske gaveide til ham. Hold styr på pas, kort, penge og boardingkort i den smarte holder.

Fra: 549 kr.​

køb et smart pas etui i julegave til ham


giv en lækker gavekurv i gave til ham

Gavekurv

Hvis du er i vildrede om gaven til ham, så køb en fed gavekurv med øl, vin, lækkert eller delikatesser. Det er en gaveide der forkæler ganen, og hvem elsker ikke denne forkælelse? Du kan finde gavekurve i forskellige priser og typer, men ved Maggies finder du det store udvalg til bedste priser. Den nemme måde at finde den gode gave.

Fra: 200 kr.​


Tøjfolderen

En noget anderledes og også forholdsvis billig gave til ham, er denne tøjfolder gadget. Tøjfolderen er super praktisk og sikkert ideel som en af de praktiske studentergaver til ham, for den hjælper ham med at lægge tøjet sammen, som det skal og burde gøres.  Det er en gave til far eller den helt unge mand, hvis han skal have den sjove men også ret praktiske ting.

Fra: 79 kr.​

giv den praktiske tøjfolderen i gave til den unge mand


giv ham gavekort til Tailorstore

Skræddersyede tøj

Send en gave til ham i form af gavekort til Tailorstore. Hvis du vil give ham noget eksklusivt og nyttigt, så kunne det være tøj. Hvorfor ikke noget skræddersyede, hvor han bare skal udfylde mål og type, og så modtager han nyt lækkert tøj? Det kan du give ham med et gavekort hertil.

Fra: 200 kr.​


Fede sneakers

Måske en nyttig og personlig ting skulle være et par nye fede sneakers? Især unge mænd er vilde med det praktiske og ergonomiske gode fodtøj, og alle mænd har brug for sko, derfor kunne det være en særdeles nyttig ting at få i gave.

Fra: 300 kr.​

køb et par fede sneakers som speciel gave til ham


giv ham et par elegante sko i gave

Flotte sko

Du kan også vælge at give ham en anden type sko, hvor udvalget både kan dække over den elegante sorte sko til den mere afslappet sko. Fordelen ved at give sko i gave er, at det er noget, som alle mennesker skal bruge. Det kræver selvfølgelig, at du kender lidt til hans stil, men det er med garanti en gave som han kan bruge i hverdagen.

Fra: 400 kr.​


God rom

Rom er blevet populært som den udsøgte drik for nydere. Så istedet for en vin gave til ham, kunne du vælge at give en af de udsøgte flasker rom i det efterhånden kæmpe udvalg der findes på verdensplan. Perfekt som fødselsdagsgave, julegave, studentergave eller måske endda 10 års bryllupsgave til ham.

Fra: 175 kr.​

køb en kvalitets rum som julegaven til ham


Giv entusiasten den gode bog om rom i gave

Rombogen

Hvis han er rom entusiast, så kunne Rombogen af Rasmus Brøgger måske være den oplagte gave også selvom den ikke er blandt hans ønsker til fødselsdag, jul eller anden særlig lejlighed. Hvis man går op i noget, så vil man gerne vide de meste om den specifikke ting, og denne bog kan hjælpe ham på vej med masser af viden om passionen.

Fra: 249 kr.​


Udenlandske øl fra The English Pub

Lækre udenlandske øl der forhandles ved den populære English Pub i Kolding er, hvad du kan forkæle ham med i gave. Hvis han elsker noget lækkert til maven og ganen, så er special øl altid den gode ide. Her kan du vælge at give de spanske, engelske, irske, belgiske eller tjekkiske øl.

Fra: 20 kr.​

Giv ham udenlandske kvalitets øl som den sjove gave


Køb en kvalitets gin til ham i gave

Gin

Ligesom rom har bevæget sig op for noget man bare skyllede ned, til noget der er udsøgt som cognac, så er gin også blevet en populær drik der skal nydes. Hvis den unge eller ældre mand er til gin, kunne du vælge at give en Geranium eller en af de andre smagfulde flasker.

Fra: 200 kr.​


Det vidste du ikke om Danmark

Danmarkhistorien er ofte om kongerækken om de forskellige slag mod tysken og svensken, men hvorfor ikke lidt Danmarkshistorie om alt det vigtige? Hvor er den røde pølse rød? Hvordan blev antabus opfundet? og alle de andre ting som de færreste af os kender historien bag.

Fra: 189 kr.​

køb den gode bog om Danmark som hans gave


Køb den interessant bog om Vestas i gave til ham

Vestas bogen

Hvis han elsker at læse og lære om samfund, historie og andre ting der skaber den interessante viden om livet ved og omkring os. Bogen om Vestas er historien om vores national klenodie, hvor du får viden om menneskerne der skabte firmaet på godt og ondt.

Fra: 239 kr.​


Den gode krimi

Hvis han elsker at læse og blive underholdt med den spændende historie, så er en krimi en af de bedste typer bøger netop til dette. Køb ham en af de nye spændende krimier fra bestsellerlisten til ham i gave, som kan bruges til både bryllupsgave, julegave og alt andet.

Fra: 145 kr.​

køb en spændende krimi til ham i gave


Køb det fede telefon cover i gave

Smartphone tilbehør

Hvis han elsker sin telefon, og måske også er fan af Chelsea, Man. Utd, Totteham eller andet fodboldhold, så kunne den sjove gave været et cover med hans fodboldhold. Du kan også vælge at købe noget andet tilbehør eller covers til telefoner.

Fra: 99 kr.​


Malebog til den voksne mand

Malebøger til voksne er blevet rigtig populært især blandt de ældre. Hvis du mangler en gaveide til bedstefar eller anden ældre herre der har alt, så kunne en af de sjove malebøger måske være gaveideen, der vækker glæde og overraskelse ved ham.

Fra: 99 kr.​

køb en malebog i gave til den ældre herre


køb den tekniske kuffert til studenten der har alt

Raffineret kuffert til ham der rejser

Til far, manden, bror eller anden person der ofte rejser med arbejde, kunne du give den eksklusive og smarte bluetooth kuffert. Styret af telefonen og er ret teknisk hvor selv en oplader til telefonen kan klares. En dyr gave der nok mest henvender sig til ham der stort set har alt i forvejen.

Fra: 2999 kr.​


Manchetter som den personlige gave

Manchetknapper er en klassisk personlige gave til mænd, som nok var mere udbredt før i tiden end i dagens Danmark. Det er dog stadigvæk en ret personlig ting til en særlig anledning, hvor runde fødselsdage eller lignede er ganske velegnet.

Fra: 300 kr.​

Machetter er den klassiske personlige gaveide til mænd


Personlig pleje gaveideer til mænd

Drenge, unge og ældre mænd har alle brug for produkter indenfor personlig pleje. Det er noget de fleste bruger på daglig basis, og en god gave til mænd i alle aldre, er noget han kan bruge. Barbering, parfume, skægpleje og andet er måske lige præcist det han ønsker til fødselsdag eller jul, og måske endda uden at vide det.

køb en lækker deodorant i gave til ham

Parfume gaveæske

Teenagere og mænd i alle aldre skal bruge en deodorant, og hvorfor ikke bruge en af lækre gaveæsker som gaven til ham? Du finder mange lækre mærker, som heldigvis kommer i det brede spektrum af prisskalaen, så der er muligt at finde noget for de fleste

Fra: 150 kr.​


Skæg voks

Til den ældre eller unge mand der gror skæg og elsker det, her skal der selvfølgelig bruges noget skægpleje. Voks eller gavesæt indenfor voks kunne være en god personlig pleje gave til ham. Den bedste gave er noget der kan bruges, og det kan denne for manden med skæg.

Fra: 99 kr.​

giv ham den gode personlige pleje studentergave


køb et lækker barbering startsæt i gave

Barberings startsæt

Til ham der lige begyndt på livet med barbering eller til ham der er garvet, her kunne et lækkert barberingssæt være den praktiske og lækre gave. Et startsæt med de nødvendige ting til barberingen kan bruges på rejse, ferie og i hverdagen.

Fra: 100 kr.​


Elektrisk pleje

Køb ham en nåsehårstrimmer, shaver, skægtrimmer eller måske en hårtrimmer i gave. Udvalget er stort, og de elektriske hjælpemidler er noget, som rigtig mange mænd bruger til at fjerne hår på daglig basis.

Fra: 99 kr.​

køb ham en god hårtrimmer, næsehårstrimmer eller andet i gave


Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

Mühle barbergrej

Hvis du vil give ham det eksklusive indenfor barberingsgrej, så er Mühle det gode kvalitets grej. Hvis ham du skal finde på en gave til, bruger en almindelig skraber, så giv ham det lækre sæt med kniv og kost, for en barbering bliver rigtig mange gange bedre med dette.

Fra: 200 kr.​


Gentlemens Bazaar gavekort

Hvis du er vildrede om du skal give hårtrimmer, barbergrej, skægpleje eller andet, kunne du give et gavekort til Gentlemens Bazaar. Her kan han selv finde noget luksus til den personlige pleje, og så bliver det en gave, som han med garanti kommer til at bruge

Fra: 50 kr.​

Køb det fede personlige pleje gavekort til ham


køb en kvalitets skægtrimmer til den unge mand i gave

Wella trimmer

Køb ham en skægtrimmer i den gode kvalitet, hvilket netop er, hvad du får med denne Wella Professional Contura trimmer. Den gode elektriske trimmer kan bruge til skægget og som detajle-hårtrimmer af ham.

Fra: 1199 kr.​


Lækker skæg vask

Til ham der har det store skæg, er skæg vask det nødvendige produkt til den gode styling og selvfølgelig også hygiejnisk bedst. Giv ham et lækkert produkt som f.eks. Bardsley skægpleje produkt der kan købes til omkring 130 kr.

Fra: 50 kr.​

køb noget lækkert skægpleje i gave til ham


køb en skægsaks i gave til manden der dyrker skæg

Skægsaks

Hvis han har fuld- eller overskæg, så skal det trimmes, hvilket denne rustfri saks gør. Giv ham denne rustfri saks i gave, som kan være med at give ham det velplejet skæg og såmænd også bryn eller bakkenbarker.

Fra: 179 kr.​


Gavesæt med barbercreme og aftershave

Giv et lækker gavesæt med barbercreme og aftershave til ham i gave. Denne flotte gaveæske er velegnet til brug for både teenageren der lige er gået i gang, eller den ældre mand der ønsker de lækre produkter. Disse er nemlig, hvad du får med de to Jermyn Street produkter, der giver en dejlig frisk og moderne duft.

Fra: 219 kr.​

Køb det lækre barber gavesæt i gave til unge mænd


køb det eksklusive gavesæt til mænd

Baxter of California gavesæt

Du kunne også vælge at købe dette eksklusive barber gavesæt i gave til ham. Du får tre eksklusive produkter i form af en prisvindende barbercreme, aftershave og en barberkost der giver den perfekte tætte barbering fordi hårene bliver løftet op af kostens hår.

Fra: 719 kr.​


Eazy-Raze hårfjerning på ryg

En lidt personlig gaveide som nok kun skal gives til en mand tæt på dig som f.eks. kæreste eller ægtemand, kunne være denne smarte razer til at fjerne hår på ryggen. Den får gode anmeldelser fra brugere, og klarer et problem som rigtig mange mænd har. Derfor er det en praktisk gaveide til din mand eller kæreste.

Fra: 349 kr.​

Køb den smarte eazy race i gave til mænd


Giv ham noget lækkert skægvoks i fødselsdagsgave

Fawcette moustache wax

Capt. Fawcetts voks til hans moustache kunne være den lækre og billige gave til ham. Skægget skal plejes og styles, hvilket voks absolut er med til at kunne gøre. Køb dette lækre og mærke eller måske Percy Nobleman, Mr. Natty eller en af de andre gode produkter til skægget.

Fra: 50 kr.​


Eksklusivt barbersæt

Hvis du leder efter en personlig og eksklusiv gaveide indenfor personlig pleje, så er Gentlemens Tonic ultimate gavesættet måske det rette valg. Et dyrt gavesæt som henvender sig til ham, der kun vil have topkvalitet, eller måske bare skal forkæles med en lækker gave.

Fra: 1995 kr.​

Køb det eksklusive barbersæt til manden der ønsker kvalitet


Køb den lækre grooming box i gave til manden

Percy Nobleman grooming box

En anden yderst eksklusive gaveide indenfor personlig pleje til mænd, er dette fede sæt i den flotte håndlavet kasse. Alt hvad han har brug for indenfor grooming, som bliver serveret på den smukkeste og yderste elegante måde med trækassen.

Fra: 1649 kr.​


En god duft i gave

En velduftende deodorant eller cologne kunne være den gode og praktiske gave til manden. Der findes mange lækre mærker hvor prisen starter ved omkring 70 kr. og opefter alt afhængig af hvilket duft du vælger eller han foretrækker.

Fra: 70 kr.​

Køb en god deodorant til mandens gave


Oplevelsesgaver som den fede gaveide

Oplevelsesgaver er den perfekte gaveide der passer til alle typer og aldre. Du finder nemlig oplevelser indenfor stort set alt, så der vil altid være noget indenfor biler, vand, action, motion, lærdom og andre slags oplevelser til ham. Vi har fundet det fede udvalg af ideer indenfor sjove eller gode oplevelser til ham.

køb en biograf oplevelse i gave til ham

Biograf oplevelse

Hvis han elsker at blive underholdt, så kan han nok også godt lide at se en fed film. Det skal selvfølgelig opleves i biografen for at være perfekt, og hvorfor ikke give ham et gavekort til biografen som den sjove gave.

Fra: 140 kr.​


Bridgewalking

En populær oplevelsesgave der er ret unikt, er Bridgewalking ved Lillebælt. Det er en oplevelse som ikke kan opleves andre steder end i Australien. At det er en unik oplevelse er med til at gøre oplevelsen populær, for at stå og gå henover broen på taget, hvor du kan kigge ned på biler, tog, både og andet trafik på vej og vand, er en super fed oplevelse for ham.

Fra: 249 kr.​

giv en bridegwalking oplevelsesgave


giv en sjov oplevelsesgave til vands til studenten

Rib sejlads

Giv ham den fede action oplevelse med en rib sejlads. Hvis han er til fart og vind i håret, så er dette absolut en sjov ting at prøve. Speedbåden kan sejle hurtigt, og det bliver der gjort, men sikkerheden er dog helt i top.

Fra: 699 kr.​


Flyvetur i luftballon

At flyve luftballon er en uforglemmelig oplevelse og det kunne være, at du skulle forkæle ham med denne eksklusive oplevelsesgave. Det vil være en ting han aldrig glemmer, for det er en vild sjælsom oplevelse at svæve henover landskabet, hvor lyden af luftballon, vind og landskabets visuelle skønhed giver en indre ro i kroppen.

Fra: 2395 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave


giv ham den unikke oplevelsesgave til studenterfesten

Kør pansret mandskabsvogn

Til ham der elsker at lege, og stadig har den indre nysgerrighed og drengerøv, her kunne en tur i en pansret mandskabsvogn være en ret stor oplevelse. En oplevelse der giver ham mulighed for at køre vognen, og selvfølgelig også nyde udsigten og oplevelsen fra toppen.

Fra: 795 kr.​


Ølsmagning

Hvilket mand elsker ikke en god kvalitets øl? Giv ham en sjov oplevelse der byder på ølsmagning, hvor der er noget til ganen og hjernen. Der er nemlig lærdom om hvordan øllet bliver brygget, og så skal der selvfølgelig også smages på det lækre bryg.

Fra: 100 kr.​

giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave


køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

Whiskysmagning Braunstein

Hvis han er mere til whisky end øl, så er det selvfølgelig en whisky smagning, som du skal give i gave til ham. Whiskysmagning på Braunstein bryggeriet for 2 personer, vil være den sjove oplevelse som han kan have med en god ven, hvilket gør den helt perfekt som gaveide til mænd.

Fra: 299 kr.​


Gokart

Hvis ham du skal give en gave til bor omkring København, så giv ham en fed gokart oplevelse der kan prøves i Brøndby. En fed oplevelsesgave der gælder to personer, så måske det er gaveideen du skal prøve sammen med ham.

Fra: 499 kr.​

giv en af de fede studentergaver i form af oplevelser


giv den sjove bil oplevelsesgave til studenten

Kør Audi R8

Hvis han elsker fede biler, kan du give ham en køretur i en Audi R8 som den fede gave. Det at køre en hurtig og dyr bil, er noget som de færreste af os oplever, og derfor kan det måske være den kæmpe oplevelse for netop manden, som du skal finde på en gave til.

Fra: 699 kr.​


Klatring i indendørs hal

Er han typen, der elsker at blive udfordret fysisk og mentalt, så kunne en sjov oplevelse, være klatring i en indendørs hal i Københavns området. Det er super sjovt at klatre, og samtidig også krævende, hvilket gør oplevelsen meget bedre, hvis man vel og mærke kan lide at røre sig.

Fra: 199 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske


giv ham den anderledes SUPsurfing oplevelsesgave

SUPsurfing Nyborg

Giv ham en sjov oplevelse med det stående SUP board, hvor du ror stort set ligesom i en kajak, det er bare stående. Hvis han godt kan lide at røre sig, kunne det være en sjov ting at prøve og måske endda noget, som han får hang for.

Fra: 200 kr.​


Virtual Reality oplevelse

Hvis han elsker at more sig med nye ting og teknik, så giv ham denne oplevelse til små 200 kr. som giver en fed oplevelse. Han får nemlig mulighed for at prøve et udvalg af fede VR spil og film, og den nye teknik bliver mere og mere udviklet.

Fra: 199 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave


giv ham den sjove f16 simulator oplevelse i gave

F16 flysimulator

Hvis han er opvokset med computer, og samtidig er fascineret af kampfly, så er han sikkert også til fly simulatorer. Køb ham den fede F16 oplevelse hvor han får oplevelsen af en flyve en F16 i en simulator, som er meget realistisk.

Fra: 299 kr.​


Blokart ved Rømø eller Blokhus

Til ham der bor eller kommer omkring Rømø eller Blokhus, kan du give ham oplevelsen af blokart på de store brede strande ved vestkysten. Strandsurfing er ikke noget ret mange af har prøvet, så måske det bliver en fed unik gave for ham.

Fra: 699 kr.​

giv den sjove blokart gaveoplevelse til ham


køb det fede windsurfing kursus som oplevelsesgave

Windsurfing kursus Amager

Hvis du leder efter en gave til ham der bor i eller ved Hovedstaden, kunne du give ham et windsurfing kursus der foregår på Amager. En sjov oplevelse der kan prøves på den varme tid gennem foråret til efteråret.

Fra: 595 kr.​


Racerkører for en dag ved Silkeborg

Til manden der elsker biler og benzin, kunne du give ham den fede oplevelse der giver mulighed for at være racerkører på en dag. Racerkører oplevelsen foregår på Jyllandsringen ved Silkeborg, hvor han kommer til at køre i VW Scirocco racer og som passager med en pro på banen gennem 2 timer.

Fra: 2495 kr.​

giv ham den fede bil action oplevelse i gave


giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

Indendørs ski oplevelse

Giv ham den sjove oplevelse med ski i den indendørs hal ved København. Det er selvfølgelig ikke det samme som at stå ned af bjergene, men dog en sjov ting at bruge tid på for ham. Hvis han godt kan lide sådanne oplevelser, så kunne det jo være den oplagte gaveide.

Fra: 295 kr.​


Guidet tur i København med hjemløs

Giv ham en anderledes oplevelse der måske giver ham en ny vinkel på København og livet her.

En guidet tur med en tidligere hjemløs hvor han får set tingene fra en anden spændende side.

Fra: 140 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave


køb en sjov fysisk oplevelsesgave til fars dag

Afslapning i kajak Sydsjælland

Hvis han gerne vil ud i naturen og slappe af, så giv ham netop dette med en lejet kajak der kan opleves ved Roneklint kajakcenter.

Naturen nydes perfekt i en kajak, hvor man føler stilheden og nærheden på en helt anderledes måde.

Fra: 350 kr.​


Giv ham den perfekte barbering

Hvis han skal have en udsøgt oplevelse der samtidig klarer et praktisk formål, så er en rigtig barbering med kost og hele pivetøjet, absolut den bedste barbering en mand kan have.

Det er netop hvad du kan give ham som den fede gave til fødselsdag, jul eller anden anledning.

Fra: 399 kr.​

køb den perfekte gave til ham


køb den eksklusive oplevelsesgave for de få

Flyvetur i Mig jagerfly

Den vilde oplevelse som også koster en formue, kunne være en fed oplevelse i en russisk Mig jager.

Det er nok ikke en gave ret mange giver, da prisen er på hele 93.000 kr. hvilket nok er udenfor de fleste gavebudgetter.

Fra: 93.000 kr.​


Tandemspring

Hvis du leder efter den anderledes og vilde gave, så kunne et tandemspring måske være den grænseoverskridende ting som han vil elske at få i gave?

En ide der selvfølgelig ikke er god til de drenge og mænd der lider af højde- & flyskræk.

Fra: 2199 kr.​

Køb grænseoverskridende gave i form af tandemspring


giv en lækker cognac oplevelsesgave

Cognac smagning for 2

Giv ham en sjov oplevelse i form af cognac smagning hvor han kan tage en god kammerat med og dele oplevelsen af de gyldne dråber.

Cognac smagning foregår forskellige steder i Danmark med forskellige mærker.

Fra: 50 kr.​


Besøg i Horsens Statsfængsel

Køb en fed oplevelsesgave til ham der bor i Jylland, hvor han kan opleve det gamle statsfængsel i Horsens indefra.

En rundvisning i det gamle statsfængsel er en spændende og interessant oplevelse, hvis han elsker at opleve og fornemme historien.

Fra: 149 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave


giv ham den fede fisketur på havet i gave

Fisketur på det Gule Rev

Hvis du leder efter en gave til manden der elsker at fiske, så overvej om ikke oplevelsen af en fisketur på det Gule Rev ville være helt perfekt.

En oplevelse hvor han kommer ud på det store hav og måske nyde en helt ny måde at fiske på. Der kan lejes fiskeudstyr ombord ligesom der kan tilkøbes mad m.m.

Fra: 895 kr.​


Bungyjump

Køb en vild oplevelse der måske flytter alle grænser for ham i form af et bungyjump der kan købes i hovedstaden.

En vild oplevelse på højde med f.eks. faldskærmsudspring og med garanti ikke noget for alle, så overvej om han er typen som tør gøre dette, før du/i køber den vilde gaveide.

Fra: 549 kr.​

køb en vild bungyjump oplevelsesgave


De romantiske gaver til ham

Til kæresten, manden eller din partner kan du vælge at give sød kæreste gave til ham. Der findes mange anledninger som valentinsdag, guldbryllup, årsdag eller andre, hvor den romantiske eller måske endda frække gave, er den perfekte gave til kæresten frem for f.eks. personlige gaveideer.

køb den lækre luksus brunch i gave

Luksus brunch

Hvis du leder efter en gave til kæresten ham, der måske er en valentinsgave eller andet romantiske anledning, så kunne du give en brunch i gave. En dejlig oplevelse hvor i kan nyde hinanden og så samtidig få noget lækker til ganen. Det er en win win situation, hvilket vel kun kan gå galt, hvis han inviterer en anden med ud og spise 🙂

Fra: 299 kr.​


Klippekort gave til ham

Lav den romantiske hjemmelavet gave til ham, der består af et klippekort. Dette kan være et kort der dækker over tjenester, hvilket kan gøre det til den gratis gave til mænd, eller en meget billig valentinsgave. Hvis du vil give den bedste kæreste gave, så kunne disse tjenester være ovre i det mere frække en dejlig fræk gave til ham. Fordelen ved denne ide er, at det kun er fantasien der sætter sin begræsning.

Fra: 0 kr.​

lav det sjove hjemmelavet klippekort i gave


køb de sjove kærlighedsspil som valentinsdag gave til ham

Romantisk gavepakke

Giv ham den sjove romantiske gavepakke der indeholder partners spil, køleskabspoesi, rødt hjerte med chokolader og en sød hjerteform. Det er romantisk gaveide der kan bruges både som valentinsdag gave til ham, årsdag, julegave eller måske endda månedsdags gave til ham hvis dette er i forholdet.

Fra: 500 kr.​


Det erotiske parfume

Køb noget erotisk parfumery som helt klart ligger indenfor den mere frække gaveform. Du kan vælge en pakke, hvor du både får det lækre massageolie til ryggen, ben m.m. og de mere frække ting til samlivet i soveværelset. En gaveide i den frække version til kæresten, partneren eller anden relation.

Fra: 148 kr.​

køb den frække gave til ham


giv kæresten en weekendoplevelse i berlin som gave

Berlin getaway

Giv ham et romantisk ophold i berlin, hvor de smukke slotte ved Potsdam kunne være en hyggelig middag sammen og ellers gå på opdagelse i den fortryllende by. Berlin byder nemlig på alt hvad hjertet begærer, og med tysk grundighed så er det dejlig nemt at komme rundt i den store hovedstand. Køb en oplevelse der giver kæresten og dig den afslappende weekend i Berlin sammen.

Fra: 1299 kr.​


Gourmetophold Broholm Slot

Overrask ham med noget der sikkert ikke står blandt hans ønsker til fødselsdag, men dog kunne være en sjov og afslappende weekend for jer begge. En overnatning på det fynske slot med 5 retters menu, det må danne basis for en romantisk aften sammen.

Fra: 1455 kr.​

Giv et lækkert gourmetophold på Broholm Slot


Køb den romantiske goboat oplevelsesgave

Goboat

Giv ham den sjove overraskelse med en goboat oplevelse. Sejl den bæredygtige båd gennem København, hvor i på bådens bord kan nyde en medbragt picnic kurv. En perfekt gave til de varme dage der forhåbentlig kommer rigtig mange af.

Fra: 399 kr.​


"How to survive a relationship" bog

Som den sjove 30 års gave til ham eller anden speciel lejlighed hvor en sjov gave er velegnet, her kunne du give denne "bog" om at overleve parforholdet. Den indeholder nemlig to lommelærker, som du passende kunne spæde op med noget godt rom, gin, vodka eller hvad end han nu foretrækker at drikke.

Fra: 149 kr.​

Giv ham en sjove gave som 30 års gave


køb det frække soveværelses spil til ham i gave

Det frække spil

En af de frækkere ting der både kan være en gave til hende og ham, er det frække Fifty Nights of Naughtiness spil. Som du kan kan regne ud, så går spillet ud på de frække ting til soveværelset, hvor sexlivet kan blive udfordret og udvidet med sjove tiltag.

Fra: 169 kr.​


Romantisk ophold på Bandholm Hotel

Forkæl ham med de lækkert ophold på det populære Bandholm Hotel. En lækker overnatning på hotellet i de flotte omgivelser ud til vandet, og en 3-retters menu der forkæler ganen og maven.

Fra: 2190 kr.​

Giv ham det lækre ophold på Bandholm Hotel i årsgave


køb den romantiske minicruise til oslo i gave til din partner

Romantisk minicruise Oslo

Hvis du leder efter en gave til din mand eller kæreste, kunne tage et minicruise med Oslo færgen.

At være sammen på en færge kan være en rigtig hyggelig tid, for tiden skal kun bruges på at slappe af sammen.

Fra: 995 kr.​


Kærlighedens 5 sprog

Giv ham bogen om "Kærlighedens 5 Sprog" af Gary Chapman der kan give en helt ny indsigt i kærlighed.

En sød og romantisk gaveide til far, bror, ven eller hvilket som helst anden mand.

Fra: 249 kr.​

køb den søde bog om kærlighed i gave


køb den frække gave til din mand

Den frække gave til ham

Hvis det er den frække gave til din kæreste, mand eller partner du søger, så køb denne røde sløjfe der er bundet om gaven - nemlig dig.

Den frække og romantiske gaveide for dig, som han måske vil sætte rigtig stor pris på?

Fra: 149 kr.​


Romantisk gods ophold Langeland

Langeland er et flot sted, og hvorfor ikke kombinerer hans gave med et ophold her?

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods i Rudkøbing kan være den sjove tid sammen, hvor i kan få nydt hinanden uden børn og andre forstyrrende elementer.

Fra: 999 kr.​

Køb et romantisk ophold som hans gave


Gode gaveideer til bolig eller hobby

Til manden der elsker sin bolig hvad end det er hus og have eller lejlighed, så skal der selvfølgelig både være praktisk, sjovt og godt indrettet. Det åbner op for en masse gaveideer til mænd, hvor der både er de praktiske og pynteting som kan bruges til hans gave. Derudover, så er værktøj og redskaber stort set en hobby for mange mænd, og de vil elske at få f.eks. værktøj i gave, da det er noget, som manden skal bruge engang imellem.

giv ham godt kvalitets køkkenudstyr i gave

Køkken udstyr

Ligegyldigt hvilket alder og person manden har og er, så har han brug for udstyr til køkkenet. Kaffe er svært uden kaffemaskine, hvad end det er til at koge vand eller brygge kaffen. Det samme gør sig gældende med alt andet, og netop mad og drikke er altid en god kategori til gaveideer, som enhver mand kan få nytte af.

Fra: 50 kr.​


Pynt

Det er sjældent at pynt til boligen står på en mands ønskeseddel, men dog er det en ting, der både liver hjemmet op, og så kan den være den smarte opbevaring. En skål til frugt er både praktisk og pynter, hvilket de fleste mænd kan se logikken i, også selvom at skålen måske ikke får ham til at juble højt.

Fra: 70 kr.​

køb en praktisk skål i gave som han kan bruge


Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

Den fede popcornmaskine

En sjov ting til ham kunne være en popcornmaskine der ligner den fra biografen. Hvis du leder efter en gave til en ung mand eller ham med børn, så vil denne gave med garanti både give et smil og glæde - Hvem elsker ikke popcorn og hvorfor ikke med den eksklusive popcornmaskine.

Fra: 499 kr.​


Minipresso

Til ham der elsker en god espresso, her kunne du give ham denne smarte minipresso. Den giver ham nemlig mulighed for at lave den lækre espresso alle steder, og det er nok noget, som den aktive mand med hang til kvalitet, nok vil sætte pris på.

Fra: 489 kr.​

køb den smarte minipresso i gave


køb det elegante whisky gavesæt til ham

Leonardo whiskysæt

Til ham der elsker det eksklusive og nyder en god whisky, her kan du give det fede Leonardowhiskysæt med indgravering. En god personlig ting til ham der både er personlig, praktisk og pynter i lejligheden eller huset.

Fra: 885 kr.​


Juicer

Til ham der elsker at holde sig sund, eller bare ønsker det rigtige udstyr til gode sunde ting, så kunne en juicer være det perfekte til ham. Du finder mange lækre modeller, hvor prisen i gennemsnit starter omkring 1000,- kr. men du finder billigere modeller.

Fra: 500 kr.​

Køb en juice i gave til ham der vil holde sig sund


Giv den smarte glue lock app styret lås i gave

Glue Lock App-styret lås

Til ham der har alt, her skal du selvfølgelig give ham den smarte app styret lås. En fed gadget der giver mulighed for at låse døren op med mobilen frem for nøglerne - Perfekt til den unge mand der altid glemmer sine nøgler.

Fra: 1939 kr.​


Kay Bojesen Trommeslager

En pynteting der er populær som konfirmationsgave, studentergave, svendegave og lignede særlige lejligheder, er de flotte Kay Bojesen figurer. Hvis du er tvivl om, hvad du skal give ham, for han er måske typen der har alt, så kunne en flot figur som trommeslageren, måske være den anderledes og unikke gave til manden.

Fra: 599 kr.​

giv ham den flotte stundergave der minder om dagen


køb den tekniske kuffert til studenten der har alt

Bluesmart digital kuffert

En eksklusiv og lækker luksus gaveide til ham der rejser meget, kunne være den smarte Bluesmart digitale kuffert. Kufferten der er perfekt at tage med i kabinen, kommer med bluetooth, GPS, digital lås, oplade station til smartphone m.m. En sjov, fed og praktisk gadget gave til mænd der bruger en kuffert ofte.

Fra: 2999 kr.​


Pikaplant Jar Coffea

Det perfekte potteplante til mænd er denne Pikaplant Jar Coffea. En pantekrukke med en kaffeplante indeni, som holder sig selv i live i den forseglet lukket kuffert. Der skal være planter i hjemmet, og denne her giver ham mulighed for at holde en plante i live, så der er grønt.

Fra: 500 kr.​

køb den innovative potteplante som en flot studentergave


køb den flotte designer kalender til boliggaven

Design Letters uge kalender

Til ham der skal have overblik over ugen, hvor der bliver budt på aftaler, børns hobbyer, venner, fødselsdage og meget andet, her kan du hjælpe med en lækker ugekalender. Denne fra Design Letters kommer i det smarte og stilrene design der giver stil, og samtidig er den dejlig overskuelig og praktisk.

Fra: 99 kr.​


Bordlampe

Ingen bolig uden lys og her der et hav af forskellige lamper at vælge imellem. En bordlampe er noget de fleste kan bruge, og den stilrene Herstal bordlampe kunne være den helt rigtige til den unge eller ældre mand.

Fra: 349 kr.​

giv ham en lækker skrivebordslampe i gave


køb en eksklusiv espressomaskine i gave

Espressomaskiner

Espresso er en udsøgt fornøjelse, men dog en ret dyr ting at købe. Hvis du vil give en eksklusiv gave i den dyre ende til ham der har næsten alt, så kan en espressomaskine måske være det perfekte valg.

De billigste starter ved omkring 1800 kr. og ellers går op til rigtige mange tusinde kroner.

Fra: 1799 kr.​


Godt kvalitetsværktøj

Hvis han er handyman, så er værktøj nok noget han værner om. Det betyder også, at han nok vil foretrække at få noget nyttigt i gave, som værktøj er for ham.

Han har med garanti bandet over et eller han mangler til at fikse hus, have eller andet, så hvorfor ikke give ham lige præcist dette i gave?

Fra: 100 kr.​

køb det praktiske værktøj til far der handyman


køb et lækkert maleri til stuen i gave

Flot maleri

Mangler han noget på væggene, hvorfor så ikke købe et flot eller interessant maleri der kan pynte?

Malerier skaber liv i et rum, og noget alle burde have og derfor er malerier perfekte gaveideer.

Fra: 900 kr.​


Champagnekøler

Hvis han elsker de lækre ting i livet, og ellers har alt hvad han skal bruge, så er det måske en lidt anderledes ting du skal finde på.

En champagnekøler kunne være en anderledes og eksklusiv gaveide, vel og mærke hvis han ikke har nogen i forvejen. Champagne på altanen eller terrassen skal nydes afkølet.

Fra: 179 kr.​

køb en flot champagnekøler i gave til bruden og brudgommen


køb håndklæder som indflyttergave til hende

Lækre håndklæder

Hvis det er en gave til ham der lige flyttet hjemmefra, skilt eller skiftet bolig, så kunne det være at han mangler lækre håndklæder?

Alle har brug for håndklæder, men mænd er lidt mere dovne med at købe dem, så hvorfor ikke give ham håndklæder i gave som den nyttige gave alle kan bruge.

Fra: 100 kr.​


Kay Bojesen

En flot pynteting til hjemmet er Kay Bojesen figurerne der kommer i forskellige dyre og menneskemotiver.

Figuren er ofte brugt som et minde om noget særligt, men er dog også en ganske fin pynteting til alle andre mere "almindelige" gave anledninger.

Fra: 599 kr.​

Giv en Kay Bojensen figur i gave som minde om dagen


køb et smukt sofabord i gave

Flot sofabord

En god og flot gaveide til et familiemedlem, barn eller meget tæt ven, kunne være et elegant og smart sofabord til hans stue.

Det er selvfølgelig kun en god gaveide hvis han rent ønsker sig det, eller måske trænger til et nyt.

Fra: 1000 kr.​


Lækker sengetøj

Det er måske hverken det første eller sidste på en mands ønskeseddel, men dog en ting der bliver brugt hver eneste dag, og som sådan er det absolut en praktisk gave.

Det er nok mest gaven fra mor, kone, kæreste eller veninde som tager en beslutning om, at han skal have sengetøjet i gave, men det er dog nyttigt for ham - hvem elsker ikke at ligge i nyt sengetøj.

Fra: 150 kr.​

køb det lækre hay sengetøj i gave


køb en flot bænk til brudeparrets have

Elegant bænk til haven

Hvis han bor i hus, så kan det være at han elsker sin indkørsel, terrasse eller have, hvor en eksklusiv Drachmann måske vil fuldende glæden.

En dyr gave til ham der bor i hus og som elsker at der ser godt ud.

Fra: 9995 kr.​


køb et personligt ølglas med indgravering til manden

Stort ølglas med indgravering

Giv manden der elsker en god øl, den gode personlige gaveide i form af et stort ølglas med indgravering - Det kunne være hans kælenavn eller lignede.

En sjov og personlig ting til ham indenfor de mere kreative ideer og perfekt til de fleste mænd til f.eks. fars dag eller lignede gave anledning.

Fra: 115 kr.​


Gave inspiration til gourmet manden

Til manden der elsker at lave mad, og har gjort dette til hans hobby, her skal du selvfølgelig give noget fedt til denne hobby hvad end budgettet er på 50 kr. eller 600 kr. Vi har fundet et udvalg af praktiske, sjove eller elgante kvalitets ting der alle kan opfylde ønsker til hans passion.

køb den elegante pizzaskærer i gave til manden

Pizzaskærer

Til ham der laver mad, der skal han selvfølgelig også have det smarte udstyr. En pizza er måske ikke det helt store kogekunst, men det er dog den velsmagende mad, og her skal der selvfølgelig skæres ud med en skærer til formålet. Giv ham en praktisk pizzaskærer der også kan komme i det smarte design, som f.eks. med denne Stelton skærer.

Fra: 79 kr.​


Den gode kniv

En god kniv hvad end det er kokkekniven eller andet, er noget som han skal bruge til at skabe de kulinariske retter. Giv ham en god kvalitets kniv, hvad end det er i den dyre ende eller noget billigere, så er kvaliteten det glædelige for modtageren.

Fra: 200 kr.​

Køb et godt knivsæt i gave til ham der elsker at lave mad


køb ham det lækre streetfood kursus i gave

Meyers Southern BBQ & Street food

Hvis du vil give ham noget lidt anderledes indenfor gourmet passionen, så kunne det være det interessante Meyers Southern BBQ & Street Food kursus. Her lærer han at lave sydstatens BBQ og det lækre Street Food ala New York, og det bliver selvfølgelig sluttet af med en stor middag om langbordet.

Fra: 1240 kr.​


4 i 1 stegepande

En sjov men samtidig også praktisk gaveide til ham, kunne være denne 4-i-1 stegepande. En pande med opdeling i fire rum så spejlægget og pølse kan steges seperat. Lidt af en gimmick gaveide men dog også ret praktisk til madlavningen

Fra: 299 kr.​

giv den praktiske stegepande til studenten der flytter hjemmefra


køb en kogebog som 2 års gave

Røgning for smagens skyld

Til manden der elsker alt omkring madlavningen, så kunne du give ham den gode inspiration med en bog om røgning. Røgning - for smagens skyld kommer omkring alt om hvordan, hvor og hvad og indeholder også lækre opskrifter, hvis nu han skal kaste sig over et helt nyt felt indenfor hans store passion.

Fra: 199 kr.​


Mesterchef grillkuffert gave

Hvis du står og mangler en gave til ham der elsker at grille men har alt, så kunne denne Masterchef grillkuffert gaveide måske være den sjove ting. Det er selvfølgelig ikke nyttigt hvis han har alt, men dog kan det være en optimering af hans eksisterende grill udstyr og samtidig en sjov gimmick.

Fra: 469 kr.​

køb en smart grillkuffert i gave til ham der elsker alt om grill


køb den eksklusive bålplads til ham der har alt alt

FireGlobe bålfad

En eksklusiv gaveide der måske ikke har så meget med gourmet at gøre, men dog i samme boldgade, er det eksklusive FireGlobe bålfad. Et flot Eva Solo bålfad der giver det eksklusive look på terrassen eller altanen.

Fra: 1899 kr.​


Kamado Joe kulgrill til feinsmäckere

Til manden der har alt og anser det med at grille som en religion, så er Kamado Joe absolut det ypperte til kul. En eksklusiv grill i en høj prisklasse, som samtidig også skaber det perfekte grillmad der bare smager så meget bedre end stort set alle andre typer, men mindre du vælger gasgrill hvor Broil Kin eller Napoleon er af høj klasse også.

Fra: 10000 kr.​

køb den eksklusive Kamado Joe grill til feinsmäckere


giv ham det lækre Himalaya saltsten i gave

Saltsten fra Himalaya

Hvorfor ikke give ham det eksklusive redskab til den lækre madlavning i form af saltsten fra Himalaya. Perfekt til både grill og ovn hvor maden kan opvarmes på stenen og give den helt rigtige røget smag.

Fra: 319 kr.​


Bluetooth stegetermometer

Maden skal have den rigtige temperatur for at være helt perfekt, og her kan du give ham det nyttige værktøj i form af et bluetooth stegetermometer. Termometer i maden og få styr på tid og temperatur via app på telefonen

Fra: 319 kr.​

køb et smart bluetooth stegetermometer som gaven til ham


Køb det lækre Nicolas Vahé gavesæt til ham

Nicolas Vahé grillprodukt gavesæt

En lækker luksus gave til grillmesteren kunne være dette Nicolas Vahé gavesæt. Sættet indeholder de lækre produkter til grillmaden med luksus krydderier som giver maden den bedre smag. En god ide til fødselsdagsgave, værtindegave, studentergave eller anden lejlighed.

Fra: 626 kr.​


Kitchpro marinator

Til ham der elsker at kødet får den helt specielle lækre smag, her er marinade jo det oplagte. Det er dog svært, men denneKitchpro marinator perforerer kødet med knive og skyder marinade ind i kødet, hvilket både giver mørt og super velsmagende kød.

Fra: 239 kr.​

køb den smarte Kitchpro Marinator til gourmetmanden i gave


køb et stilfuldt salt & peber sæt i gave

Det elegante salt & pebersæt

Et eksklusiv salt & pebersæt er måske ikke verdens mest sjove gaveide for ham, men dog ret praktisk og hvem elsker ikke udstyr i den elegante form.

Du kan finde mange fede sæt i forskellige priser og mærker som er perfekt til hans julegave, fødselsdagsgave eller andet.

Fra: 150 kr.​


Spændende madkursus

Giv ham en sjov oplevelsesgave i form af madlavnings oplevelser, hvor han kan få lidt indsigt og lærdom om forskellige madformer.

Du kan finde mange forskellige kurser indenfor italiensk, fransk, ny nordisk, nyt og meget andet spændende mad. Oplevelser kommer i lige så mange forskellige prisklasser.

Fra: 300 kr.​

giv en fed madkursus oplevelsesgave


køb et lækkert knivsæt i gave

Sabatier knivsæt

Hvis han står meget i køkkenet, så er gode knive selvfølgelig nødvendige. Dette Sabatier knivsæt er nok ikke hvad den professionelle kok ville købe, men til omkring 1000 kr. får du rigtige gode knive, og ikke mindst - en ret flot gave til ham.

Fra: 1169 kr.​


Morter

En Morter er uundværligt, hvis der skal serveres det udsøgte mad i hjemmet. Hvorfor ikke give ham sådan en, hvor de mere elegante starter ved en pris på omkring 200 kr. og opefter.

Jamie Oliver lægger navn til en god morter der koster 206 kr. eller den stilrene Zassenhaus i støbejern til 300 kr.

Fra: 200 kr.​

en flot morter er en god bryllupsgave ide


Køb den elegante grill til væggen i køkkenet

Witt Wall Grill

En anderledes gave til det perfekte køkken kunne være denne indendørs grill til væggen. Da den er elektrisk, er der ingen irriterende røg eller gas at bekymre sig om.

Det er selvfølgelig elektrisk men dog en smart tilføjelse til "arsenalet" i køkkenet, og så er det en ret unik dyr ting der blandt andet kan fikse en hotdog hurtigt.

Fra: 2499 kr.​


Kitchpro Grillspyd Express

Det at skabe grillspyd kan være en ret irriterende arbejdsopgave, med mindre du bruger denne perfekte kasse.

Du putter kød og grøntsager ned, putter 4 spyd i og skærer i rillerne med en kniv. Så har du skabt perfekte grillspyd, hvor tingene bliver hængende og derved ophøjer oplevelse af at spise grillspyd tifoldigt.

Fra: 239 kr.​

køb det perfekte udstyr til grillen i gave


Gode gaveideer til vin entusiasten

Til ham der går op i vin, skal du selvfølgelig finde på den gode gaveide indenfor denne niche. Der findes heldigvis rigtig mange velsmagende vin der kan være gode som gaver, men også alt det forskellige udstyr til at nyde og bringe vinen op i nye højder, er noget som de fleste vin entusiaster kan få god nytte af.

nusseklud den perfekte barselsgave

Rødvinssæt med indgravering

Giv ham dette lækre Leonardo vinsæt der kan komme med indgravering i gave. Sættet består af to vinglas og karaffel som selvfølgelig kan udvides, men dog et lækkert sæt til f.eks. indflyttergave, julegave eller studentergave,

Fra: 315 kr.​


God proptrækker

Det er svært at nyde vin uden en proptrækker til at åbne flasken med. Hvis han går op i vin, så kan du give ham den eksklusive Le Creusset proptrækker for feinsmäckere eller hvad med en elegante tjener proptrækker? Udvalget er stort indenfor lækre kvalitets produkter i forskellige prisklasser.

Fra: 150 kr.​

køb en proptrækker som gave til vin entusiasten


køb Venturi vinilter i gave til feinsmäckere

Venturi vinilter

Vin skal iltes for at være god, og en karaffel tager rigtig lang tid om at ilte den i sammenligning med denne smarte gadget. Venturi vinilter ilter nemlig lige så hurtigt som du næsten kan hælde den op, og det er jo perfekt, hvis man gerne vil nyde en vin, som den nu engang skal nydes.

Fra: 349 kr.​


Smagekasser som gave

En smagekasse med forskellige lækre vine er altid en oplagt gaveide, vel og mærke hvis han elsker vin. Lad ham gå på opdagelse i gode vine eller måske nye spændende vine som han ikke kender.

Fra: 449 kr.​

køb en lækker smagekasse i gave til mænd


køb en vinpumpe som 1 års gave til manden

Helautomatisk vinpumpe

Kender du det med at åbne en flaske vin, og så kun drikke et par glas - det efterlader ret meget vin tilbage som ikke kan gemmes til efterfølgende dag. Det kan ændres med denne Kitchpro helautomatisk vinpumpe, der giver den rette luft cirkulation enten ind eller ud af flasken alt efter behov,

Fra: 259 kr.​


Normann Copenhagen korkpropper

Selvom disse korkpropper absolut ikke gør vinen langtidsholdbar, så er det dog det gode udstyr til midlertidig brug mellem vin smagningerne, og derfor kunne disse Normann Copenhagen være den eksklusive gave til ham der elsker god vin.

Fra: 149 kr.​

køb eksklusive korkpropper som mandens gaveide


Køb en vinsmagning oplevelse i gave

Vinsmagning i gave

Giv ham en lækker vinsmagning oplevelsesgave hvor han lære om og nyde vin. En god stund med næring til ganen og hjernen omkring hans passion er noget som rigtig mange mænd elsker og hvorfor ikke give det i gave til mænd også.

Fra: 399 kr.​


"Vinene fra Bourgogne" bog

Vin fra Bourgogne ligger absolut i topklasse, og hvorfor ikke give ham historien om og bag området og vindyrkningen. Denne bog er den lækre gave til manden der har alt, men han kan selvfølgelig lære nyt.

Fra: 369 kr.​

køb bogen om Bourgogne vine i gave til manden der går op i vin


køb den smarte kombineret vinilter og karaffel til i gave til entusiasten

Menu wine breather

Køb ham denne smarte Menu karaffel og vinilter i en. En elegant karaffel til serveringen hvor vinen er iltet ved påfyldning. Vin skal iltes for at komme til sin ret, og her er den rette viniltning som du får med denne 2-i-1 karaffel absolut en nødvendighed.

Fra: 599 kr.​


Elegant vinkøler som gave

En vinkøler eller champagnekøler til f.eks. de varme sommeraftener på altanen eller terrassen er noget, som du kan forkæle ham med i gave. Du finder forskellige modeller som den hvide Stelton køler til 449 kr. eller den noget dyrere Mauviel.

Fra: 449 kr.​

køb en elegant vinkøler som gaveide


Gaveideer indenfor træning & sport

Til ham der spiller håndbold, fodbold, løber, cykler, træner muskler eller andet, kan en god ting indenfor denne hobby være den oplagte gaveide til jul, den almindelige eller runde fødselsdag, konfirmation og alle andre lejligheder.

til cykelentusiasten kan du give en cykelcomputer som gave

Ny cykelcomputer

Til manden der elsker at cykle på landevej eller sko, kunne du give en ny smart cykelcomputer i gave. Hvis man elsker at cykle så er computeren absolut det fede udstyr til at måle og gøre træningen bedre. Cykelcomputerne kommer heldigvis i rigtig mange prisklasser og findes i den meget billige og meget dyre ende.

Fra: 200 kr.​


Tilskud til træningen

Til ham der dyrker fysisk træning hvad end det cardio eller muskeltræning, her kan kosttilskud være den gode nyttige trænings gaveide. Hvis han træner seriøst med sin passion, så bruger han med garanti også tilskud, og hvorfor ikke give ham noget i gave som han bruger på daglig basis.

Fra: 50 kr.​

giv teenagedrengen der træner, kreatin i gave


køb de gode kettlebells til hjemmetræningen i gave

Kettlebells

Hvis du mangler en gaveide til en mand, der gerne vil i gang med at træne fysisk, men ikke gider træningcentret, så giv ham et kettlebells sæt. Bare et par vægte kan betyde at du kan komme i gang med at træne med det samme, for kettlebells giver den gode overall træning med gode simple øvelser som alle kan lave.

Fra: 50 kr.​


Unisport gavekort til fodbold manden

Til ham der elsker at spille fodbold, eller er fanatiker med et fodboldhold, han skal selvfølgelig have den fede Chelsea, Real Madrid, Ajax eller anden klub merchadise med hans favorithold. Til ham der spiller, her er det fede udstyr selvfølgelig på sin plads som gave - VedUnisport finder du klart det største og bedste udvalg, og med et gavekort kan du sende en gave til ham online.

Fra: 50 kr.​

køb det fede fodboldudstyr som hans fødselsdagsgave


køb smarte løbesko i gave til ham

Løbesko

Hvis han skal til i gang med at dyrke motion eller måske allerede er i gang, kunne et par fede nye løbesko måske være den gode praktiske gaveide til ham. Et par Adidas eller Nike sko i den gode kvalitet, er det populære valg blandt rigtige mange motionister.

Fra: 630 kr.​


Fitbit Charge til motionisten

Køb det smarte Fitbit Charge aktivitetsarmbånd i gave til ham der gerne vil optimerer sin træning og nå nye højder. En eksklusiv og lækker gadget der selvfølgelig kun er ekstra udstyr men dog også det fede ekstra udstyr, som han kan bruge til træning.

Fra: 1169 kr.​

Køb det smarte fitbit charge i gave til motionisten


giv den ekstravagante gave til ham i form af en hometrainer

Hometrainer til cykel entusiasten

Til den unge eller ældre mand der virkelig går op i sin cykling, kan du give ham den ekstravangante og fede gave i form af en hometrainer. BK Cool hometraineren til omkring 3000,- kr. er klart den bedste model til prisen, men du finder dog også mange dyrere modeller der kommer med ekstra udstyr.

Fra: 3000 kr.​


Fede cykelhandsker i gave

Køb et par fede cykelhandsker til ham hvis han elsker at motionscykle. Du kan finde både den dyre og billige gaveide med cykelhandsker. GripGrap laver super komfortable handsker der dog ligger i 3-400 kr. klassen, hvor X-Streme er knap så komfortable men dog ganske gode, og så kun til en pris af 99 kr.

Fra: 99 kr.​

Køb de gode cykelhandsker i gave til cykel motionisten


Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Rygsæk til friluft manden

Til ham der kan lide at bevæge og overnatte i naturen eller måske går op i spejder sporten, her kunne en god kvalitets rygsæk måske være den perfekte gaveide. Hvis du skal vandre, så er det vigtigt at rygsækken er komfortabel. Det praktiske er også vigtigt, for man bruger som regel de ting der er rygsækken, og her er god organisering nødvendigt.

Fra: 900 kr.​


Sovepose til vandring / spejder

Ligesom en rygsæk er nødvendigt til udelivet, så er en sovepose absolut også nødvendigt hvis du vandrer eller er spejder. Her er kvalitet første kriterie, for en sovepose skal kunne holde til årstiden og klimaet helt ligesom den skal være nem at pakke ud og ned.

Fra: 600 kr.​

køb den gode kvalitets sovepose i gave


Gadget og teknik ideer til hans gave

Drenge og mænd i alle aldre elsker noget sjovt, og her er gadgets for ret mange mænd, en super sjov ting for det er som regel forbundet med at gå på opdagelse i hvad den kan. Vi har samlet et udvalg af forskellige sjove ting og gadgets, hvor nogle af tingene er til den unge mand mens andre måske er til den noget ældre drengerøv.

køb et par fede gamer headphones som teenagedrengens gave

Hovedtelefoner til gameren

Mange mænd i alle aldre elsker at spille på computer. Det kan være den unge mand på 18 år, eller den noget ældre på 40 år som er opvokset med at spille computer, og det hænger ret ofte ved for at spille computer er afslappede og ret sjovt. Derfor kan du vælge at give noget til den sjove leg i form af et par gode høretelefoner.

Fra: 200 kr.​


Gamer stol

En anden ting til den sjove leg med computeren, kunne være en praktisk og komfortabel gamerstol. Hvis det er en gaveide til ham oppe i årene, kunne de neutrale farver måske være mere velvalgt end fartstriber i den lidt skrigende farve.

Fra: 900 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer


køb den fede star wars højtaler i gave til ham der er fan

Star Wars bluetooth højtaler

Til Star Wars fanatikeren er denne højtaler måske den helt perfekte gave. En højtaler der ligner en af de to kendte rumskibe fra filmen, er hvad du får med denne sjove gave til manden eller drengen der er absolut fan.

Fra: 649 kr.​


Hoverkraft svævende spil

Giv ham dette sjove spil der minder lidt om klodsmajor, hvor du dog skal bygge klodser op på den svævende plade uden de vælter. Det er sjovt at spille sammen med vennerne eller familien, og hvorfor ikke som gave til far, mand, bror eller kammeraten.

Fra: 259 kr.​

køb det sjove hængende spil i gave


køb den fede airboard i gave til ham

Airboard

Hvis han elsker teknik eller måske bare er en stor drengerøv, så kunne et Airboard være den sjove gave dog i den noget dyrere udgave. En sjov ide der sikkert giver mange timer underholdning men er dog sjældent første ting på en mands ønskeseddel.

Fra: 2699 kr.​


IPhone anti-gravity holder

Giv ham den praktiske og smarte anti-gravity mobilholder, som du kan sætte fast på f.eks. vinduet mens du står og laver noget - Praktisk hvis du er i gang med at se Youtube, Netflix eller lignede og skal have hænderne fri.

Fra: 269 kr.​

køb det smarte IPhone tilbehør i gave


giv den fede foto gadget i gave

Hookupz til smartphone

Hvis han elsker at tage billeder i f.eks. naturen, så kan denne gadget give de perfekte nærbilleder. Du kobler telefonen fast på holder sammen med f.eks. en kikkert, og så får du de perfekte billeder næsten som du bruger teleskop.

Fra: 469 kr.​


Denver 360° action-kamera

Et 360 graders action-kamera kunne det sjove legetøj for ham, hvor han kan skabe de fede film. Det er selvfølgelig en noget dyrere gave end normalt, men også en super sjov gadget der giver rigtig meget sjov.

Fra: 1559 kr.​

køb det fede action kamera til ham i gave


køb den smarte jumpstarter i gave til bilelskeren

Vooni jumpstarter

En yderst praktisk gadget til bilejeren er denne Vooni jumpstarter powerbank. Med smartclip klemmer registrerer den spændingen og forhindrer kortslutning, så du kan oplade din bil eller måske telefonen, for den er ret universal og derved super smart.

Fra: 779 kr.​


Vooni VR headset

Køb ham et par smarte Virtual Reality briller hvis han elsker ny teknik. VR er sjovt, og selvom disse briller er billige og knap så smarte som udstyret til flere tusinde grokker, så giver de dog en super sjov oplevelse, som der kan bruges mange timer på.

Fra: 229 kr.​

giv ham det smarte VR headset i gave


Skøre og sjove gaveideer

Hvis du vil give ham en af de lidt mere skøre eller sjove ting, så finder du et udvalg der dækker over ret tosset og ikke særlige nyttige ting, men også over super sjove ting der også kan være ret praktiske.

find på den skøre gaveide til teenagedrengen

Selvlysende toiletpapir

Hvis du vil give en temmelig skør gaveide, så kunne dette selvlysende gavepapir være den oplagte ting. Toiletpapir i sig selv er ret praktisk, men dog er gaveideen måske ikke noget han får så meget nytte af, udover et ret sjov grin en stund.

Fra: 59 kr.​


Rubiks cube

En ting der er sjov og udfordrende er Rubiks cuben. Hvem kender ikke rubiks firkanten og følelsen med at man lige må prøve den, og ofte kan man sidde med den i rigtig lang tid. Dette gør Rubiks cuben til både en sjov og fed gave til ham.

Fra: 99 kr.​

giv den underholdende rubiks cube i gave til studenten


giv ham den sjove sneaker cleaning kit gave

Sneakers cleaning kit

Til den unge mand eller måske ældre, der elsker sine sneakers, her kan du give et lækker cleaning kit gave til ham. En både praktisk og eksklusiv gaveide der er unik, som kan hjælpe i hverdagen for ham.

Fra: 179 kr.​


Brewbarrel

En anden sjov gaveide til mænd er denne BrewBarrel. Med denne tønde får han et lille minibryggeri til at brygge sin egen øl, hvilket kan være den fede oplevelse for ham. Giv ham noget sjovt hvor øl ret ofte er forbundet med netop sjov for mænd i alle aldre.

Fra: 279 kr.​

giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave


køb den sjove watermelon keg til studentergave

Watermelon keg

Køb en watermelon keg til ham i studentergave, festival eller anden lejlighed, hvor han måske står overfor at skulle feste lidt. Vandmelon og vodka er en ret hyppig kombination til den gode drik, og derfor kan det være særdeles nyttig for ham.

Fra: 199 kr.​


Gå amok i pølsevognen oplevelse

Til ham der elsker en god pølsevogn og helst flere end en, kunne du give denne oplevelsesgave der byder på alle de pølser du kan spise på en time sammen med en kammerat. En sjov og anderledes gaveide til den unge eller ældre mand.

Fra: 299 kr.​

Giv ham den sjove pølsevogns oplevelsesgave


køb et gavekort til Hungry i gave til ham

Gavekort Hungry.dk

En anden oplevelse indenfor lækkert takeout kunne være et gavekort til Hungry. Hvis han har hang til takeout, så er den yderst praktisk gave som han kan bruge i hverdagen, og netop derfor kunne det være den helt perfekte gaveide.

Fra: 30 kr.​


Festival survival kit

Til den unge mand der skal afsted på en af de efterhånden mange festivaler i sommertiden, kunne det perfekte overlevelses kit være den sjove gave til ham. Perfekt til studenten eller måske som svendegave.

Fra: 199 kr.​

køb det sjove festival overlevelses udstyr til ham i gave


Tænk ud af boksen når du skal finde den perfekte gave til ham

Det kan være let at forfalde til gamle vaner, når du er ude for at shoppe en gave til den særlige mand i dit liv

At mænd kan være svære at shoppe til, hersker der vist ingen uenighed om. Så når du er ude for at finde en gave til din kæreste i anledning af fødselsdag, jul, valentinsdag eller en anden mærkedag som skal markeres, er det let hurtigt at blive fortvivlet. Mænd er sjældent lige så gode som kvinder til at levere en lang ønskeseddel, og ønskerne har en tendens til ofte at være de samme år efter år.

Det kan derfor være let hurtigt at give op og bare købe det computerspil der står på listen eller måske den samme klassiske skjorte som sidste år.

Disse gaver ved du nemlig med sikkerhed, at han vil blive rimeligt glad for. Men det kan faktisk godt betale sig at tænke lidt uden for boksen og overraske din partner med en gave som han ikke havde regnet med. Det er ikke så svært som man tror, og en lille smule kreativitet kan række langt når du skal finde den perfekte gave til ham.

Brug internettet som hjælp i din søgning efter den helt rigtige gave


I stedet for at trisse rundt nede i byen hvor du vil blive mødt af nogenlunde det samme udbud i de fleste butikker, kan det faktisk være en god idé at slå dig ned foran skærmen og lave en grundig internetsøgning. Et rigtigt godt alternativ til det klassiske stykke tøj, herreparfume eller lignende er nemlig en gave som også er en oplevelse. Disse findes der utroligt mange af rundt omkring; det kan være alt fra en tur i helikopter, svæveflyver eller en time på en gokartbane, til en lidt mere afdæmpet middag på en lækker restaurant eller et spaophold.

De mere actionprægede oplevelsesgaver eller noget til action, f.eks. en skihjelm, vil uden tvivl være et hit hos langt de fleste mænd, men en god middag eller weekendophold er bestemt heller ikke af vejen – især ikke fordi du har mulighed for at nyde det sammen med ham. Du er en af dem som kender manden i dit liv allerbedst, så tvivl ikke på din egen evne til at vurdere hvilken form for oplevelse han vil blive allermest glad for. Er der ingen af de udbudte oplevelser som du synes lyder interessante, så er der heller ikke noget i vejen for at være kreativ selv.

Tjek på de forskellige koncerthjemmesider om ikke et af hans yndlingsband skal spille koncert i Danmark i løbet af året, og giv ham to billetter til det. Så kan i sammen tage ud og spise en god middag inden i bagefter deler en oplevelse for livet sammen. Denne form for gave viser også, at du virkelig har lagt omtanke i den og tænkt over, hvad lige præcis han ville blive glad for.

Et minde fra en oplevelse sammen varer desuden meget længere end både computerspillet og skjorten.

En video om gaveideer til ham

Som vi nævnte før er internettet en ren guldgrube når der skal findes gave til ham, og vi kan da derfor heller ikke slutte artiklen uden at bringe en lille video fra Youtube. 50 gaveideer til ham, kvit og frit. Vær så god:

Til mor: ammetøj

Bare fordi man har født må man stadig gerne se godt ud - men det er svært når man samtidig skal amme.

Ammetøj er derfor et must-have de første 6-12 måneder af barnets liv - og er du en god veninde bruger du de penge mor ikke kan få sig selv til at bruge og køber noget der er lidt lækkert til hende.

Fra: 215 kr.​

ammetøj som barselsgave