Gave til ham

gave til ham

Her kan du få ideer til at finde en god gave til ham. Du kan finde gaver til mænd ved at se ideerne nedenfor, eller du kan læse mere om gaveideer til ham længere nede på siden.

Alle gaver til ham:

racerbiltur

Oplevelser

Hvis der er noget som mænd elsker at få i gave så er det oplevelser - det slå varme sweatere og uldsokker hver eneste gang.

Det kan være en oplevelse der er vild (f.eks. Bodyflight i vindtunnel eller en tur i racerbil) eller måske hyggelig (f.eks. madlavningskursus eller ølsmagning) eller måske noget i kan lave sammen? Klik og se alle ideerne

Fra: 50 kr.​

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Tænk ud af boksen når du skal finde den perfekte gave til ham

Det kan være let at forfalde til gamle vaner, når du er ude for at shoppe en gave til den særlige mand i dit liv

At mænd kan være svære at shoppe til, hersker der vist ingen uenighed om. Så når du er ude for at finde en gave til din kæreste i anledning af fødselsdag, jul, valentinsdag eller en anden mærkedag som skal markeres, er det let hurtigt at blive fortvivlet. Mænd er sjældent lige så gode som kvinder til at levere en lang ønskeseddel, og ønskerne har en tendens til ofte at være de samme år efter år.

Det kan derfor være let hurtigt at give op og bare købe det computerspil der står på listen eller måske den samme klassiske skjorte som sidste år.

Disse gaver ved du nemlig med sikkerhed, at han vil blive rimeligt glad for. Men det kan faktisk godt betale sig at tænke lidt uden for boksen og overraske din partner med en gave som han ikke havde regnet med. Det er ikke så svært som man tror, og en lille smule kreativitet kan række langt når du skal finde den perfekte gave til ham.

Brug internettet som hjælp i din søgning efter den helt rigtige gave


I stedet for at trisse rundt nede i byen hvor du vil blive mødt af nogenlunde det samme udbud i de fleste butikker, kan det faktisk være en god idé at slå dig ned foran skærmen og lave en grundig internetsøgning. Et rigtigt godt alternativ til det klassiske stykke tøj, herreparfume eller lignende er nemlig en gave som også er en oplevelse. Disse findes der utroligt mange af rundt omkring; det kan være alt fra en tur i helikopter, svæveflyver eller en time på en gokartbane, til en lidt mere afdæmpet middag på en lækker restaurant eller et spaophold.

De mere actionprægede oplevelsesgaver eller noget til action, f.eks. en skihjelm, vil uden tvivl være et hit hos langt de fleste mænd, men en god middag eller weekendophold er bestemt heller ikke af vejen – især ikke fordi du har mulighed for at nyde det sammen med ham. Du er en af dem som kender manden i dit liv allerbedst, så tvivl ikke på din egen evne til at vurdere hvilken form for oplevelse han vil blive allermest glad for. Er der ingen af de udbudte oplevelser som du synes lyder interessante, så er der heller ikke noget i vejen for at være kreativ selv.

Tjek på de forskellige koncerthjemmesider om ikke et af hans yndlingsband skal spille koncert i Danmark i løbet af året, og giv ham to billetter til det. Så kan i sammen tage ud og spise en god middag inden i bagefter deler en oplevelse for livet sammen. Denne form for gave viser også, at du virkelig har lagt omtanke i den og tænkt over, hvad lige præcis han ville blive glad for.

Et minde fra en oplevelse sammen varer desuden meget længere end både computerspillet og skjorten.

En video om gaveideer til ham

Som vi nævnte før er internettet en ren guldgrube når der skal findes gave til ham, og vi kan da derfor heller ikke slutte artiklen uden at bringe en lille video fra Youtube. 50 gaveideer til ham, kvit og frit. Vær så god: