Gave til kæresten

gave til kæresten

Find den perfekte gave til kæresten - se alle gaveideerne her nedenfor eller læs mere om den perfekte kærestegave længere nede på siden.

Ud over kæresteideerne har vi også samlet nogle ideer til julegaver til ham og julegaver til hende, som du kan gå til ved at klikke nedenfor:

Alle gaver til kæresten:

sammen

En oplevelse I kan nyde sammen

En af de bedste gaver både til kæresten og for jeres forhold er en oplevelse som I kan nyde sammen. Den glæder 3 gange - når den gives, når den prøves, og når den mindes.

Mulighederne er mange - en chokoladesmagning, en spa-dag, en tur i luftballon, en vild oplevelse eller noget helt femte. Klik og se alle mulighederne

Fra: 100 kr.​

Brunch for to

Brunch er altid lækkert, og en rigtig hyggelig kæresteting at gøre sammen, og på den måde er det den perfekte gave til kæresten.

Hvis du kan overraske ham/hende med hjemmelavet brunch er det super lækkert, og ellers kan du klikke på linket her og se forskellige typer brunches, f.eks. luksus brunch eller yoga brunch.

Fra: 199 kr.​

brunch
spa-dag sammen med kæresten

En spa-dag sammen

Hvis I rigtig skal hygge jer sammen er der næsten intet der kan slå en spa-dag sammen, uanset om det er en kærestegave til hende eller ham.

Den perfekte afslapning og nydelse man opnår på sådan en dag er noget man husker i lang tid fremover, og noget der virkelig tømrer forholdet sammen.

Fra: 670 kr.​

Kokkeskole/kursus sammen

En kærestegave der både giver jer noget sjovt og anderledes at lave sammen men som også giver jer noget i kan bruge resten af livet er et kokke/madlavningskursus.

Her lærer I at lave noget lækkert mad, I får hygget jer sammen på en anden måde end I plejer, og I kommer til at lave noget som I kan lave igen og igen derhjemme og mindes den gode tid.

Fra: 495 kr.​

par madlavning
smagning chokolade

Ud at smage på noget lækkert sammen

En lækker kærestegave der er hyggeligt at lave sammen er at tage ud at smage på noget lækkert - måske noget af det som din kæreste specielt godt kan lide.

Der er klassikere som øl- og vinsmagning, men også chokoladesmagning eller kaviarsmagning er noget der er i høj kurs - og kan du ikke finde det din kæreste aller bedst kan lide på listen kan du arrangere din egen smagning selv.

Fra: 145 kr.​

Et romantisk ophold

Hvis budgettet er lidt større og det måske er en speciel anledning du skal give en gave til kæresten kan du overveje at tage afsted på et romantisk ophold sammen.

Aftal at I lader telefonerne blive i tasken og benyt lejligheden til at koble helt af og kom helt ned i gear sammen og tæt på hinanden igen. En oplevelse man sent glemmer.

Fra: 1.395 kr.​

ophold som kærestegave
bodypaint chokolade

Chokolade Bodypaint

En kærestegave af de lidt frækkere er bodypaint i chokolade - lækkert og forførende.

Smør din kæreste ind i chokolade og slik det af igen bagefter - og byt så bagefter. En gave der sætter gang i amorinerne og giver jer en sjov oplevelse sammen.

Fra: 79 kr.​

Jelly-Bellys

En hyggelig gave du kan give til kæresten er Jelly-Bellys, de små smagfulde slikstykker - og gerne den store pakke.

Gør det til noget hyggeligt - hyg jer med at spise dem sammen og snak om de forskellige smage - hvilke kan I bedst lide, hvad smager sjovest osv. En hyggelig og lækker måde at bruge tid sammen.

Fra: 69 kr.​

jelly belly gave
bedroom battle

Bedroom Battle

En gave der helt sikkert sætter gang i forholdet når mørket falder på er Bedroom Battle.

Bedroom Battle er et kortspil hvor I med fantasifulde og hede udfordringer kommer tættere på hinanden og får udfordret og udviklet jeres fælles seksualitet på en sjov og spændende måde.

Fra: 199 kr.​

Ud at klatre sammen

En rigtig god måde at være sammen på som kærester er at tage ud at lave noget fysisk sammen, f.eks. klatring på enten en klatrevæg eller i naturen.

I får brugt kroppen, kommer hinanden ved, og får en god oplevelse som I kommer til at huske i lang tid og som vil styrke jeres forhold.

Fra: 399 kr.​

klatring som gave til kæresten
sjovt badelagen

Sjovt badelagen

En sjov kærestegave som hun kan give til ham for at vise hvem der bestemmer eller som han kan give til hende for at vise at han har forstået budskabet.

Badelagnet kan tages med til stranden og er delt i to sider - hendes og hans. Lige store er de bestemt ikke, men det er derfor det er så sjovt.

Fra: 199 kr.​

Par-aply

Par-aplyen har svært ved at stå alene som gave, men har du allerede fundet noget godt og har brug for en lille gave ekstra er par-aplyen et perfekt valg.

Det er en paraply der er lavet til to personer - perfekt til når I skal ud at gå i regnen med stadig gerne vil være tæt på hinanden. En sød lille gave.

Fra: 199 kr.​

par-aply
sjovt badelagen

Sjovt badelagen

En sjov kærestegave som hun kan give til ham for at vise hvem der bestemmer eller som han kan give til hende for at vise at han har forstået budskabet.

Badelagnet kan tages med til stranden og er delt i to sider - hendes og hans. Lige store er de bestemt ikke, men det er derfor det er så sjovt.

Fra: 199 kr.​

Par-aply

Par-aplyen har svært ved at stå alene som gave, men har du allerede fundet noget godt og har brug for en lille gave ekstra er par-aplyen et perfekt valg.

Det er en paraply der er lavet til to personer - perfekt til når I skal ud at gå i regnen med stadig gerne vil være tæt på hinanden. En sød lille gave.

Fra: 199 kr.​

par-aply
feromonspray

Feromon-Spray

Hvis du skal give en kærestegave der sætter lidt gang i den når lyset slukkes så skal du overveje feromon-spray.

Sprayen indeholder kroppens naturlige lysthormoner feromoner, og sætter gang i lysten. Der findes udgaver beregnet til både mænd og kvinder.

Fra: 149 kr.​

Kæmpe hjerte

En gave der er perfekt at give sammen med noget andet eller som en sød gave til f.eks. valentinsdag eller  hvor andre kan se at han/hun får den er dette kæmpe hjerte.

Hjertet måler ca. 1 meter * 1 meter og tager ca. 10 minutter at puste op hvis du har gode lunger - endnu en måde at bevise din kærlighed til kæresten på. 

Fra: 79 kr.​

mega hjerte som gave til kæresten
massageolie

Massageolie

En gave som din kæreste helt sikkert bliver rigtig glad for er massageolie - og selvfølgelig med tilhørende massage.

Giv f.eks. massageolien sammen med et klippekort til 10 ganges massage af dig, eller overrask kæresten med en romantisk aften med levende lys, stille musik og massage.

Fra: 29 kr.​

Duftlys

En kærestegave der nok er mest til hende, men som hun til gengæld bliver rigtig glad for er duftlys.

Kombiner det evt. med massageolien og massagen, eller køb nogle lys som hun kan have stående derhjemme og tænke på dig hver gang hun tænder dem.

Fra: 50 kr.​

duftlys kærestegave
lingeri kærestegave til hende

Lingeri

En perfekte kærestegave til hende som du også selv kommer til at få en masse ud af er lingeri. 

Kig i hendes skab uden hun opdager det og find hendes størrelse, og køb så noget lækkeri som du synes er lækkert og som hun vil føle sig godt tilpas i. Det er en gave der kommer mange gange igen.

Fra: 199 kr.​

Frække spil

En gave til kæresten der først skal gives når lyset slukkes er de frække spil - men der får I så for alvor også sat gang i forholdet.

Spillene varierer fra korte sjove spil man lige kan hive frem og over til de mere avancerede brætspil som tager lidt længere tid - uanset hvad er der helt sikkert noget for alle forhold.

Fra: 69 kr.​

frække spil

Oplevelser med kæresten

Når man skal finde den perfekte gave til kæresten, kan det oftest være svært, hvis I har været sammen i længere tid, og du har opbrugt alle dine gode gaveidéer. I dette tilfælde ville det være perfekt at give en gave, I kan nyde sammen, og hvor I kan komme ud og opleve noget sammen, altså en oplevelsesgave. Denne gave er også perfekt til nyere forhold, da I kan blive mere knyttet sammen ved at opleve nogle ting sammen. Og der er mange forskellige gaveidéer inden for netop dette emne.

I kan tage på et minicruise sammen. Så kan I sammen nyde den friske luft, lyden af vandet og den skønne udsigt. Samtidigt kan I nyde faciliteterne på skibet, f.eks. lækre restaurantbesøg eller optrædener fra performere. Turen behøver ikke nødvendigvis være den eksotiske af slagsen, det kan sagtens være en lille tur i det danske hav. Som et andet alternativ kan du tage kæresten med på en lækker tur til spaen, der eventuelt også kan indeholde massage. Ellers kan I blive hjemme, og så kan du selv sørge for massagen til ham eller hende – her kan du eventuelt pifte det op med stearinlys, lækker musik, chokolade og blomster.

Du kan også invitere kæresten på brunch, på hans eller hendes favorit restaurant eller købe sushi, som I kan nyde i hinandens selskab. En klassiker er en biograftur med alt hvad sådan en indeholder: slik, popcorn og sodavand. Og så er det selvfølgelig kæresten, der får lov til at vælge filmen.

Den søde, personlige gave

Den personlige gave er en skøn måde at få sin partner til at mindes de gode stunder, man har haft sammen eller fremhæve det unikke i netop jeres forhold. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Oftest er det nemmere af finde på de personlige gaver, hvis I kender hinanden godt.

En af de klassiske gaver, når det kommer til den personlige gave, er billedgaven. Det kan f.eks. være nogle billedrammer med jeres favoritbilleder sammen. Har I været sammen i længere tid, er der måske mulighed for at lave en fotobog med alle jeres bedste minder sammen. Der er massevis af fotogaver at finde; både på internettet og i de fysiske butikker. Man kan blandt andet få printet et billede på et lærred, eller eventuelt få en kunster til at male et billede af jer.

Man kan også lave et klippekort til kæresten, en sjov idé, hvor man kan skræddersy det til netop jeres forhold. Der er mange forskellige måder at fremstille et klippekort, sågar kan sådanne klippekort også findes i butikker. Men ønsker man at lave det selv, kan man lave det som en lille bog, på et ark papir eller også kan man gå i gang med at klippe og klistre, som man selv ønsker det. Klippekortet kan indeholde forskellige ting, nogle ting kan godt fremgå mere end en gang. Man kan f.eks. have klip med massage, en putte-tur, opvask, at bage en kage eller lave aftensmad.

Flere gaveideer til kæresten

I videoerne her finder du endnu flere gode gaveideer til kæresten.