Massage!

3 år siden
2 kommentarer

Ja, mit bedste tip er at massere fintsnittet hvidkål med hænderne. Har fået forklaret, at det virker fordi der på hænderne er nogle enzymer, som går i forbindelse med kålen. Prøv dette:
Snit den ønskede mængde hvidkål (eller spids-) og kom i en skål med god plads
Hæld lidt god olie over og evt. også spidskommen
Ælt hvidkålen med hænderne, til du kan lugte den (distinkt kållugt :-))
Drys med salt og evt hakket persille

Jeg har serveret denne meget enkle og billige salat for mangt en kålskeptiker, og den vinder altid!

Kommentarer

  1. Laura Kirkegaard

    Laura Kirkegaard, 3 år siden

    @ Karina: Kålen bliver let tilberedt og blødgjort af massagen, og dermed lettere at tygge. Frisk hvidkål kan jo godt være lidt fersk i smagen og konsistensen ellers. Efter massagen smager det godt!

  2. Karina Klenz

    Karina Klenz, 3 år siden

    Hvad er det præcis der virker? - Altså hvorfor skal man overhovedet massere kålen? - ændrer det smag? -udseende? - eller hvad er det godt for? Karina

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • Brændenælde brød
  • Spidskålsalat med koldrøget laks og mormordressing
  • Hellefisk med søl tang, kirsebærgelé med fingertang og urter
  • Søl på rugbrød med bruchetta og peberrod
  • Groft brød med blødkogte æg, sort caviart, hvidløgsskiver og ingefær
  • Müesligrød med tykmælk og Søl