Suppe af rodmos

3 år siden
5 kommentarer
philip nørvig
philip nørvig

Nordisk mad nørd på amatør plan

Jeg havde lavet rodmos af kartofler, persillerod og gulerødder. Der var en god portion tilbage, som vi skulle have dagen efter. Nu blev vi lige et par stykker mere, så derfor måtte jeg få maden til at strække. Jeg gjorde mosen tynd. Det kan du gøre med lidt fond, mælk eller fløde. Jeg havde lidt mad fløde, som jeg brugte. Resultatet var en dejlig cremet suppe, der smagte himmelsk. Her til groft brød eller hvidløgs flute.

Kommentarer

  1. casper david, 11 måneder siden

    good writeReview Support Omni Tech

  2. casper david, 11 måneder siden

    great writings http://www.google.com

  3. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 2 år siden

    Hyggeligt Tony du også er begyndt at involvere dig her :-)

  4. Tony Bülow, 2 år siden

    Hej Philip, tak for den gode ide, kender godt til at stå med en rest rodmos oftest sammen med havens urter og bacon, sådan laver jeg brændende kærlighed, glæder mig til at bidrage til at stoppe spild af mad ved at lave suppe dagen efter eller som lidt mundgodt efter arbejde og en kold cykeltur hjem

  5. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 3 år siden

    Fedt Philip, du evner at gøre noget ved fødevaresagen på oldnordisk, nynordisk manér med sådan et godt navn. Suppe af rodmos, der endda kan strækkes næste dag med andre gode ingredienser. Hatten af for dig og bukker dybt. Thorkil. Ik' at jeg er no'en eller no'et. Jeg bliver bare så glad, når nogen viser evner gode oldnordiske evner, nynordisk levende, indenfor madområdet. Så klukker jeg over... Gør det no'et? Andet end godt???

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • Spejlæg med salt af savtang, kvanfrø og sortsalt
  • Fladbrød med grøntsager og søsalat, hertil smørstegt kyllingelever
  • Hjemmelavet ost med flager af sporofyller af vingetang
  • Bagt torsk med selleriremoulade
  • Fedtemad med tang og smilende æg
  • Flæsk og kålsalat med Ishavstang