Julegave til ham

julegave til ham

Søger du efter inspiration til en god julegave til ham? Her på Idegryden har vi heldigvis fundet gaver til alle lejligheder, hvad end det er adventsgaven eller gaven til at ligge under juletræet.

Vi har samlet 24 forskellige julegaver til mænd i alle aldre der giver dig den gode inspiration til måske at finde det perfekte i gave til ham.

Her kan du se en masse gode ideer til en julegave til ham. Se alle julegaveideer til manden lige her nedenfor, eller læs mere om hvordan du finder den perfekte mande-julegave længere nede.

Hvad skal du give i julegave til ham?

Det første du skal overveje når du skal finde ud af hvad han skal have i julegave er, om han har skrevet en ønskeliste som du kan få fat i. Det er nemlig ikke for sjov at man skriver ønskeliste, det er fordi man rent faktisk gerne vil have det der står på listen (og det der gør, at det nogen gange kan være lidt nemmere at købe julegaver til hende, da kvinder som regel er bedre til at få skrevet ønskelister -men det er et sidespor).

Men hvis han ikke har skrevet en ønskeliste, eller der ikke lige er noget, som lyster til at give ham, så må du jo i gang med at kigge på andre former for julegaver. Og her kan alle de ovenstående gaveideer måske være en god hjælp?

Du kan jo også med fordel overveje om der er noget specielt han har brug for, noget som han burde have skrevet på sin ønskeliste men ikke har gjort, som du så i stedet kan give ham.

køb den sjove oplevelse i julegave til manden der har alt

Oplevelser

Hvis du virkelig skal gøre ham glad denne jul så skal der ligge oplevelser under juletræet i år - det er en gave man virkelig bliver glad for og husker.

Der er vilde oplevelser, rolige oplevelser, smagfulde oplevelser og oplevelser han kommer til at fortælle venner om igen og igen. Klik og se dem alle.

Fra: 99 kr.​


 julegave til ham der har alt

Super-Gavekort

En god løsning på det evige problem med hvad han skal have i julegave kan være at give et super-gavekort.

Det kan enten være et specifikt gavekort til noget du tror han bliver glad for, f.eks. en tøjbutik eller noget spiseligt, eller et super-gavekort der gælder i 100+ forskellige butikker.

Fra: 49 kr.​


gadget er en speciel julegave til manden

Gadgets og sjove gaver

En anden type gaver der altid er populære under træet er forskellige former for gadgets og sjove gaver - det gør aftenen lidt hyggeligere og kan være en speciel julegave til ham der virkelig glæder.

Der er mange forskellige slags gadgets. Nogle er sjove, andre er praktiske, nogle er bare fjollede og nogle er faktisk rigtig smarte. Klik og se alle de populæreste gadgets i år.

Fra: 29 kr.​


giv ham et Itunes gavekort i julegave

Gavekort til ITunes

En meget populær julegave til unge mænd under 100 kr. kunne være et gavekort til Itunes. Du pakker gavekortskoden pænt ind til juleaften, og så kan han selv downloade de apps han gerne vil have på sin telefon eller iPad.

Vælg at få sendt koden til din egen e-mail, og lav så et pænt kort du kan skrive den på inden du giver den til ham (se evt. videoen længere nede på siden).

Fra: 50 kr.​


bil oplevelser er en perfekt julegave til ham

En tur i sportsvogn

En julegaveidé til ham der altid bringer utrolig meget glæde er en tur i en sportsvogn - noget de fleste mænd har haft som en drengedrøm siden de var små. Perfekt som en god julegave til ham helt ligesom den kan bruges til fars dag og alle andre slags gaver til ham.

Der er mange forskellige løsninger afhængig af lyst, bopæl og pengepung, men det kan f.eks. være selv at køre en Ferrari, at sidde med foran mens en professionel kører rigtig hurtigt, eller at køre en lækker sportsvogn rundt i byen.

Fra: 599 kr.​


giv en eksklusiv køkken julegave til ham

Gode køkkenknive

Mange mænd elsker at lave mad, og elsker gode redskaber - er han en af dem kan den perfekte julegave til ham være en rigtig skarp køkkenkniv.

Afhængig af budget kan du enten gå efter en mindre kniv, en brødkniv, eller den helt store kokkekniv - man har brug for dem alle når man laver mad, så han bliver med garanti super glad uanset hvilken type du ender med at vælge.

Fra: 250 kr.​


giv en perfekt julegave til ham

Høretelefoner

En god julegave ide til ham der har det meste er nogle nye hovedtelefoner - det kan man næsten altid bruge.

Det kan være nogle høretelefoner han kan bruge til løb, eller måske nogle han kan bruge i hverdagen - og hvis du virkelig skal give en stor gave eller I er flere der går sammen kan du give de nye Noise Cancelling Hovedtelefoner der lukker al anden lyd ude.

Fra: 129 kr.​


køb en fed F16 oplevelsesgave til jul

F16 Simulator

En julegave han helt sikkert kommer til at huske i mange mange år er en tur i en F16-simulator. Det foregår i en fuldstændig naturtro kopi af en rigtig F16, og det er fuldstændig som at være der selv.

Typen er samme som de bruger i militæret - og det eneste sted i Europa du kan prøve sådan en simulator som civilperson - virkelig en unik og enestående oplevelse.

Fra: 299 kr.​


giv en god personlig julegave til din mand

Pung eller kreditkortholder

En julegave forslag til ham kunne være en lækker pung eller kreditkortholder (alt afhængig af om han kun bruger få kort eller også skal have plads til mønter).

Flot dig gerne og køb en i læder - det bliver bare flottere med tiden og kan holde mange år - og når nu den bliver brugt dagligt må den gerne være god kvalitet.

Fra: 149 kr.​


Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

Segboards var populære omkring julen i 2016, men de var lidt brandfarlige, så populariteten forsvandt hurtigt. Der er dog kommet alternativer, hvor du kan finde forskellige fede gadgets i el udgaver. Her er en af de praktiske ting og måske gaven til ham der har alt, en fed og praktisk foldbar el-cykel.

En eksklusiv og dyr gave til ham der bor i byen, hvor cyklen også skal foldes sammen f.eks. i metroen.

Fra: 7299 kr.​


giv den sjove gave i form af et brætspil til ham

Selskabsspil

Noget der altid er populært at give i julegave er brætspil og selskabsspil. Afhængig af hvor han er i livet kan det være strategispil han kan spille med vennerne, sjove spil til når venneparret er på besøg, eller noget han kan spille med familien.

Spil er særligt en god julegave da man så har alle fridagene i julen til at spille og hygge sig i. Du kan også overveje at give en af de billigere spil i pakkekalender, som kunne være perfekt som gave til lørdag eller søndage i december.

Fra: 99 kr.​


giv ham en god stegepande i julegave

En god pande

Uanset om han er mesterkok eller holder lidt igen med køkkenet er en god pande en rigtig god julegave til ham.

Det gør det bare så meget sjovere at lave mad, og man kan blive helt forundret over hvor stor en forskel det kan gøre - når først man har prøvet en kvalitetspande går man ikke tilbage.

Fra: 299 kr.​


køb et fedt ølkrus i julegave til mænd

Ølkrus

Et par gode ølkrus er noget enhver mand bør have til når vennerne er på besøg og der rigtig skal mandehygges. Perfekt gaveide til far, valentinsgave, en skør bryllupsgave og selvfølgelig også til at ligge under juletræet den 24 december.

Særligt det store ølglas på 1 liter er imponerende - det kan fryses ned på 5 minutter og på den måde hjælpe med at holde øllen koldt, og så er det bare en stor oplevelse at drikke øl af et glas på 1 liter.

Fra: 45 kr.​


køb det flotte tøj i julegave til unge mænd

Skræddersyet tøj

Noget som mange mænd drømmer om men mange desværre aldrig får lov til at opleve er skræddersyet tøj. Følelsen af at tage en skjorte på som er lavet 100% til en.

Med et gavekort til skræddersyet tøj kan du hjælpe ham til at få denne følelse - du køber gavekortet, og så bestiller han selv tøjet i de rigtige mål efterfølgende. Nemt og godt.

Fra: 200 kr.​


giv parfume i gave til kæresten eller familiemedlem

Parfume

En anden julegave til kæresten ham, far, din bror eller bedstefar, kunne være en god parfume. En deodorant er altid en sikker succes for det er praktisk, og praktiske ting er noget de fleste mænd ønsker.

Bor du med ham hjælper du også dig selv da han kommer til at lugte lidt bedre, og gør du ikke ved du at det er en gave der kommer til at glæde flere end bare ham selv.

Fra: 129 kr.​


giv skægpleje i julegave til manden med skæg

Skægpleje

Har han skæg er skægpleje en rigtig god gave - det giver man mulighed for at gøre noget ud af sig selv uden at det bliver for feminint.

Der er et stort udvalg inden for skægpleje, og har han haft skæg i mange år ved han sikkert ikke engang det eksisterer, så med gaven har du også mulighed for at åbne op for en helt ny verden til ham.

Fra: 99 kr.​


køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Klatring

En oplevelse han med garanti kommer til at huske er klatring. Her klatrer man op til 5 meter op (selvfølgelig med instruktør og sikkerhed) og får skubbet sine grænser.

Man får brugt sin krop, og trænger han til det kan det være en god måde at give ham et kærligt puf - og så er det en ting der er super hyggelig at lave sammen som venner eller par.

Fra: 399 kr.​


køb lækker special øl til ham i gave

Specialøl

En gave til far, bedstefar, manden eller kammeraten som altid tager kegler er specialøl, især hvis gavebudget ikke er så stort eller hvis du har flere mindre gaver.

En ølgave som denne kan også være god at kombinere med f.eks. en invitation til middag eller noget andet hvor I kan nyde øllene sammen.

Fra: 29 kr.​


Giv ham den ekslusive julegave ide

Sonos Højttaler

Det hotteste inden for højttalere lige nu er Sonos - og det med god grund, for det er virkelig lækkert og en rigtig god gaveidé hvis budgettet er lidt større.

Sonos er en såkaldt trådløs højtaler som man betjener via sin smartphone eller computer, og som leverer super lækker lyd og et rigtig flot design.

Fra: 2.468 kr.​


køb den sjove køkken gadget i gave

Automatisk sovepisker

Her er vi ovre i en af de lidt sjovere julegaver til ham, men samtidig en gave der både er rigtig sjov og som han kommer til at blive rigtig glad for.

Piskeriset sørger for automatisk at røre i sovsen/suppen/wokken/gryderetten/risengrøden så den ikke brænder på - og han får hænderne fri til andre, lidt sjovere, ting. 
Et ægte hit der skaber meget opmærksomhed når den åbnes.

Fra: 199 kr.​


køb gamer udstyr til ham i julegave

Videospil

Hvis han godt kan lide at spille spil, enten på computer eller på Playstation eller xbox  kan du overveje at give ham et nyt spil i julegave - en perfekt gave, for så kan han spille det i julen.

Der udkommer altid nye spændende spil lige op til jul, og du kan helt sikkert nemt finde et spil han kommer til at bruge mange timer på.

Fra: 139 kr.​


køb værktøj i julegave til far

Værktøj

Alle mænd kan altid godt bruge noget nyt værktøj, hvad enten der er tale om en gave til jul eller på et andet tidspunkt.

Populære gaveideer til mænd indenfor værktøj er boremaskiner, hammere, alt der er elektronisk eller smart tilbehør der gør det lidt nemmere at arbejde.

Fra: 49 kr.​


køb bogen om vin i gave

En god flaske vin

En julegave man altid kan falde tilbage på hvis man er lidt tør for ideer eller måske ikke er så tæt på modtageren er en god flaske vin eller champagne.

Her gælder reglen om at det er sjovere at få én flaske til 200 end 2 til 100 hver - dem til 100 køber han måske en gang i mellem selv, men giver du en flaske der er lidt dyrere bliver det en større oplevelse for ham at drikke den og føles mere som en gave.

Fra: 59 kr.​


giv ham den sjove køkkenting i gave

Sodavandsmaskine - Soda Stream

En gave der er ekstremt populær for tiden er Soda Stream, også kendt som en sodavandsmaskine eller danksvandsmaskine.

Med den som julegave kan han selv lave danskvand og sodavand på under 1 minut - helt sikkert en gave der vil blive brugt næsten dagligt.

Fra: 599 kr.​


Måske et gavekort?​

Det kan måske umiddelbart virke som en lidt kedelig julegaveidé til ham ​med et gavekort, sådan lidt ufestligt, men det behøver det faktisk ikke være. Dels kan man sige at det kan være meget rart at få et gavekort hvis der nu virkelig ikke er noget man ønsker sig, så kan man selv vælge, og dernæst kan man sige at man faktisk godt kan få pakket et gavekort ind sådan at det ser nogenlunde godt ud.

Se selv hvordan de har gjort det i videoen her:​

Køb gaven til ham i god tid

Et sidste godt råd vi kan give dig er at det kan være en god ide at gå i gang med at købe julegaven til ham i god tid. Der er ikke noget værre end at stå den 23. december, i kø med hundredevis af andre ​for at få klaret de sidste julegaver.

Nej så hellere få dem købt i starten af december (det er jo ikke noget problem med bytning da alle alligevel sætter byttemærke på som gælder helt til januar), og så har du masser af tid til at købe dem i god tid.

Det kan også være smart at købe julegaverne på nettet, så slipper du for at skulle ud og kan sidde derhjemme i ro og mag og shoppe - og der er lige så fine byttebetingelser som hvis du købte julegaverne i en rigtig butik hvis ikke det faktisk er endnu bedre.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
julegave ham
Bedømmelse
51star1star1star1star1star