Thorkil Degn Johansson

Thorkil Degn Johansson

Tang Thorkil

Oprettet 12. November 2010

Jeg er glad for at have tang med i maden til daglig. Det giver en skarp hjerne, et godt velvære, en god arbejdsenergi og medvirker til at opretholde et godt helbred. Jeg er på mange måder involveret i at få tangen til at være en ingrediens i hverdagsmaden, vi hver for sig holder af. Jeg driver en nyhedskanal for tang. Dens adresse er: http://picasaweb.google.com/thorkil.johansson Iøvrigt driver jeg min egen hjemmeside: http://tang-thorkil.dk og blogger en hel del: http://tangmadfrahav.blogspot.com og http://nynordisktangmad.blogspot.dk/ Jeg er også aktiv på Google+1 hvor min profil er her: https://plus.google.com/u/0/116444972314790300169/about :-) Jeg er også på facebook nu: https://www.facebook.com/TangThorkil/info

Tips og tricks

Prøv også

  • Blendet solbæris med sprød havre
  • Frugtboller med tørrede bær og pære
  • Buletangsfedt
  • Jordskokkesuppe med yoghurt, ristede hasselnødder og brød
  • Hverdagsrødkål med blæretang
  • Langtidsstegte stegeben med tang af kødblad og grønkålsalat med perlespelt