Oplevelsesgaver

oplevelsesgaver

Kig nedenfor for at finde de mest populære oplevelsesgaver lige nu eller læs mere om oplevelser nedenfor:

[sc name=”blackfriday”]

Populære oplevelsesgaver:

faldskærm

Se alle oplevelser

Klik her for at se alle de populæreste opgaver lige nu

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

De bedste oplevelsesgaver

Når det gælder gaver, så kan det nogle gange være svært at finde den perfekte gave. Tit og ofte er alle ens idéer brugt til de seneste fødselsdage og juleaftener, og så er man blevet udtømt for idéer. Eller måske har vedkommende alt, hvad han/hun har brug for, og det er derfor en hel kunst i sig selv at finde noget, der ikke bare ender på hattehylden inde i skabet, som aldrig bliver ryddet op.

Et tredje og sidste senarie kunne være, at du bare er enormt dårlig til at købe gaver og ikke har ret meget fantasi på dette område. Hvis en af disse tre forslag er tilfældet, så er oplevelsesgaver den perfekte opfindelse for dig. En oplevelsesgave er ofte et gavekort til forskellige ting, man kan opleve – enten selv eller sammen med andre.

Den vovede gave

Der findes mangle oplevelsesgaver, som passer perfekt til de mere vovede sjæle, og selvom man siger at det typisk er en oplevelsesgave til ham kan kvinder også sagtens. Man kan f.eks. vælge at give et gavekort til aktiviteter som klatring eller paintball, så man kan komme ud og opleve noget og få en fantastisk oplevelse. Har man mere lyst til at bevæge sig under jorden, kan man også prøve kræfter med dykning, hvor man også kan få muligheden for at få et dykkercertifikat. Ellers kan vi bevæge os den anden vej og tage en tur i helikopter. Her kan man få en oplevelse ud over det sædvanlige og få muligheden for at se dagligdagen fra et andet perspektiv.

Er man en af de helt vovede, kan man gå i ekstremerne og forsøge sig med noget i boldgade med tandemspring. Man behøver ikke nødvendigvis beslutte sig på forhånd for gavemodtageren, hvilken oplevelsesgave, der skal gives. Mange steder kan man nemlig blot købe et action-gavekort, så man altid senere kan beslutte sig for, hvad man har lyst til at opleve.

Hvis man ikke er den store dansemus og gerne vil prøve noget vovet i en lidt anden boldgade, kan man jo prøve at kaste sig ud i tango eller salsa (måske en oplagt oplevelsesgave til hende?).

Oplevelsesgaven for parret

Har man en kæreste eller mand/kone, og man gerne vil give en oplevelsesgave, men man gerne selv vil opleve det med sin partner, kan dette også sagtens løse. Der findes mange forskellige oplevelsesgaver, man kan have glæde af som par. Er man det vovede par, kan man selvfølgelig godt kaste sig ud i klatring, helikopterture eller Skydiving, men man kan også vælge et lidt mere romantisk alternativ – og her er mulighederne mange.

Inden for den romantisk genre af oplevelsesgaver, kan man f.eks. vælge en lækker tur på en restaurant, hvor man kan nyde hinandens selskab. Men hvis man måske har brug for at komme væk fra hverdagen, kan man også tage på kro- eller hotelophold, hvor man kan tage afstand til den sædvanlige hverdag.

Har man brug for at komme endnu længere væk, kan man også tage en lille weekendtur til steder som Tyskland, England eller Norge. Så kan man sammen opleve Brandenburger-Tor, Buckingham Palace eller blot nyde de norske fjelde. Der er mange oplevelser, man kan nyde i hinandens selskab.

Eksempler på oplevelsesgaver (videoer)

Her kan du se nogle eksempler på forskellige oplevelsesgaver man kan finde: