Ny Nordisk Hverdagsmad
Agurk med dild og rygeostdip

Oprettet 18. February 2011
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Agurk med dild og rygeostdip

Alternativt til agurk kunne være radiser, blegselleri eller gulerødder.

Ingredienser

Du skal bruge:

30 g rygeost 10%
3 spsk. letmælk
salt og peber

200 g agurk
¼ bundt dild

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Rør rygeost og letmælk sammen til en glat creme, og smag den til med salt og peber. Skyl agurken, og skær den i stave. Hak dilden, og drys den over agurkerne.

Spisetid: Servér agurkerne i et glas med rygeostdippen til at dyppe i.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Snack (17)

Tips og tricks

Prøv også

  • Søsalat på halve tomater flankeret af søl
  • Dansk søl i varm knækbrød med fyld
  • Vintersuppe med granuleret søl
  • Brunkål med pulveriseret Savtang og flæsk
  • Chokolade karamelliseret multikærnerugbrød med topping af til chips ristet blomkålstang
  • Sild med spinat og pære-hvidkålssalat