Ny Nordisk Hverdagsmad
Blancherede knopper af Blæretang anrettet på rugbrød med smør og røget Stenbidder

Oprettet 14. November 2010
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Blancherede knopper af Blæretang anrettet på rugbrød med smør og røget Stenbidder

Tangen er i dette tilfælde frisk høstet.
Det kan også gå an at have det tørret,
bløde det op en times tid
og så blanchere det.
Man kan jo ik' li'e rende ud og høste det frisk
hver andet øjeblik.

Ingredienser

Rugbrød
smør
røget stenbidder pillet af benene
blæretangsknopper

Fremgangsmåde

Ganske som man iøvrigt ville have lavet sig en god mad.

Tilberedningstid

Ret kort

Antal personer

1

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Madpakke (3)

Tips og tricks

Prøv også

  • Grønærtesuppe med mynte og spidskålsalat
  • Bagte rødbeder med rygeostdressing
  • Blomkålsskiver med krydderurter og torsk
  • Hellefisk med søl tang, kirsebærgelé med fingertang og urter
  • Kirsebærgelé med fingertang
  • Fedtemad med ost, spejlæg, brændenælder, blæretang og mælkebøtteblomster