Ny Nordisk Hverdagsmad
Grillet eller kogt majs

Oprettet 28. February 2011
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Grillet eller kogt majs

Spises bedst med fingrene.

Ingredienser

Du skal bruge:

1 majskolbe
5 g smør
havsalt

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Skær majskolben over på midten.

Hvis du griller: Grill de to halve majskolber med bladene på i 7-10 minutter alt efter størrelse. Fjern bladene, og spis dem med koldt smør og salt på.

Hvis du koger: Pil yderbladene af majsen. Sæt en gryde med vand over. Kom majsen i gryden, når vandet koger, og lad den koge i 3-5 minutter. Spis majsen med koldt smør og salt på.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Forret (55)