Ny Nordisk Hverdagsmad
grillet makrel med rabarberkompot

Oprettet 7. June 2011
2 kommentarer
2 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Ulrikka H. Worsøe
Ulrikka H. Worsøe

danhostel Kalundborg Vandrerhjem
grillet makrel med rabarberkompot

Makrel grillet med urter, sæson fisk

Ingredienser

mynte makrel dildfrø rabarber

Fremgangsmåde

Hak mynte og bland det med citronskal, put blandingen ind i makrellen.
Luk makrellen, en stor bregne er god til at vikle rundt om fisken.
Når vi griller fisk gør vi således:

Ovenpå de varme grill kul lægger vi en rist, herpå 1 lag brændenælder og til sidst fisken ovenpå.

Vi serverede rabarberkompot til makrellen og de ny kartofler

Rabarberkompot til fisk

2 stænger rabarber
3 spk rørsukker
1 spsk. dildfrø
Det hele simres sammen og køles af, inden det spises til fisken.


Tilberedningstid

40 minutter

Antal personer

afhænger af makrellens størrelse

Kommentarer

  1. Dorte Stiboldt

    Dorte Stiboldt, 2 år siden

    Ser dejligt ud. Skal klart prøves.

  2. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 2 år siden

    Ulrikka, selv om der ingen tang er i synes jeg det ser vildt lækkert ud og dit billede får mine tænder til at løbe i vand, selv om jeg endda er mæt nok. At smage med øjnene er nok også okay. Fem stjerner værd alene pga. mundvandets indikation af kvalitet.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Aftensmad (187)

Tips og tricks

Prøv også

  • Spejlæg med vilde urter og vild nori tang
  • Grøntsagsfad med ristede kantareller
  • Jordbærkoldskål
  • Boller i selleri og gulerødder med kogte kartofler
  • Klør Tang på Kærnerugbrød
  • Midnatssnack: Syltede knopper af Ramsløg