Ny Nordisk Hverdagsmad
Grønne asparges med ramsløgdressing

Oprettet 23. February 2011
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Grønne asparges med ramsløgdressing

Glæd dig til aspargessæsonen! Vær iøvrigt opmærksom på saltningen idet kapers ofte er salte i forvejen.

Ingredienser

Du skal bruge:

Dressing
2 æg
1 bananskalotteløg
5 ramsløgsblade
1 spsk. ramsløgkapers (kapers kan bruges)
1 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. æblecidereddike
salt og peber

Asparges
150 g asparges

2 skiver groft brød

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Dressing: Kom æggene i en gryde med kogende vand, og kog dem i 7-8 minutter. Læg derefter æggene i koldt vand, så kogningen stopper. Hak skalotteløget fint, kom det hakkede løg i en skål, og bland med rapsolie, eddike og kapers. Hak så ramsløgsbladene fint, kom dem i dressingen, og smag til med salt og peber. Pil æggene, hak dem groft, og bland også dem i dressingen.

Asparges: Skær de nederste 2 cm af aspargesene. Kom aspargesene i en gryde med kogende letsaltet vand, og blancher dem i 1-2 minutter, alt efter størrelse.

Spisetid: Dryp aspargesene godt af for vand, og servér dem med ramsløgsdressingen på.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Forret (55)

Tips og tricks

Prøv også

  • Fedtemad med tang og smilende æg
  • Rugbrødsmadder med fisk og tang
  • Blæretang i hjemmebagt knækbrød
  • Buletangsfedt
  • Jordbærkoldskål
  • Groft brød med blødkogte æg, sort caviart, hvidløgsskiver og ingefær