Ny Nordisk Hverdagsmad
Gulerødder/kål med ost og søl (tang)

Oprettet 25. January 2011
1 kommentar
1 medlem har bedømt denne opskrift.
philip nørvig
philip nørvig

Nordisk mad nørd på amatør plan

Et forsøg på, hvad tangsmagen kan tilføre mine grønsager, da jeg kan se, at tang er meget gavnligt. Kan jeg få min familie til at spise ddet.

Ingredienser

Gulerødder, sølvbede eller hvid/spidskål, reven ost, soyja, pasta, skinkekød i strimler, søl tang

Fremgangsmåde

6 Guelrødder og 1/2 sølvbede nittes fint og lægges i et fad. Der hældes 4 spsk soyja over og bland. Drys salt og peber og lidt rørsukker på.
Brun det dtrimlede skinkekød og bland med grønsagerne. Drys en halv pose reven ost over.
Kog pastaen 2/3 af kogetiden. Hæld vandet fra og kom pastaerne i et fad. Drys med lit salt. Drys 1/2 pose reven ost på.
På en pande med lidt olie steges i ganske kort tid lidt granuleret søl tang. Drys tangen ud over grønsagerne med ost.
Sæt hele retten i ovnen ved 190 grade i 25 minutter. Bage tiden afhængiger af, hvor kogte/bagte du vil have dine grønsager.

Tilberedningstid

ca. 45 minutter

Antal personer

4

Kommentarer

  1. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 3 år siden

    Let fritteret søl og bag efter bagt med i en ostetop til grønsagsretten. Hvad sagde din familie til dét? I min mund lyder det lækkert, men jeg er også kommet til at holde så forfærdeligt meget af tang med i maden, jeg nærmest føler medlidenhed med nogen, der endnu kvier sig gevaldigt bare ved tanken om det.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Aftensmad (187)