Ny Nordisk Hverdagsmad
Hjemmelavet ost med flager af sporofyller af vingetang

Oprettet 5. December 2010
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Hjemmelavet ost med flager af sporofyller af vingetang

Denne ost med skiver af vingetangs sporofyller er både let at finde lige her og ved forhandleren, til at betale sig fra, let at lave og meget let at komme til at elske på groft brød til morgenmaden.

Ingredienser

½ liter youghturt naturel står i et kaffefilter og drypper af
snitter af vingetangs sporofyller
krydderier man ynder + salt af samme slags
krydderurter i frisk eller tørret form

Fremgangsmåde

Youghurten hældes op i kaffefilterposen, så det kan stå og dryppe af.
Når det er dryppet færdigt af, tilsættes vingetangsskiverne direkte, sammen med krydderier og krydderurter

Tilberedningstid

Reelt 45 minutter tagende i betragtning de timer youghurten tager om at dryppe af er tid, hvor man kan lave noget andet imens

Antal personer

2 kan spise af det i flere dage

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Morgenmad (26)

Tips og tricks

Prøv også

  • Lammefrikadeller med stuvet hvidkål
  • Medister med sennepssovs og grønkålssalsa
  • Æggekage
  • Sprængt kalveculotte med rødbedesalat
  • Fedtemad med tang og smilende æg
  • Suppe  af grønne asparges.