Ny Nordisk Hverdagsmad
Hvide asparges med luftig majonæse og karse

Oprettet 24. February 2011
0 kommentarer
2 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Hvide asparges med luftig majonæse og karse

Danske hvide asparges i sæson er en delikatesse i verdensklasse.

Ingredienser

Du skal bruge:

Luftig majonæse
2 spsk. majonæse
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. sennep
½ dl fløde
salt og peber

Asparges
200 g hvide asparges (eller 6 stk)
½ bakke karse

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Luftig majonæse: Rør majonæsen med eddike og sennep. Pisk fløden til en let flødeskum, og vend den forsigtigt sammen med majonæsen.

Asparges: Skræl aspargesene, og skær bunden af (se tip). Kog aspargesene møre i saltet vand (3-4 minutter), og dryp dem af på et klæde.

Spisetid: Servér aspargesene, så de er lune, med en klat af den luftige majonæse og frisk karse på toppen.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Forret (55)

Tips og tricks

Prøv også

  • Svinekoteletter med hvedekerner og havtorn
  • Ærtemos med hasselnødder
  • Boller med frugt eller bær
  • Jordbær med mælk og sukker
  • Stikkelsbær med slør
  • Kyllingeschnitzel med søsalat og grøntsager