Ny Nordisk Hverdagsmad
Jomfruhummer med krydderurtedressing

Oprettet 28. January 2011
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Jomfruhummer med krydderurtedressing

Dansk delikatesse. Uden tvivl.

Ingredienser

Du skal bruge:

6 jomfruhummere

Dressing
¼ bundt merian
4 stilke bredbladet persille
2 spsk. hakkede hyldebærkapers (almindelige kapers kan bruges)
1 spsk. koldpresset rapsolie
1 tsk. æblecidereddike
salt og peber

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 220 grader.

Flæk jomfruhummerne på langs, og læg dem i et fad med kødsiden opad (se tip).

Dressing: Pluk merian og persille, hak det fint, og vend det sammen med kapers, rapsolie og eddike.

Tilberedningstid

20-25 min.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Forret (55)

Tips og tricks

Prøv også

  • Braiserede svinekæber med salat af rosenkål og pære
  • Alternativ til æbleflæsk
  • tærtebunde- nemme
  • Tangsalt erstatter kompetent det hvide køkkensalt
  • Æggemad med vingetang på rugbrød med flækærtepesto
  • Dobbelt spejlæg på rugbrød med søsalat, søl, purpurhinde og krydderier.