Ny Nordisk Hverdagsmad
Jordbær

Oprettet 23. February 2011
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Jordbær

Danske jordbær i sæson kræver vist ikke nogen præsentation.

Ingredienser

Du skal bruge:

400 g jordbær

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Gå jordbærrene igennem, kassér dem, der er trykkede, og børst eventuelle urenheder af. Skyl helst ikke jordbærrene, da de vil miste nogle af deres aromastoffer. Spis jordbærrene, som de er.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Dessert (47)

Tags

Tips og tricks

Prøv også

  • Asparges med æggecreme og purløg
  • Ristet surdejsbrød med røget torsk, citroncreme og rugbrødsmüsli
  • Svinenakke  med rug og syltede rødløg
  • Unghane med flækærter og syltede løg på ristet rugbrød
  • Sidetallerken med rå mængder af egne krydderurter og finthakket søl tang
  • Spejlæg med frisk sukkertang og andre vilde urter