Ny Nordisk Hverdagsmad
Ovnbagte rodfrugter

Oprettet 26. November 2010
1 kommentar
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Ovnbagte rodfrugter

Ovnbagte rodfrugter

Ingredienser

300 g kartoffel
300 g rodbede
200 g pastinak
300 g gulerod
300 g champignon
1 porre
1 spsk Raps olivenolie
1 spsk akaciehonning
3 fed hvidløg
½ tsk Chilipulver
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Grønsagerne skrælles og skæres i passende store stave og kommes i en plasticpose.
Derefter tilsættes olie, akaciehonning, knust hvidløg, salt, peber og der lukkes for posen.
Grønsager og de andre ingredienser blandes grundigt med hinanden i posen.
Blande grønsager hældes i et ildfast fad.

Tilberedningstid

Ca 45 minutter ved 180 grader, grønsagerne vendes efter ca 30 minutter

Antal personer

4 personer

Kommentarer

  1. Ulrikka H. Worsøe

    Ulrikka H. Worsøe, 3 år siden

    Prøv med anis frø i stedet for chili. Det fik jeg til et middelalder arrangement engang, og har brugt det siden. Især til de søde rodfrugter er det godt.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Aftensmad (187)

Tips og tricks

Prøv også

  • Stikkelsbær- eller blommetrifli
  • Sylte på rugbrød med fuldkornssennep og flager af vingetang
  • Grøntsagsfad med ristede kantareller
  • Nordisk æbleflæsk
  • Torsk, jordskokker og æbler i pakker
  • Tangsalt erstatter kompetent det hvide køkkensalt