Ny Nordisk Hverdagsmad
Pizza med Søl

Oprettet 14. November 2010
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Pizza med Søl

Ved at gå ind på denne pdf-fil får man en detaljeret gennemgang i hvordan pizzaen fremstilles:
http://tang-thorkil.dk/pizzamedsoel.pdf

Ingredienser

Man kan bruge hvad som helst man gerne vil bruge i en pizza, men den særlige måde at bruge Dulsen på er en god ide at genanvende, da Dulsens særprægede, unikke smag netop kommer til sin ret, ved at bløde op i den smule tomatpasta, der er anrettet oven på den forbagte pizza.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåden gives udførligt i den ovennævnte pdf-fil.

Tilberedningstid

2 timer hvor man har god tid

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Aftensmad (187)

Tips og tricks

Prøv også

  • Cremet perlebyg med muslinger
  • Lammebov fra strandeng med kartofler og sovs
  • Rugbrød med laksepaté og halve æg med salat.
  • Æbleflæsk med Langfrugtet klørtang
  • Chokolade karamelliseret multikærnerugbrød med topping af til chips ristet blomkålstang
  • Klørtang boller