Ny Nordisk Hverdagsmad
Purpurhindepasta på ostemad med pynt af blomskålstang

Oprettet 16. January 2011
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Purpurhindepasta på ostemad med pynt af blomskålstang

Såmænd også bare også en anden god overlevende vikingetradition siden jernalderen, lige som kød fra marsklam, der er opretholdt i England, men lige så godt kan laves herhjemme igen v.h.a. egne ressourcer, endnu tilgængelige.

Råproduktet er purpurhinde, høstet efter den første frost. Det kan man nemt koge sig en purpurhindepasta af, det er lækkert at bruge på morgen- og frokostmad. På engelsk hedder det laverbread. Det lyder lidt som jeg laver brød og anretter det på rugbrød og pynter med tørret, dansk blomkålstang. Men det er jo noget værre vrøvlesnak. Det er sådan set bare laverbread, lige til at komme i nærheden af, nemt og behændigt.

Ingredienser

Laverbread fra konservesdåse i anledning af, man ik' li'e har høstet sin egen modne purpurhinde.
Osteskiver, smør og multikernebrød.
Tørret dansk blomkålstang som pynt.
Humus.

Fremgangsmåde

Rugbrødet smørres og anrettes med humus, ost og laverbread

Tilberedningstid

15 minutter

Antal personer

1

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Frokost (45)

Tips og tricks

Prøv også

  • Brunkål med skiver af oksesteg fra marsk
  • tærtebunde- nemme
  • Fladbrød med grøntsager og søsalat, hertil smørstegt kyllingelever
  • Clafoutis med stikkelsbær
  • Kornsalat med grønkål, stikkelsbær og strandengsurter
  • Muslinger dampet i øl og most