Ny Nordisk Hverdagsmad
Rabarbercrumble

Oprettet 12. May 2010
1 kommentar
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Simon Philipsen
Simon Philipsen

Meyers Madhus
Rabarbercrumble

Ingredienser

20 g blødt smør
60 g sukker
1 nip salt
60 g havreflager
150 g rabarber

4spsk cremefraiche 18%
1spsk florsukker

Fremgangsmåde

Bland smør, sukker, salt og havreflager med en håndmikser.
Skyl rabarberne og skær bunden af. Skær rabarberne i små stykker og fordel dem i et lille ildfast fad og drys havrecrumblen over.
Bag fadet i ovnen ved 150 grader i 25-30 minutter indtil crumblen er gylden på toppen.

Rør cremefraiche og florsukker sammen.

Spisetid:
Server crumblen lun med en skefuld cremefraiche på toppen

Tilberedningstid

45 min

Antal personer

2 personer

Kommentarer

  1. danhostel Kalundborg, 4 år siden

    og et lille drys kanel.....

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Dessert (47)

Tags

Tips og tricks

Prøv også

  • Flamsk bøf med granulat af søl
  • Stenbiderrogn med syrnet fløde på ristet brød
  • Rabarbertrifli
  • Kærnemælksrand med hyldeblomst og hindbær
  • Pærecrumble med cremefraiche
  • Sild med spinat og pære-hvidkålssalat