Ny Nordisk Hverdagsmad
Rabarbercrumble

Oprettet 24. February 2011
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Rabarbercrumble

Rabarber har et væld af anvendelsesmuligheder, her endnu en.

Ingredienser

Du skal bruge:

20 g blødt smør
60 g sukker
1 nip salt
50 g havreflager
150 g rabarber

3 spsk. cremefraiche 18%
1 spsk. florsukker

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 150 grader.

Bland smør, sukker, salt og havreflager med en håndmikser. Skyl rabarberne, og skær de nederste par cm af. Skær rabarberne i små stykker, og fordel dem i et lille ildfast fad, og drys havreblandingen over. Bag fadet i ovnen ved 150 grader i 25-30 minutter, indtil crumblen er gylden på toppen.

Rør cremefraiche og florsukker sammen.

Spisetid: Servér crumblen lun med en skefuld cremefraiche på toppen.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Dessert (47)

Tips og tricks

Prøv også

  • Lange og muslinger i pakker
  • Tangsalt erstatter kompetent det hvide køkkensalt
  • Tang-nældebrød
  • Ny Nordisk Coleslaw
  • Kylling med korn
  • Buletangsfedt