Ny Nordisk Hverdagsmad
Rødbedesuppe med cremefraiche

Oprettet 24. February 2011
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Rødbedesuppe med cremefraiche

Udnyt at du lavede rødbedesuppe en dag eller to forinden. Suppen kan evt. smages til med lidt gastrik.

Ingredienser

Du skal bruge:

4 dl rødbedesuppe (rest fra "Rødbedesuppe med bacon og stegt rugbrød)
salt og peber
1-2 spsk. blommeeddike
2 skiver groft brød

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Varm rødbedesuppen godt igennem. Blend den til en glat og jævn konsistens, og varm den igennem igen. Smag til med salt, peber og eddike.

Spisetid: Servér den varme rødbedesuppe med groft brød til – og evt lidt løgrelish til at smøre på brødet.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Forret (55)

Tips og tricks

Prøv også

  • Fiskefrikadeller med hurtig ”remo” og kartofler i dild
  • Bagte æbler med tyttebær
  • Broccoli carpaccio
  • Sprængt kalveculotte med bagte rodfrugter og peberrodssovs
  • Stegt vildtbov med kålrabi og lun rødkålssalat
  • Gourmetsalt af savtang, kvanfrø og sortsalt