Ny Nordisk Hverdagsmad
Rodfrugt biksemad

Oprettet 19. October 2010
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Frederik Kreutzer
Frederik Kreutzer

www.vinkreutzer.dk
Rodfrugt biksemad

Rodfrugter på en sprød og lækker måde. Herligt tilbehør og nemt at tilberede.

Ingredienser

8 kartofler
2 pastinakker
2 rødbeder
2 gulerødder
2 løg
En humpel bacon, ca. 100 gram
Salt og peber

Fremgangsmåde

Alt skæres i små mundrette bidder. Bacon i mindre tern. Blandes i et ovnfast fad og ind i ovnen i ca. 1 time.
Glimrende tilbehør til en marineret svinemørbrad der nemt kan ligge ovenpå en rist og dryppe lidt ekstra smag på rodfrugterne.

Tilberedningstid

20 minutter + 1 time i ovnen

Antal personer

4

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • Ovnristet purpurhindebrød med løg, smeltet ost og persille
  • Lammebov fra strandeng med kartofler og sovs
  • Asparges med brændenælder
  • Rå søl tang sammen med ostebolle
  • Pærecrumble med cremefraiche
  • Spejlæg med frisk sukkertang og andre vilde urter