Ny Nordisk Hverdagsmad
Rugbrød med laksepaté, rødkål og spirende hvidløg

Oprettet 15. February 2011
2 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Rugbrød med laksepaté, rødkål og spirende hvidløg

Morgenmaden er smurt på en mørk, nordisk vintermorgen med "skruk" i struben, i håb om at blive fit for fight til arbejde i stedet for at ligge underdrejet. Hvidløget længes vist lige så meget efter forår som os andre, siden det spirer. Drysset øverst på maden er en blanding af finskåren purpurhinde, søsalat og søl.

Ingredienser

1 skive multikernerugbrød
smør
3 skiver laksepaté
4 tsk. mørnet rødkål
et spirende hvidløgsfed skåret to gange igennem på langs så spiren kan stritte i vejret
2 tsk blanding af purpurhinde, søl og søsalat

Fremgangsmåde

Rugbrødet smørres og anrettes med laksepatéen, rødkålen, hvidløget og tangdrysset.

Tilberedningstid

10 minutter

Antal personer

1

Kommentarer

  1. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 3 år siden

    Ja Natasja. Jeg synes sjovt nok også det er den gode smag, der er mest forførende ved maden. Og så at mærke den gode virkning, tangen gør i ens organisme. Man kan sgu' blive helt afhængig af det...

  2. Natasja, 3 år siden

    Det smager meget godt! Tak! Natasja

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Morgenmad (26)

Tips og tricks

Prøv også

  • Havreflager
  • Tangsalt erstatter kompetent det hvide køkkensalt
  • Kålsalat, varmrøget makrel og ristet brød med tangsmør
  • Ovnristet purpurhindebrød med løg, smeltet ost og persille
  • Frikadeller med pulveriseret dansk savtang
  • Nælderistede nye kartofler med urtemayonaise.