Ny Nordisk Hverdagsmad
Salat med koldrøget laks og syrnet fløde

Oprettet 24. February 2011
0 kommentarer
0 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Salat med koldrøget laks og syrnet fløde

Velbekomme!

Ingredienser

Du skal bruge:

Syrnet fløde
1 tsk. sukker
1 tsk. æblecidereddike
1 spsk. piskefløde
salt og peber

Salat
80 g hjertesalat
80 g koldrøget laks (skiveskåret)
½ bananskalotteløg
1 bundt storbladet brøndkarse

2 skiver groft brød

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Syrnet fløde: Pisk eddike, sukker og fløde sammen, til det tykner. Smag dressingen til med salt og peber, og stil den på køl.

Laksesalat: Skyl hjertesalaten grundigt, så al jord og alle urenheder er væk, og slyng den fri for vand. Pluk laksen i mindre stykker, og bland den med hjertesalaten. Hak skalotteløget fint, og kom det i salaten.

Spisetid: Vend dressingen i salaten, og pynt den med brøndkarse.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Forret (55)

Tips og tricks

Prøv også

  • Torskelevercreme med skyr - sprød salat og bacon - ristet rugbrød
  • Marmelade af havtorn, hyben, gulerod og æble
  • Bov af marsklam med rødkål
  • Hverdagsrødkål med blæretang
  • Sild med spinat og pære-hvidkålssalat
  • Gryderet med kronvildt i brun rødvinssauce med vildmosekartofler