Ny Nordisk Hverdagsmad
Tangboller med ost/brændenældeost og æg med purpurhinde, søsalat og søl

Oprettet 4. August 2011
5 kommentarer
2 medlemmer har bedømt denne opskrift.
Tangboller med ost/brændenældeost og æg med purpurhinde, søsalat og søl

Bollerne i opskriften er et Amo produkt, koldhævede brunchboller. Vi bager dem for tiden og har på den måde boller til en uge af gangen. Til opskriften tilsætter vi 1 gram tørret, kværnet langfrugtet klørtang af egen høst.

Ingredienser

1 pose Amo Brunchbolleblanding
25 g gær
1 gram tørret, kværnet langfrugtet klørtang
5½ dl vand

Fremgangsmåde

Gæren røres ud i det kolde vand.
Posens indhold og det kværnede tang tilsættes.
Dejen æltes 10 min.
Dækkes med folie og koldhæver i køleskab eller i et rum med lav temperatur en nats tid.
Ovnen forvarmes til 220 grader.
Med en ske sættes bollerne på en bageplade med bagepapir.
Der bliver ca. 16 boller.

Tilberedningstid

15-20 minutter

Antal personer

2

Kommentarer

  1. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 3 år siden

    Neden for er andre eksempler på hvordan man selv kan fremstille brød med tang og oven i købet brændenælder:

  2. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 3 år siden

    knækbrød altså, hmm...

  3. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 3 år siden

    Jeg tænker f.eks. på denne meget udemærkede opskrift på boller med tang i: http://www.idegryden.dk/opskrift/klortang-boller

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Morgenmad (26)

Tips og tricks

Prøv også

  • Hellefisk med søl tang, kirsebærgelé med fingertang og urter
  • Jordbær med mælk og sukker
  • Buletangsfedt
  • Kærnemælkskoldskål med blåbær og kammerjunkere
  • Madsalat med ristet rugbrød og vilde urter
  • Små røde peber med ost og sortsalt