Ny Nordisk Hverdagsmad
Tangsnacks af ristet vingetang

Oprettet 14. November 2010
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Tangsnacks af ristet vingetang

Alaria esculenta hedder på dansk vingetang, fordi det er, hvad det ligner i frisk tilstand. Det findes i dansk farvand, hvor vi mig bekendt endnu har til gode at høste det. Det er udbredt i hele verdenshavet. Japanerne kalder det Wakame. Det gør franskmændene også, når de høster det ved det yderste af Bretagne. Det er nok bare fordi det er et handelsnavn, man formoder kunderne kender. Det er en af de i sig selv bedst velsmagende tangarter. Vingetangen i denne opskrift er høstet ved Bretagne og solgt af www.gourmettang.dk

Ingredienser

Et par kviste pr. person

Fremgangsmåde

Vingetangen ristes på en brødrister et par minutter eller indtil midterribben begynder at poppe

Tilberedningstid

Under 5 minutter

Antal personer

Kan spises som tilbehør eller som pynt på en rugbrødsmad

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Snack (17)

Tips og tricks

Prøv også

  • Sparreribs af vildsvin
  • Syltede gulerødder i egen lage
  • Bornholmersalat
  • Braiseret lammeskank
  • Midnatssnack: Syltede knopper af Ramsløg
  • Stegeben braiseret i øl, rødkål, kartofler og sovs