Ny Nordisk Hverdagsmad
Tangsnacks af ristet vingetang

Oprettet 14. November 2010
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Tangsnacks af ristet vingetang

Alaria esculenta hedder på dansk vingetang, fordi det er, hvad det ligner i frisk tilstand. Det findes i dansk farvand, hvor vi mig bekendt endnu har til gode at høste det. Det er udbredt i hele verdenshavet. Japanerne kalder det Wakame. Det gør franskmændene også, når de høster det ved det yderste af Bretagne. Det er nok bare fordi det er et handelsnavn, man formoder kunderne kender. Det er en af de i sig selv bedst velsmagende tangarter. Vingetangen i denne opskrift er høstet ved Bretagne og solgt af www.gourmettang.dk

Ingredienser

Et par kviste pr. person

Fremgangsmåde

Vingetangen ristes på en brødrister et par minutter eller indtil midterribben begynder at poppe

Tilberedningstid

Under 5 minutter

Antal personer

Kan spises som tilbehør eller som pynt på en rugbrødsmad

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Snack (17)

Tips og tricks

Prøv også

  • Kålsalat, varmrøget makrel og ristet brød med tangsmør
  • Pakker med kuller og krydderurtedressing
  • Bagt torsk med urter og pisket smørsovs
  • Spejlæg med vilde urter og vild nori tang
  • Grønærtesuppe med mynte og spidskålsalat
  • Tynde kødruller med mør dansk Fingertang og dressing