Ny Nordisk Hverdagsmad
Tynde kødruller med mør dansk Fingertang og dressing

Oprettet 14. November 2010
1 kommentar
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Tynde kødruller med mør dansk Fingertang og dressing

Selvhøstet dansk Fingertang er kogt mørt og klippet i små stykker, hvor det så bliver anrettet på ultratyndt tørret kød, sammen med en dressing man ynder.

Ingredienser

Ultratyndt lufttørret skinke
en lille finger Fingertang
dressing, i dette tilfælde bestående af lidt rygeost, lidt soya, lidt risvinseddike, salt og peber, - og nåh ja, der var også finthakket persille med.

Fremgangsmåde

Det der tager længst tid er at få Fingertangen til at blive bare nogenlunde mør. Det bør simre i kogende vand i timer før det er er tilfældet.

Tilberedningstid

Er et spørgsmål om hvor rå man gider spise Fingertangen

Antal personer

2

Kommentarer

  1. Thorkil Degn Johansson

    Thorkil Degn Johansson, 3 år siden

    Her ses hvordan de færdige ultratynde kødruller med dansk Fingertang ser ud:

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Aftensmad (187)

Tips og tricks

Prøv også

  • Urtesalt
  • Spejlæg med rødkål og vilde urter
  • Pizza med Søl
  • Marmelade af havtorn, hyben, gulerod og æble
  • Æbleflæsk med pulveriseret savtang
  • Rullepølse på rugbrød med drys af ristet granulat af vingetang