Svendegaver

svendegaver

Se ideerne nedenfor for at finde svendegaver, eller læs mere under tabellen om hvordan man giver den gode gave til den nyuddannede svend.

Alle svendegaver:

Oplevelser

En rigtig god gave til den nyuddannede svend er en god oplevelse (en oplevelsesgave) som belønning for de mange hårde års slid.

Det kan være en oplevelse fyldt med adrenalin, fyldt med smag, fyldt med hygge eller en oplevelse der med garanti vil blive fortalt om til svende-vennerne.
Klik og se alle mulighederne:

Fra: 50 kr.​

faldskærm
gavekort

Super-gavekort

En rigtig god gave hvis du ikke er helt sikker på hvad du egentlig skal give er et super-gavekort.

Her kan du enten vælge at give et gavekort til noget bestemt, f.eks. tøj eller en bestemt butik, eller du kan give et gavekort der gæller til alt så svenden selv kan vælge sin svendegave.

Fra: 100 kr.​

Gadgets og sjove dingenoter

Noget som de fleste svende bliver glade for er gadgets og sjove dingenoter - noget de kan pille ved og have lidt sjov ud af.

Det kan f.eks. være en vingummibamse på 3 kilo, en popcornmaskine, værktøj lavet af chokolade eller nogle af de mange andre sjove gadgets.

Fra: 29 kr.​

gadgets
magnogrip svendegave

Magnetisk armbånd - magnogrip

Dette er nærmest det tættest man kommer på den perfekte svendegave - magnogrip.

Det er et armbånd der er stærkt magnetisk - perfekt når man borer, sømmer eller på anden måde arbejder med hænderne hvilket jo er perfekt til svenden.
Klik og se mere om hvordan det fungerer.

Fra: 149 kr.​

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Gaven til den nyligt udlærte svend

Med studentertiden lige om hjørnet, følger tiden med svendegilder naturligt med. Det er en glædens tid for alle de nyligt udnævnte, og du bliver uden tvivl inviteret til et eller to svendegilder. Dertil hører det sig naturligvis med en svendegave, der siger noget om hvor glad man er på deres vegne. Og hvis man ikke selv bliver udnævnt til svend, er det muligvis en smule vanskeligt at sætte sig ind i hvad en god gave vil være i sådan en situation.

Men sandheden er, at svendegaver ikke er så forskellige fra studentergaver. I de fleste tilfælde handler begge situationer om unge mennesker, der har sidder på skolebænken i meget lang tid. Det er derfor en god idé med din svendegave, at vise en måde at fejre den genfundne frihed. Hvis man ikke har nogen ønskeliste, er det selvfølgelig vanskeligt at vide hvor man skal starte. For hvad ønsker en svend sig når han eller hun lige er blevet udnævnt? Men det er i virkeligheden dig der kender personen bedst, så det er dig der må tage den endelige beslutning om svendegaven.

Noget de kan tage med sig resten af livet

Familien står utvivlsomt for de mere praktiske gaver, så det er dit job at komme med noget mere underholdende. En svendegave, der altid vil blive husket. Men hvor finder man det henne? Det er faktisk så enkelt, at man bare kan gå på internettet for at finde den perfekte svendegave. Hvis man bare ved hvad man skal søge efter, bliver det hurtigt det nemmeste i hele verden at finde og bestille perfekte svendegaver. En perfekt gaveide, for en svend der lige har fået fri fra skolebænken, ville nemlig være oplevelser i alle former og afskygninger.

Der er et væld af muligheder online, og det eneste du skal gøre er at sortere fra. Det er dig der kender sin ven bedst og derfor kun dig der kan sige hvilken type aktivitet der vil være den mest underholdende for ham eller hende. Et eksempel på en ny oplevelse kunne eksempelvis være en tur gennem Danmarks sværeste forhindringsbane. Det er i hvert fald en udfordring de aldrig vil glemme. På internettet kan man også finde aktiviteter indenfor prøvekørsler i biler. Hvis din ven eller veninde har en lille fartdjævel gemt i maven, kan du stå for at en prøvetur i en Ferrari eller Lamborghini.

Hvis du leder efter mere afdæmpede svendegaver, er der også mange muligheder. Det kunne måske være en tur sammen med vennerne ud for at smage øl eller vin. Det kunne måske også være noget så simpelt som en brunch på en god restaurant eller en cafébesøg sammen med vennerne. Det er som sagt ikke fordi der er mangel på aktiviteter, internettet foreslår. Men hvis du kender din ven eller veninde godt, er du den eneste der kan indskrænke mulighederne. Så hiv frem i din smartphone og begynd at søge internettet for den perfekte svendegave.