Chokolade julekalender

giv den bedste chokolade julekalender til børn

​Søger du en chokolade julekalender til børn eller voksne? Den traditionelle julekalender med chokolade kan du finde stort set alle steder fra slutningen af oktober og frem til 1 december. Supermarkederne begynder her, at fylde hylderne op med forskellige muligheder for pakkekalendere og julekalendere. Du kan gøre det nemt for dig selv, ved at købe online og få kalenderen sendt hjem til dig.

Chokolade julekalender voksne & børn

​Her på idegryden har vi fundet forskellige kalendere, der kan bruges til de små drenge og piger, helt ligesom du kan finde den eksklusive kalender til mor, bedstemor eller anden voksen person.

Giv hende en lækker luxus chokolade julekalender

​Luxus chokolade julekalender

​En lækker chokolade julekalender til voksne, kan være denne der indeholder håndlavet chokolade fra Kathrine Andersen. 100% naturlige råvarer er, hvad du kan give som forkælelse som pakkekalender til hende eller ham.

Fra: 249 kr.​ 

giv den eksklusive Summerbird skuffe julekalender til forældre

​Summerbird Chiffoniere

​Det udsøgte chokolade får du med Summerbird. Skuffe julekalenderen der indeholder to stykker i hver af de 24 låger, er det perfekte valg som julekalender til bedsteforældre, forældre eller måske som ​julekalenderen til kæresten, hvor i kan hygge over noget udsøgt chokolade sammen.

Fra: 445 kr.​

køb en julekalender med blandet slik og chokolade

​Special edition slik kalender

Hvis du mangler en kalender der ikke kun indeholder chokolade, men også andet eksklusivt slik, kan denne julekalender være det helt rigtige. Lækkert fyldt chokolade fra Cocoture og slik fra Kjaramel Fabrikken og Lakridseriet.

Fra: 329 kr.​

Find den bedste chokolade julekalender ved Matas, Blika og andre steder

​Simply Chocolate

​Simply Chocolate giver dig deres lækre chokolade i tre forskellige muligheder. Du kan købe den røde, grønne eller guld version. Guld version koster 449 kr. og indeholder to stykker bagved 30 låger, mens den røde koster 249 kr. med 24 låger.

Fra: 249 kr.​

lækker chokolade julekalender til voksne

​Peter Beier til børn / voksne

​Den populære Peter Beier julekalender til voksne eller børn, kommer med 24 dessertchokolader og pyramidepinde. En udsøgt og populær model der er lavet i en model til de små, og en anden model til de voksne.

Fra: 325 kr.​

køb en økologisk chokolade julekalender

​​Julekalender med øko dessertchokolade

​En julekalender der indeholder økologisk dessertchokolade, nougat og marcipan stykker. En kalender med lidt blandet, hvor chokolade kommer i den rene form, der nok primært er henvendt til voksne.

Fra: 250 kr.​

lav din egen chokolade julekalender

​Kinder julekalender med egen foto

​Du finder Kinder julekalender med hvid chokolade mange steder og i mange varianter. En af de anderledes kalendere til børn, er denne med eget logo eller foto. Bestil den sjove kalender til barnet med hende eller ham selv udenpå, hvor lågerne gemmer på kalendergaver indeholdende det velkendte slik.

Fra: 169 kr.​

giv chokolade & marcipan julekalender til forældre

​​Julekalender m. marcipan & chokolade

​En lækker og billig chokoladekalender til ham og hende, kan være denne julekalender der indeholder 240 gram marcipan og chokolade. Du kan også bruge den som værtindegave, hvis der er budt på æbleskiver og gløgg.

Fra: 139 kr.​

Giv den klassiske Toms julekalender til børn

​Toms chokolade julekalender

​Den klassiske Toms julekalender med 318 gram slik, er et hit blandt de små som de store børn. Du kan finde den i stort set alle supermarkeder som Bilka, Coop med mere, hvor Liedl lige pt. sælger den for 75,- kr.

Fra: 75 kr.​

Giv det eksklusive Sv Michelsen chokolade

​Sv. Michelsen chokolade julekalender

​Sv. Michelsen leverandør til det kongelige hof har lavet denne chokolade julekalender. Den kan være den udsøgte ting der glæder dem, hende eller ham. En god og lækker kalender der indeholder eksklusivt luksus chokolade, som du kan finde i Magasin, Frellsen, Frederiksberg eller ved Sv. Michelsen selv.

Fra: 225 kr.​

giv den lækre smarties julekalender til børn

​Smarties

​Smarties julekalender kommer med de velsmagende smarties, som små børn hurtigt får smag for. En god og billig julekalender til børn hvor prisen på 65 kr. kan findes ved Calle syd for grænsen.

Fra: 65 kr.​

giv den eksklusive økologiske julekalender

​Økologisk chokolade kalender

​En øko kalender med udsøgt chokolade, er hvad du får med denne julekalender fra Woodshape. Den indeholder 24 håndlavet dessertchokolader, der kan give den lækre oplevelse for smagssansen.

Fra: 349 kr.​

køb den billige Paw Patrol julekalender til børn

​​Paw Patrol julekalender

​Køb en Paw Patrol julekalender i gave til pigen eller drengen der elsker at se det på Ramasjang. En billig chokoladejulekalender med små stykker mælkechokolade, som måske skal spises efter dagens leg i børnehaven.

Fra: 49 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Chokolade julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star