Gåvogn til baby

køb en gåvogn til baby i den bedste kvalitet

Det er vigtigt at kunne kravle og krydskoordinere sine bevægelser som baby. Det giver sig udslag senere i livet vedrørende at kunne læse og regne. Men når den lille skal til det med at gå, er gåvognen til at skubbe foran sig et rigtig godt redskab for ham eller hende. Her skal du ikke forveksle med en gåstol, som er et sæde hvori barnet bliver placeret; Disse bliver ikke anbefalet.

En gåvogn til baby er det praktiske legetøj der hjælper med balancen for den lille; Udover den hjælper med motorikken, kan den også være sjov underholdning som legetøj for barnet.

De bedste modeller indenfor gåvogne

Nedenfor her, finder du udvalget af de bedste gåvogne fra forskellige test og popularitet blandt forældre.

brug hape wonder walker test til køb

​Hape Wonder Walker

​En noget dyrere vogn men også i top kvalitet. For den er ikke kun god i forhold til at støtte barnet, den kommer også med aktivitetslegetøj der giver meget sjov til ham eller hende.
Fra: 644 kr.​

køb en gåvogn som ikke tipper

​BRIO gåvogn - sort

​Den klassiske model i sort kommer med lakeret metalhåndtag, justerbar bremse og stort lad til ting. Her er bøger velegnet som stabilisator så drengen eller pigen ikke vælter.

Fra: 250 kr.​

Køb den lille røde gåvogn

​BRIO gåvogn - rød

​Den lille klassiske røde gåvogn der ligesom pusleborde, legetøj, sengerand, babyalarmer og andet, er naturligt udstyr der hjælper barnets praktiske gøremål, udvikling og motorik.

Fra: 250 kr.​

Køb en Childhome gåvovogn i lyserød med tavle

​Lyserød Childhome med tavle

​​En lidt anderledes model kan være denne Childhome vogn i lyserød. Den kommer med tavle foran, som den lille kan tegne på. Stabil vogn med hvidt håndtag og produceret i MDF.

Fra: 599,95 kr.​

Køb det sjove Fisher Price legetøj

​Fisher Price gåvogn

​Fisher Price legetøj som aktivitetstæppe, dukker, klodser og gåvogne, er populært legetøj til de små. Denne Fisher Price kommer som aktivitetsvogn der giver meget sjov, og samtidig velegnet som støtte.
Fra: 349 kr.​

Giv det sjove Viga legetøj i gave

​Viga gåvogn med hund i træ

​En sød vogn i træ der er udformet som en hund. Måske den søde gave til babyen der snart begynder at skulle begynde på at gå. Vognen kommer med træperler foran til leg.
Fra: 419 kr.​

Køb legetøj i naturtræ til barnet

​Moover gåvogn - natur

​Moover skaber legetøj til børn i naturtræ. Her får du denne vogn som står stabilt uden at vælte og med bremse på alle hjul, så vognen kører langsomt frem for at køre fra barnet.
Fra: 499 kr.​

Giv barnet den røde Krea vogn til balancen

​Krea gåvogn - rød

​Krea gåvognen er stort set identisk med BRIO's klassisker, men denne er dog 50 kr. billigere. Materiale og udformning er helt ens med BRIO vognen, hvor materiale er metal og træ i gedigen kvalitet.
Fra: 299 kr.​

Overvejer du en gåvogn bil?

​Krea gåvogn - sort

​Krea gåvognen kommer med metal håndtag ligesom BRIO modellen, og kassetten i træ. En holdbar og robust vogn der kommer med bremser, og den sorte gåvogn kommer på tilbud til kun 219 kr.
Fra: 299 kr.​

Hape laver sjov kvalitets legetøj der styrker motorikken

​Hape wolfsvagen bus

​Den klassiske Wolfswagen bus i rød som gåvogn. Måske ikke den oplagte vogn i det liberale hjem, men sød vogn med motivet. Kommer med gummihjul og justerbar håndtag.
Fra: 350 kr.​

Køb den blå Plantoys varebil gåvogn

​Plantoys - blå

​Plantoys gåvogne i søde og sjove motiver, er kendt for den gode kvalitet i vogne der stort set aldrig vælter. En solid vogn i træ der også er rummelig til opbevaring af legetøj.
Fra: 399 kr.​

Køb det gode legetøj op til 2 år

​Larve gåvogn i træ m. byggeklodser

​Vognen kommer også i pink fra Plantoys. Mærket der giver dig kvalitet indenfor børnemøbler som tremmeseng og legetøj med dukker, legetæpper og disse søde vogne.
Fra: 499 kr.​

Den eksklusive vogn til hjemmet i den rigtige stil

​Bloomingville med kanin motiv

​Bloomingville laver legetøj i natur træ og design der skal passe til det moderigtige hjem. Prisen er i den absolutte høje ende i forhold til legeværdien. Vognen er stor men har ingen legetøj på.
Fra: 999 kr.​

find det sjove legetøj der styrker motorikken

​Plantoys baby gåvogn

​Plantoys giver dig en baby gåvogn hvor der medfølger klodser så vognen bliver leg. Vognen anbefales at bruge som støtte fra ca. 10 måneders alderen, men som leg er den velegnet fra ca. 6 mnd.
Fra: 499 kr.​

Gåvogne er legetøj op til 2 år

​Larve gåvogn i træ m. byggeklodser

​Tyske Small Foot Design​ giver dig denne vogn i træ. Den kommer i det søde udtryk og med byggeklodser til at gøre vognen til mere leg end kun praktisk brug.
Fra: 389 kr.​

giv den sjove plast Smoby gåvogn med aktivitet

​Smoby gåvogn med aktivitet

​Smoby vognen kommer med aktivitetslegetøj der kan stimulerer barnet. Modellen er i plast og kommer med bremsesystem på alle 4 hjul, så den kan justeres efter barnet. Kommer også i lyserød farve.
Fra: 329 kr.​

køb sjovt legetøj børn

​Rød velac vogn

​Ligesom Dantoy scooter fænger, er gåvognen fra franske Velac i det stilfulde og sjove udtryk også noget en lille kan blive fanget af. Materiale er i træ og vognen kommer med bremsesystem.
Fra: 449 kr.​

Køb den lærerige gåvogn til babyen

​Lærerig gåvogn fra Small Foot

​Tyske Small Foot laver forskellige træ modeller indenfor gåbiler, stole og vogne. Denne der læner sig op af Play2learn giver masser af leg med sine lærerige detaljer. På tilbud i Babysam, BR og online.
Fra: 645 kr.​

Køb den svenske vogn i grøn til babyen

​​Grøn Mula vogn

​​Hos ikea finder du denne grønne Mula gåvogn som kommer til en fin billig pris. Vognen kommer med metal håndtag og hjul. Vognen kommer i MDF træ.

Fra: 199 kr.​

Køb den sjove legetøjs vogn til balancen

​Janod værktøjs gåvogn

​En anderledes gåvogn i den dyre ende til at mestre det med at gå, for vognen har nok højere legeværdi end praktisk værdi. 24 forskellige dele at skrue og bolte med for drengen.

Fra: 848 kr.​

Køb en Bettle folkevogn vogn i blå

​​Beetle gåvogn i blå

​​Den klassiske Beetle i blå kan også være den sjove, æstetiske og praktiske vogn til den lille dreng eller pige. Vognen kommer i træ og kan reguleres i hastighed, som den ganske gode funktion.

Fra: 349,95 kr.​


Gåvogn hvornår?

Hvornår skal babyen starte med en gåvogn? Gåvognen er god at starte med omkring 9 - 14 måneders alderen. Det varierer meget hvor tidligt eller sent babyer begynder på de spæde forsøg med at gå.

Hvorfor en gåvogn?

Gåvognen skal ikke bruges som alternativ til at kravle, hvilket er vigtigt for babyen at kunne og eksperimenterer med. Gåvognen skal købes til babyen som hjælpemiddel til at stabiliserer barnets gang, og kun af denne årsag.

​Vognen giver den fordel at den lille kan komme nemmere omkring og opfylde sin ustoppelige appetit på alt hvad der er omkring ham og hende. Her gælder det om, at pigen eller drengen selv skal tage beslutningen om, hvornår denne vil tage sine første skridt. Når den lille begynder at rejse sig og prøve at stå usikkert på benene, så er gåvognen velegnet at begynde på.

Hape Wonder Walker

Hape Wonder Walker er testvinder mange steder. Det er en robust og tung gåvogn i træ. Dejlig med noget vægt, så vognen ikke ruller fra barnet og denne vælter.

Med denne model slipper du for at bruge bøger som ballast som du skal med BRIO, Krea og andre modeller.

Prisen er høj, men til denne får du ikke bare en gåvogn men også et farverigt aktivitetsbræt på samme tid.

Ligesom med vægten der er bedre på denne model, er også legeværdien bedre med denne vogn fra Hape.

giv den gode gåvogn i gave

Find den testvindende gåvogn ved Babytoys her

BRIO gåvogn

Den klassiske gåvogn der bliver solgt rigtig mange af, er den fra BRIO. Her finder du den klassiske lille røde gåvogn der også kommer i den sorte farve.

BRIO er kendt for at lave gedigen legetøj der underholder. Det gør sig også gældende med gåvognen der kommer til en ganske rimelig pris. Faktisk ligger prisen i nogenlunde samme leje som Krea gåvognen, der er en kopi af BRIOs.

Designet er det klassiske tidløse i den enkle stil. Her er ladet foran dejlig praktisk, da babyen kan tippe vognen. Det er et oplagt sted at placerer noget tungt som bøger, der kan stabiliserer og være modvægt. Udover at en gåvogn har en tidsbegrænset periode som legetøj, er den største ulempe håndtaget i metal, for vognen vil tippe uden modvægt med det aktive barn.

Fordelen ved BRIO er kvaliteten.Vognenn er nemlig holdbar og kan sagtens gå i arv, ligesom der kan køres rundt med vognen på græs og fliser uden den bliver synderlig slidt.


Plantoys gåvogne

Plantoys giver dig farverige vogne der kommer i forskellige farver. Det har gjort dem ganske populære blandt mange forældre, men også fordi du får en ganske god kvalitet til prisen.

Det søde og sjove udtryk med figurer sælger absolut modellerne. Rent praktisk er Plantoys kendt for at skabe gåvogne der yderst sjældent vælter, hvilket er en af de vigtigste kriterier til at støtte babyen i det med at gå.


Dukkevogn som alternativ til gåvognen?

Mange søger efter svar på om en dukkevogn kan bruges til babyen, når denne skal lære at gå. Og det korte svar er; Nej, det er ikke en god løsning.

Årsagen til at en dukkevogn ikke er anbefalet som gåvogn er, at gåvogne har en klods ved hjulet der giver modstand så gåvognen ikke løber fra barnet. Det har dukkevogne ikke. Og rejse sig ved en dukkevogn der begynder at trille, vil gøre, at barnet vælter og måske slår sig.

Denne side er anmeldt af: Nicolai C. Damgaard 10/10
4.8/5 (68 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: