• Home  / 
  • blog
  •  /  6 smarte gadgets til telefonen

6 smarte gadgets til telefonen

gadgets til telefonen i gave

Gadgets er mange ting, men en af de elektroniske ting der er blevet hvermandseje, er mobiltelefonen.

Gadgets til telefonen har udviklet sig meget gennem årene, hvor man kan argumenterer for, om de er nødvendige at have eller bare ganske rare at have. Men en ting der er sikkert, er, at ligesom vi alle har en telefon så har vi også lyst og brug for gadgets til den.

Vi har fundet et udvalg af forskellige gadgets der kan være praktiske, nødvendige eller bare sjove at have. Og disse kan du bruge som gaveide til jul, fødselsdag, konfirmation eller anden gaveanledning. Find inspiration i udvalget af gaveideerne her.

Trådløse høretelefoner

køb gode høretelefoner til telefonen når du løber

Hvem elsker ikke musik? Og hvorfor ikke give den praktiske og fede gaveide til hende eller ham i form af trådløse høretelefoner. Ledninger er irriterende og det gælder også ledningen til hørebøfferne på telefonen.

Trådløse høretelefoner bruger bluetooth, som er ganske enkelt at tilslutte for de fleste. Det gør ledningsfri høretelefoner velegnet som gave til løberen, motionisten, teenageren, børn, ældre og alle andre der nyder at høre musik, podcast eller lydbøger på sin telefon mens de ordner have, motioner, tager på arbejde eller skole.

Mobilcover

køb mobilcover i gave

Den smarte gadget til telefonen er et mobilcover. Coveret bruges til at beskytte telefonen, og noget som alle har brug for. Du finder mange forskellige typer indenfor det dyre eller det billige mobilcover som udvalget ved forhandlere som Lux-case.dk hvor du finder covers til Apple, Huawei, Nokia, Samsung m.m.

For at finde et cover skal du som udgangspunkt logisk nok, vælge et der passer til din telefon. Men de fleste covers laves til de mest gængse mærker, og derfor vil du have mulighed for at vælge blandt stort set alle typer. Her vil valget ofte stå mellem beskyttelsescover, hådværkercover, tpu cover eller flip cover. Forskellen på disse er:

  • TPU cover: Et gennemsigtigt og neutral cover der ikke stjæler elegancen ved telefonen. TPU står for ”Thermoplastic polyuretane” og er blanding af plastik, gummi og silikone.
  • Flip cover: Et flipcover er til den ældre generation hvor typen ofte kommer i læder med flip på. Det giver mulighed for at lommen kan indeholde forskellige visakort, dankort, sygesikring med videre. Giver din telefon en god beskyttelse, men telefonen er dog gemt væk næsten som en indeni en bog.
  • Beskyttelsescover: Hvis du har prøvet at tabe din telefon, som mange af os jo har, så ved du også at telefonen ofte bliver smadret fordi den får et slag mod en af hjørnerne. Og netop beskyttelsescovers er skabt til at beskytte mest muligt i hjørnerne. Heldigvis finder du disse covers i alverdens afskygninger, så du både kan købe et prinsesse cover til den lille pige, som du kan købe et cover med fodboldklubben til den voksne mand.
  • Håndværkercover: Håndværkercoveret hvis rigtige navn er 360 graders beskyttelsescover, er beregnet til at give fuld beskyttelse foran og bagpå telefonen. Som gaveide er det dog kun velegnet netop til håndværkere eller folk som skal bruge telefonen og kroppen meget samtidig, og derved forøger risikoen for at tabe eller lave skader på telefonen.

Trådløs opladning

Ikke en gave der er ”need to have” men mere ”nice to have”. For hvilket gadget elsker kan ikke se det fede i trådløs opladning? Det er en teknologi der kan virke helt skræmmende, men dog i rivende udvikling.

Kort fortalt virker det ved, at du ligger telefonen på en holder. Og så bliver telefonen opladet uden ledning tilslutning men ved hjælp af magnetisk induktion. Teknologien er forholdsvis ny til slutbruger produkter, men er dog udviklet så meget, at du efterhånden finder et temmelig stort udvalg indenfor disse gadgets.

Kan være den perfekte gaveide til hende eller ham der har alt, som gave til teenageren der konsekvent altid smider opladere væk og til alle andre der ønsker den nemme opladning. Du finder også trådløs opladning til bilen, helt ligesom udvalget dækker over ganske stilrene og flotte produkter der vil tage sig godt ud i stuen, kontoret, værelset eller anden sted.

Smartwatch

Da smartwatches kom frem for efterhånden mange år siden(ikke i 1983 hvor det første blev udviklet), blev de spået en stor fremtid. Det slog dog aldrig helt igennem, men nu flere år efter og udvikling af teknologien, er smartwatches så småt ved at blive mere eller mindre almindeligt i den brede befolkning og ikke kun blandt en udvalgt skare af teknik fans.

Hvis du søger en eksklusiv gave til ham eller hende der elsker gadgets, kan Huawei Watch 3 eller BMW være det fede udstyr der kan spille sammen med modtagerens telefonen. En eksklusiv gave til personen der har alt, men aldrig kan få nok af teknik – Find og se ved Elgiganten

Popsocket mobilholder

En praktisk, sjov og billig gadget gave til mobilen, kan være de populære Popsocket holdere. Denne er holder/stander til din smartphone når du f.eks. kører bil og der ikke findes en mobilholder her.

Fysisk er det er en lille pude, hvor de kommer i forskellige materialer, som du klistrer bagpå telefonen. Denne pude er sammenklappelig, så den ikke fylder noget.

Der kommer forskellige modeller både til børn og voksne, hvor prisen varierer fra ca. 100 – 200 kr. Se denne korte introduktionsvideo til hvordan den ser ud og virker i praksis:

https://www.youtube.com/watch?v=MpsvvS7CWT8

 

Gamepad

Til den unge eller ældre der elsker at spille på telefonen, nu udvalget af spil er gået amok gennem de senere år, hvorfor så ikke give en gave til dette? Her kan en gamepad være den sjove gadget, der gør spillet endnu federe.

Gamepads overfører signal via bluetooth hvor du stikker telefonen i controlleren holder, og så spiller du stort set ligesom på X-boksen eller Playstationen. Men du kan også få direkte transmission, så signalet kører total gnidningsfri uden at hakke i det, hvilket kan ske når trafikken kører via bluetooth.

Denne side er anmeldt af: Nina V. Jespersen 10/10
4.8/5 (44 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: