GHD Glattejern test

brug en GHD glattejern test

Som du kan se i vores glattejern test, er GHD glattejern rigt befolket på listen over de bedste stylers til at glatte håret(og måske krølle håret). Med en styler fra engelske GHD får du høj kvalitet. Problemet er dog, at du finder en hel del forskellige modeller. Derfor har vi lavet denne guide/test med svar på hvad der er bedst, til hvilken hårtype og generelt forklaring om hvordan du kan finde den rigtige styler. Vi har samlet et udvalg af forskellige testresultater fra uafhængige medier eller testsider, så du kan sammenligne de forskellige modeller i 2019.

Find de forskellige modeller her

GHD IV

ghd gold classic styler glattejern

GHD V

hvad koster et ghd glattejern

​Eclipse

hvilket ghd glattejern er bedst

Platinum

ghd glattejern med føntørrer

Mini-styler

ghd glattejern med føntørrer

Max-styler


Hvem og hvad er GHD?

GHD der startede i England i 2001 revolutionerede markedet indenfor elektriske hårapparater med top kvalitets produkter til både professionelle som private. Og lige siden 2001 er GHD blandt de førende brands der bibringer ny innovativ teknologi til både at skåne håret endnu bedre og opnå et bedre slutresultat.

GHD kalder deres produkter styler frem for glattejern. Sammen med udtrykket fladjern, finder du tre forskellige udtryk der betyder helt det samme(Ligesom hårtørrer og føntørrer er to ord for det samme). Eneste eller største ulempe ved GHD produkter, er prisen. For med GHD får du topkvalitet der samtidig ligger i top af prisskalaen.

Hvorfor vælge et GHD glattejern?

Hvorfor skal du købe en GHD styler frem for en HH Simonsen eller Babyliss føntørrer? Her er det enkle svar; kvaliteten. Helt ligesom med en hårtørrer, Håret skal beskyttes bedst muligt. Og hvis du har økonomi til at give prisen for Platinum eller Eclipse styler der er kåret til bedst i test, så har du også de bedre muligheder for at skåne håret bedst muligt og blive flot glattet.

Teknologien, det gode finish i materiale og design er forskellen på GHD og de fleste andre. Varmestyringen og materialer til at opnå den jævne varme sammen med det ergonomiske design, er, hvad der giver den gode nemme styling med en GHD styler. Se videoen her, hvor du går en introduktion til GHD laboratoriet.


GHD generationer af stylers?

GHD kommer med mange forskellige glattejern. Her er produkter først og fremmest opdelt i generationer af GHD glattejern. Du finder 4 forskellige generationer af GHD stylers:

 • IV: Det er den første generation af GHD glattejern. Modellen er den første fra GHD der kom på markedet tilbage i 2007.
 • V: Det er anden generation der er en videreudvikling af GHD IV modellen. Med GHD V får du bedre keramisk belægning og en afrundet model der også er velegnet som krøllejern – GHD GOLD er opgraderet version af V generation.
 • Eclipse: Modellen der kommer med Tri-Zone teknologi til en bedre jævn varme, er blevet kåret som testvinder i mange test verden over.
 • Platinum: Den seneste generation er topmodellen; Platinum styler. Hvis du spørger om hvilket GHD glattejern der er bedst, må Platinum nok være svaret. Det er samtidig også klart den dyreste model. Platinum er en forbedring af Eclipse og er som sådan, blevet forbedret på stort set alle parametre.

GHD størrelser

Du finder fire forskellige generationer. Men du finder selvfølgelig også GHD stylers i forskellige størrelser: Her finder du tre forskellige størrelser:

 • Mini:Mini størrelsen er glattejernet til det fine eller korte hår. Modellen kommer med tynde plader.
 • Classic: Den almindelige størrelse der er velegnet til alle hårtyper. Classic størrelsen kommer i alle fire generationer af GHD stylers.
 • Max: Den største størrelse med 4 cm brede plader. Et bredt glattejern til det lange og kraftige hår. Max størrelsen kommer i IV og V generations modeller.

GHD Speciel editions?

Ligesom mange andre produkter som crepejern, epilator, bølgejern, krøllejern m.m. så finder du også forskellige speciel editions udgaver af GHD stylers. Her finder du Pink Diamond, Pink Orchid, Purple og andre udgaver. Helt ligesom en speciel editions der støtter brysterne kampagnen. De forskellige særlige udgaver kommer i forskellige farver, hvilket ofte er eneste forskel i forhold til de almindelige modeller.

GHD IV Classic Styler

ghd gold classic styler glattejern

​Specifikationer

Fordele

 • ​God kvalitet
 • Hurtig opvarmning

Ulemper

 • ​1 generation af GHD stylers
 • Høj pris

GH IV Classic har fået gode anmeldelser både indlandsk ved steder som Femina som udenlandsk ved Hairday og andre anerkendte skønhedsmagasiner. Et glattejern der er velegnet til dig som ikke vil give den højere pris for Platinum. Men ønsker et godt velfungerede glattejern der skåner håret mod varmeskader og samtidig giver en flot glatning.

GHD varmeindstillinger

IV Classic helt ligesom alle andre GHD stylers, kommer med en fast temperatur på 185 grader. Denne temperatur er den optimale temperatur ifølge GHDs egen forskning. Samtidig er opvarmningen ganske hurtig, da det kun tager ca. 30 sekunder for at få en jævn konstant temperatur.

Brugervenlig

Du får et godt brugervenligt glattejern der ligger godt i hånden og er nem at håndterer. Styleren kommer selvfølgelig med autosluk efter 30 minutters inaktivitet som er en gennemgående på alle GHD produkter. GHD glattejern IV Styler er velegnet til alle hårtyper. Og du kan såmænd også skabe krøller med denne model, selv om de nyere generationer er mere velegnet.​


GHD Gold V Styler

hvad koster et ghd glattejern

​Specifikationer

Fordele

 • ​En af de billigere GHD modeller

Ulemper

 • ​​Prisen i 1000,- kr. klassen

GHD V glattejern er 2 generation hvor gold er den nye optimeret model. Modellen er blevet anbefalet ved forskelle amerikanske, engelske og svenske magasiner, helt ligesom anmeldelser fra købere ligger i top. Her er det kvaliteten i forhold til varme, brugervenlighed og sikkerheden som modellen vinder på.

Skinnede udseende

GHD V Gold Classic glattejernet kommer med nano-silver belægning på varmepladerne. Det sikrer dig en god beskyttelse mod varmen samtidig med, at du opnår et mere skinnende hår. Godt valg som et billig GHD glattejern, dog ikke billig generelt.

Brugervenligheden

Udformningen af glattejernet er blevet optimeret, så det ligger rigtig godt i din hånd under brug. Helt ligesom materialet har den gode følelse af kvalitet og er kølig at røre ved, som du finder i alle GHD gold glattejern. Du kan skabe krøller med GHD glattejern og denne mulighed får du også med V Gold modellen.


GHD Eclipse styler - Udgået model

hvilket ghd glattejern er bedst

​Specifikationer

Fordele

 • ​​Testvinder model
 • Høj kvalitet

Ulemper

 • ​Udgået model
 • Høj pris

GHD Eclipse var en banebrydende styler da den kom frem. Den er blevet kåret som bedst i test og har generelt fået gode anmeldelser hos anerkendte steder som Allure, Goodhousekeeping, Beautybulletin m.m. for sin unikke teknik, kvalitet og design.

Modellen der er 3 generation bliver ikke produceret mere. Dvs. du kun kan købe det ved forhandlere der stadig har varen til salg hvad end det er Matas, Bilka, Elgiganten, Føtex eller online forhandlere i Danmark. Og det kan du sagtens gøre, for det er et super godt glattejern dog også i den høje prisklasse.

Aerogol-isolering

Glattejernet der er videreudviklet fra GHD V generation kommer med Aerosol-isolering i håndtaget. Den forbedret isolering er med til at gøre det køligere, så du ikke brænder hånden. Der er 30 minutters autosluk tid på.

Velegnet til alle hårtyper

Modellen er afløst af Platinum. Det ændrer dog ikke ved at Eclipse er et godt glattejern til alle hårtyper. Godt ergonomisk greb og keramisk belægning med jævn og ensartet varme der kan glatte selv det kraftige og genstridige hår.

Hvis du står overfor valget mellem Eclipse eller Platinum, så sparer du penge på at købe Eclipse modellen og du får stadig top kvalitet til håret.


GHD Platinum Styler

ghd glattejern med føntørrer

​Specifikationer

Fordele

 • ​Velegnet til alle hårtyper
 • GHD top model

Ulemper

 • ​​Dyreste GHD model

Platinum der har fået gode anmeldelser verden over, byder på en lang række fordele i forhold til kvalitet og ydelse. Den største ulempe er selvfølgelig den høje pris. Her skal du gøre op med dig selv om det er pengene værd i forhold til håret.

Nyeste generation

Platinum er seneste optimeret generation der bygger på den innovative teknik fra Eclipse. Høj kvalitet i forhold til ergonomi, brugervenlighed, sikkerhed og ydelse. Du får nemlig et glattejern der er velegnet til alle hårtyper. Og som også kan udgøre et GHD krøllejern eller bølgejern. For ligesom med andre modeller fra GHD, kan du også lave flotte krøller med Platinum Professional glattejern.

Med et strøg sørger den patenterede tri-zone teknologi for at varmen holdes konstant over hele fladen. ”Safer for hair” teknik og den gode belægning beskytter håret bedst muligt mod varmeskader, så du får et flot skinnede og glat hår.


GHD V Gold Mini Styler

ghd glattejern med føntørrer

​Specifikationer

Fordele

 • ​Perfekt til kort og fint hår
 • Strømlinet design

Ulemper

 • ​​Høj pris

Testsieger.de, Thefuss m.m. har givet god scorer til den strømlinet GHD Gold Mini styler. Belægningen på varmepladerne er 2 cm. brede og med nano-silver belægning. Og med den optimeret Gold teknologi og isolering, er glattejernet mindre varmt på ydersiden hvor du har hånden.

Velegnet til krøller

Mini modellen er den mindste model med 2 cm. bredde på varmepladerne. Tromlerne er også ekstra afrundede, så modellen er særdeles velegnet til at lave slangekrøller, fald, bølger eller flotte bløde krøller med. Helt ligesom GHD Mini med sit smalle hoved er perfekt til det fine hår eller korte frisurer.


GHD Gold V Max Styler

køb ghd guld glattejern

​Specifikationer

Fordele

 • ​​God til langt og tykt hår

Ulemper

 • ​Prisen

GHD Max Styler får fine anmeldelser lige fra Amazon, Beautyheaven til brugere på GHDhair. Her er det den gode kvalitet især til langt og tykt hår, som Max får gode karakterer for. Modellen er den bredeste størrelse, hvor den kommer med 4 cm. brede varmeplader.

Varmeplader

De 4 cm. bredre plader er forbedret med Gold modellen. Her får du glatte og afrundet plader med nano-teknologi i guldfarve. Den optimeret teknologi giver et bedre glid gennem håret, hvor de brede plader sikrer en større overflade med jævn varme.

Design

Modellen er brugervenlig med sin optimeret afrundet form. Det giver en god ergonomisk styler at holde om. Helt ligesom Max styleren kommer med Safer for Hair teknologien til et køligere glattejern så du undgår at brænde fingrene. Max styleren er dyrere end et Remington eller HH Simonsen glattejern, men du får til gengæld også det mere kvalitet i forhold til prisen.


Alternativer til GHD glattejern?

Det bedste glattejern er nok GHD Platinum med sin innovative teknologi. Men der findes selvfølgelig alternativer til stylers fra GHD. Her kan du overveje en glattebørste. Den nye teknologi er blevet populært, hvor især Dafni glattebørsten kan være det eksklusive alternativ til Platinum. Se mere om Dafni børsten ved Nicehair her

Denne side er anmeldt af: Emma F. Thorsen 10/10
4.6/5 (66 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: