ANNONCER

Den rette juletræspynt fuldender julestemningen

Den rette juletræspynt fuldender julestemningen

Åh du kære juletid. Endelig er du ankommet, og det er noget, som vi har savnet. Julen bringer mange glæder, fordi det er noget, som vi alle har et eller andet godt minde omkring. 

Julen er en dejlig tid. Det er nu, der er tid til at hygge og at være hinanden ekstra nær. Med julen kommer der også rigtig mange gode traditioner, som julepynten i hjemmet, juletræspynten, mandelgaven, gaverne under træet og meget mere. 

Det er i julen, at vi virkelig går op i vores traditioner, og her er det altså med alt, hvad der hører julen til. Men det er også svært hvert år at finde på de bedste gaver eller den bedste julepynt til hjemmet. Man har derfor brug for idéer.

Juletræspynt og dekorationer

image

Gennemsigtige Julekugler

Har du også svært ved at finde på en god julegaveide? Så køb disse fine, gennemsigtige julekugler, hvori du f.eks. kan sætte familiebilleder. På den måde kan du nemt l...

image

​Klarborg julepynt

Julepynt behøver ikke være gammeldags eller udateret. Her finder du den smukkeste julepynt, der er klassisk og moderne i designet. Dette kan glæde enhver person, som træng...

image

Juletræstog

Skal du finde en gave til juleelskeren? Så er det denne! Med juletræstoget kan du pynte juletræet på en ny og spændende måde. Juletoget kører nemlig rundt om juletræet...

Fra:0,00 Kr.
image

Georg Jensen topstjerne

De fleste danske hjem har en stjerne i toppen af juletræet. Denne stjerne bliver ikke flottere. Lad den pryde juletræet og lad familien samles omkring den og glæde sig over...

Fra:419 Kr.
I samarbejde med pricerunner.dk
image

Georg Jensen Lysholder Nellike

Denne lysholder spreder lys i mørket samtidig med, at den får naturen ind i de danske hjem. En is nellike fra vinterhaven vil bringe glæde i alle hjem.

Fra:299 Kr.
I samarbejde med pricerunner.dk
image

Lær at binde en adventskrans bog

Giv denne bog til en kreativ sjæl som elsker nye projekter. Det er en oplagt adventsgave, hvor personen kan nå at udføre projektet inden juleaften. Hele familien kan få ga...

image

Kay Bojesen nissemor

Julepynt behøver ikke kun være julehjerter og julestjerner. Efterhånden findes der en del stilet julepynt såsom denne skønne nissemor fra Kay Bojesen. Giv den i adventsga...

image

Georg Jensen Julekugle 2020

Denne julekugle kan pryde juletræet år efter år. Den er ikke blot elegant, den har også indgraveret en isblomst. En god gave at give som kan bruges igen og igen hvert år....

image

Klarborg Nisserikker

Disse fine nisser er helt perfekte at hænge op til december og jul. De vil vække glæde og sprede varme i den mørke tid i december. En julepynt der kan genbruges år efter ...

Fra:169,00 Kr.
image

Sirius Romantic LED glas træ

Et utroligt smukt glastræ. Vinteren er en mørk tid, og det er vigtigt at have lys til at huske os selv på, at lysere tider vil komme. Giv denne gave og spred glæde.

Fra:299,00 Kr.
image

Medusa Copenhagen Mrs. Golden Rudolf

Mrs. Golden Rudolf er både elegant, i et flot design og virkelig sød. Hele familien vil finde glæde i guldophænget, som kan pryde juletræet eller hænges op i december. ...

image

Medusa Copenhagen Juleophæng Sally

Den helt unikke og elegante Sally svane kan hænge på juletræet. Børnene vil synes, den er sjov, og her kan den pryde træet år efter år.

Juletræspynten og julepynten er essentiel

En af de traditioner, som altid hænger julen ved, det er julepynten og specielt juletræspynten. Det er dette, som skaber hyggen i hjemmet, og det er også det, der sætter gang i julestemningen. 

Julepynten er nemlig noget, som vi hygger os om, når vi omkring slutningen af november og starten af december hiver julepynten frem og bruger dagen på at pynte hele hjemmet op.

Du kan både lave husets juledekorationer selv eller købe dig til det, hvis du tænker, at du gerne vil forny pyntningen lidt, men alt i alt er det bare en god tradition og noget, som gør hele december fin og hyggelig. 

Gaver til hende og ham fra Lyngby og Georg Jensen

Når det kommer til gaverne under træet, så er det også noget, som virkelig kan være svært at finde på hvert evig eneste år. Men det er nu engang en tradition og også en god tradition, som både børn og voksne holder af.

Men gaverne kan faktisk også være en stressfaktor for mange i juletiden, og derfor er det vigtigt, at du gør det let for dig selv. 

Hvis du vil finde en god julegave til ham eller en perfekt julegave til hende, så handler det om at være åben overfor de helt almindelige ting, som vi ikke ved, vi har brug for, men når vi får dem, er det virkelig noget, vi har manglet. 

Det kunne fx være en Georg Jensen Kimono eller nogle Lyngby glas, da det måske ikke er noget vi selv ville bruge penge på, men når vi får det i gave, er det noget helt andet, og noget de fleste ville kunne blive glade for. 

En hæklet juleoverraskelse 

Gør-det-selv-projekterne har også taget fart i det seneste år, og vi er blevet mere og mere vilde med at lave tingene selv. Et rigtig godt bud på en god og meget betydningsfuld gave er fx en hæklet karklud, æggevarmer eller små vatrondeller. 

På denne måde kan du sætte dig eget præg på gaven, samtidig med at du også viser dine kære, at de betyder noget for dig, fordi du både har brugt tid og tanker på dem. 

Hvis du står for mandelgaven i år, og hverken kan hækle eller ved, hvordan du får fat i de bedste mandelgaver, så er det også her, at du kan søge inspiration udefra, hvor du sagtens også kan købe dig til noget hæklet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme