Karamelleriet julekalender

Køb Karamelleriet julekalender til bedsteforældre, kæreste eller anden

Søger du en julekalender til den søde tand der kan være lækker forkælelse til hende eller ham? Her kan årets Karamelleriet julekalender i 2019 måske være det helt rigtige valg.

Du får en julekalender med 24 håndlavede overraskelser fra Karamelleriet. Deres lækre verden af karameller, kan glæde din kæreste, mand, bedsteforældre eller andre, med et stykke af den lækre kvalitet hver dag fra 1 til 24 december.

 

Hvad byder Karamelleriets julekalender på i 2019?

giv den trekantet julekalender fra Karamelleriet i gaveKaramelleriet fra hjertet af Nørrebro og karamelværksted i Svaneke på Bornholm, er kendt for deres udsøgte smagsunivers. Og her har de skabt en smuk udseende julekalender, der primært henvender sig til voksne.

Udformningen af julekalenderen kommer i den elegante enkle stil. Den er udformet lidt som et trekantet juletræ, men bare i en stilfuld udformning. Indholdet bag hver af de 24 låger, byder på to lækre stykker af det store sortiment. Du får nemlig:

  • 4 varianter af de hårde klippestykker
  • 11 forskellige varianter af de klassiske flødekarameller
  • 2 varianter af de bløde drageringer
  • Hr. Tryllestøv & Fru Stjernedrys
  • Pris: 269,- kr.

 

Hvorfor karamel julekalenderen og til hvem?

Giv den lækre julekalender med karameller til kæresten

Hvis du vil give et alternativ til den klassiske chokolade julekalender, kan denne udsøgte karamel julekalender fra Karamelleriet være et godt valg. Julekalenderen der koster 269,- kr. kan gives til din forældre, bedsteforældre, kæreste eller måske som en slags værtsgave, hvis i skal besøge nogle venner inden den 1 december. Hver låge byder nemlig på lækkerier til to personer.

Giv den lidt anderledes julekalender der samtidig er eksklusiv med udsøgte kvalitets indhold. Og dette er grunden til, hvorfor lige denne julekalender kan være den glædelige overraskelse til en eller to personer, der skal forkæles gennem julen.

4.7/5 (66 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: