Konfirmations ønsker og Konfirmationsgaver

konfirmations ønsker og konfirmationsgaver

Du kan gå direkte til inspirationen til konfirmations ønsker og konfirmationsgaver 2016 ved at se nedenfor, eller læse videre længere nede for endnu mere inspiration. Snyd dig ikke for den fulde inspiration, for her på Idegryden finder du selvfølgelig også det kæmpe udvalg af forskellige gaveideer til teenagere i aldersgruppen 13 til 18 år.

Alle konfirmations ønsker og konfirmationsgaver:

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Tænk praktisk med dine konfirmations ønsker

En konfirmation er en begivenhed som du kun kommer til at opleve én gang

Langt de fleste unge danskere vælger at blive konfirmeret. Dette gør man først og fremmest på grund af trosaspektet, men for mange er den store fest med venner og familie og de mange konfirmationsgaver også en stor faktor når de skal træffe deres valg. Og det at blive konfirmeret og den dertilhørende fest, er da også en begivenhed som man ikke får muligheden for at gentage, og de fleste vælger derfor at gøre så meget ud af det som overhovedet muligt.

Der skal ikke spares på festtøj, mad, selskabslokaler og ikke mindst konfirmationsgaver. Det er sjældent at man oplever en lejlighed hvor så mange familiemedlemmer og venner er samlet, og alle kommer med en gave til én. Til jul og fødselsdage er det normalt kun den nærmeste familie som agerer givere, og netop derfor udgør konfirmationen en oplagt lejlighed til at tænke praktisk og ønske sig nogle større gaver end man normalt ville gøre.

Med ens konfirmations ønsker kan man godt tillade sig at tænke stort

Rigtigt mange konfirmander ønsker sig først og fremmest penge. Dette er som udgangspunkt en rigtig god idé, da man hurtigt kan få sparet en god mængde penge sammen og folk selv kan bestemme det præcise beløb som de vil give for. Men penge er hurtigt brugt, og før man ved af det er de blevet spenderet på tøj, mad og sjov med vennerne. Hvis man virkelig vil få noget ud af sin konfirmation er det derfor en god idé at tænke fremad og overveje, hvilke ting man vil blive glad for i fremtiden. Et rigtigt godt og klassisk ønske er en bærbar computer.

Man en som konfirmand nået en alder hvor man højst sandsynligt vil få mere og mere brug for en sådan maskine, og hvis en større mængde familiemedlemmer går sammen om gaven vil det heller ikke være et alt for stort ønske. Det samme gælder en ny mobiltelefon, en god højtaler eller måske en ny cykel. Alle disse produkter er praktiske ting, som man vil kunne komme til at nyde godt af langt ud i fremtiden og er dermed fornuftige investeringer. Et andet godt forslag til et ønske er en rejse; dette er lidt mere utraditionelt, men det er en fantastisk gave at få.

Nogle ønsker måske en stor rejse sammen med familien til USA, Australien eller en anden mere eksotisk og dyr destination, og andre igen kunne måske godt tænke sig et tilskud til et udlandsophold mellem folkeskolen og gymnasiet. Her er en konfirmation også en rigtigt god lejlighed til at ønske sig en hel eller delvis sponsorering af denne rejse.

Her vil ens gæster samtidig føle, at de ikke kun er med til at give en gave, men at de også giver en oplevelse som konfirmanden vil huse resten af livet. Alle disse konfirmationsønsker 2016 er nogle som man vil blive glad for senere hen, når man tænker tilbage på den helt specielle dag.

Yderligere inspiration til konfirmationsgaver

Du kan også få yderligere inspiration til dine konfirmationsgaver 2016 i nedenstående videoer:


Bedømmelse
Dato
Produkt
konfirmationsgaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star