Lego julekalender

giv barnet en sjov Lego julekalender

Overvejer du at give ham eller hende en Lego julekalender i år? Måske du er i tvivl om, hvilke modeller der kommer i 2019? Eller måske du bare søger inspiration indenfor julekalendere til børn, hvor Lego jo er super populært legetøj til børn.

Lego julekalender modeller i 2019

Her nedenfor finder du årets nye julekalendere fra Lego, som måske er den perfekte ting der vil glæde pigen eller drengen i december måned.

giv den sjove Lego Star Wars julekalender til drenge

​Star Wars julekalender

​Julekalenderen kommer som en låge der kan foldes ud, og kan bruges til legemåtte. Her kan der leges med indholdet af kalendergaverne bag de 24 låger. De gemmer på forskellige minifigurer og andet i Star Wars temaet. En god julekalender der nok hovedsageligt henvender sig til drenge fra 5 år og op.

Fra: 239 kr.​

Køb Lego Friends 2018 legetøjskalender

Lego Friends juletema 2019

​​Årets juletema julekalender i Lego Friends, er denne med de populære venner fra Heartlake. Kalenderen indeholder forskellige sjove juleting til boligen, hvor pigen kan bygge videre med måske årets Lego Friends julegave.

Fra: 169 kr.​

Køb Lego City julekalenderen til drenge i 2018

Lego City 2019 julekalender

Lego City julekalenderen for 2019 indeholder forskellige sjove ting til byen. Her kommer der 5 figurer, en hund og mange forskellige sjove ting, der kan kombineres med barnets andet Lego, og give endnu mere sjov i julen.

Fra: 160 kr.​

giv Lego Friends julekalender til piger i 4 års alder og op

​Lego Friends adventskalender

​Lego Friends er en hit serie, hvor det især er pigerne der elsker de sjove temaer. Hvorfor ikke give en Lego pakkekalender med Friends temaet, der i denne legetøjs julekalender strækker sig over juletema.

Fra: 179 kr.​

Giv Lego City julekalender til børn i julen

​Lego City julekalender

​Lego City adventskalenderen kommer i by temaet, hvor du får forskellige figurer, værktøj og lignede til bylivet. Et tema der kan bruges både til drenge og piger, og som kan kombineres med Lego i julegave til børnene eller barnet.

Fra: 159,95 kr.​


Alternativer til Lego pakkekalender?

Du finder selvfølgelig gode alternativer til årets julekalendere fra Lego, hvor gode og billige adventsgaver til børn kan være den alternative løsning.

En anden løsning er, at give drengen eller pigen en Playmobil julekalender, hvor du finder et sjovt udvalg i forskellige temaer. Det samme gør sig gældende for det tyske legetøj, Schleich. Her finder du også en del forskellige sjove Schleich julekalendere med det tyske legetøj der bliver mere og mere populært.

Den tredje løsning er selvfølgelig at se de mange andre muligheder som du finder her på siden, hvor du både nedenfor her, eller menuen øverst, kan finde ideer til det store varieret udvalg af julekalendere til børn i alle aldre.

I denne video kan du se en Lego kalender fra 2016, hvor du kan få en forståelse for, hvad en kalender normalt indeholder.

4.7/5 (47 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: