ANNONCER

Lego legetøjs julekalender

Lego legetøjs julekalender

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

Overvejer du at give ham eller hende en Lego julekalender i år? Måske du er i tvivl om, hvilke modeller der kommer i 2021? Eller måske du bare søger inspiration indenfor julekalendere til børn, hvor Lego jo er super populært legetøj til børn.

Lego julekalender modeller i 2021

Her nedenfor finder du årets nye julekalendere fra Lego, som måske er den perfekte ting der vil glæde pigen eller drengen i december måned.

image

LEGO City Town Julekalender

Kender du et barn, som bare elsker at bygge med Lego? Så er denne LEGO City Town Julekalender det oplagte valg til en julekalender i 2020, som nok skal skabe juleglæde med i...

image

LEGO Harry Potter Julekalender

Vil du gøre julen ekstra magisk for et barn – eller måske en voksen – som du holder af i 2020? Så forær dem denne fantastiske LEGO Harry Potter Julekalender, som gemme...

image

LEGO Friends julekalender

Denne LEGO-friends julekalender fuldender julestemningen med et hyggeligt juletema. I kalenderen er der 24 små LEGO-figurer, som alle er inspireret af vores alles yndlingshø...

image

LEGO Star Wars julekalender

I denne julekalender finder du 24 små LEGO-figurer med Star Wars-tema. Du vil i løbet af 24 dage skabe dit helt eget Star Wars-univers, som vokser sig større og større.

image

LEGO Friends Julekalender

Lego er ofte på mange børns ønskesedler, da det er supersjovt at lege med. Tag derfor hul på det sjove i julemåneden i 2020 med denne fine LEGO Friends julekalender, som ...

Alternativer til Lego pakkekalender?​

Du finder selvfølgelig gode alternativer til årets julekalendere fra Lego, hvor gode og billige adventsgaver til børn kan være den alternative løsning.

En anden løsning er, at give drengen eller pigen en Playmobil julekalender, hvor du finder et sjovt udvalg i forskellige temaer. Det samme gør sig gældende for det tyske legetøj, Schleich. Her finder du også en del forskellige sjove Schleich julekalendere med det tyske legetøj der bliver mere og mere populært.

Den tredje løsning er selvfølgelig at se de mange andre muligheder som du finder her på siden, hvor du både nedenfor her, eller menuen øverst, kan finde ideer til det store varieret udvalg af julekalendere til børn i alle aldre.

I denne video kan du se en Lego kalender fra 2016, hvor du kan få en forståelse for, hvad en kalender normalt indeholder.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme