Makeup spejle med lys

køb makeup spejle med lys

Når du lægger makeup, skal du selvfølgelig bruge et spejl. Her kan badeværelset måske være optaget op morgen eller aften, når du har behovet. Derfor kan en af de mange forskellige makeup spejle med lys måske være dejlig praktisk i forhold til dit behov.

​7 Flotte makeup spejle med lys

Vi har her fundet et udvalg af forskellige spejle, der helt på højde med opbevaring til makeup , tandbørster, elektriske hårprodukter og andet, kan være med til at gøre hverdagens personlige pleje nemmere for dig. Brug inspiration nedenfor til at finde det rigtige spejl hurtigt og nemt.

køb makeup spejl med forstørrelse

​Babyliss makeup spejl m. lys

​Et af de mere eksklusive spejle til makeup, er dette flotte Babyliss spejl på fod med en højde på 390 mm. Spejlet har 8 x forstørrelse på den ene side, og den anden side har almindelig spejl. Du får 8 LED-pærer der giver koldt, varmt og naturligt lys, så du får den helt rigtige belysning til at lægge makeup.

Fra: 719 kr.​

køb makeup spejl med pærer til lys

​​Beurer BS49 spejl til bord m. lys

​​Beurer BS49 er et kosmetikspejl med to sider, der er beregnet til at stå på bordet f.eks. sammen med Nomess akryl bokse. Design er kompakt med krom materiale. Du får almindelig spejl på den ene side, og 5x forstørrelse på den anden side. Diameter størrelsen på spejlet er 11 cm.

Fra: 399 kr.​

væghængt makeup spejl med forstørrelse

​B​eurer BS59 væghængt spejl m. lys

​​Beurer BS 59 makeup spejl er beregnet til at hænge på væggen, hvor det kan være et ekstra spejl til det travle badeværelse. Spejlet kan skrues af og stå på et bord også. Beurer spejlet til væggen kommer med LED-lys og 5x forstørrelse.

Fra: 299 kr.​

Køb makeup spejl med sugekop

​B​eurer BS69 makeup spejl

​​Beurer BS 69 er et klassisk spejl på fod. Spejlet har en diameter på 17 cm. hvor du får lys hele vejen rundt langs kanten. Spejlet kører på batterier, men du kan bruge ledning hvis nødvendigt. Designet er stilrent i krom, som kan passe ind på makeup bord, som spejlet kan stå på de fleste badeværelser.

Fra: 558 kr.​

makeup spejl med forstørrelse væghængt

​​Beurer BS89 kosmetikspejl til væg

Et vægthængt kosmetikspejl fra Beurer der kommer i den noget dyrere prisklassen. Designet er i krom-finish, hvor du får et belyst spejl med en normal og 5x forstørret spejlflade. Spejlet er med lys der bruger 3 AA batterier.


Fra: 939 kr.​

Køb makeup spejl med sugekop

​​UNiQ badeværelse spejl

​​UNiQ makeup spejl med sugekog og lys. Et flot spejl der også kommer i sort finish. ​Et billig makeup spejl med en diameter på 17 cm. og kan stå dejlig fast med sugekoppen. Få styr på hudplejen og makeuppen med spejlet der kan stå på de fleste overflader, og tilbyder 10x forstørrelse.

Fra: 179 kr.​

makeup spejl med forstørrelse og lys

​​​Drejbar makeup spejl m. lys

​​​Dette spejl kommer i den lyse nuance, og med 16 LED-lys​ i hver side til den flade spejloverfalde. Du kan bruge 4x AA batterier eller micro-USB kabel som strøm. Du styrer lyset med touch på overflade, så ganske brugervenlig spejl til f.eks. soveværelset.

Fra: 279 kr.​

Denne side er anmeldt af: Sara J. Dahl 10/10
4.5/5 (80 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: