Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Idegryden er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Nomess Akryl Bokse

Nomess Akryl Bokse


Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Ligegyldigt om du bor på værelse, lejlighed, hus eller anden form for bolig, så bliver det svært at undgå forskellige typer for opbevaring af det ene og det andet. Du finder mange muligheder til både køkken, stue, soveværelse, børneværelse og selvfølgelig badeværelset. Og her er opbevaring til de mindre ting som nips, accessories, smykker og makeup opbevaring, i både sten, plastik og klare akryl kasser.

Nomess akryl bokse og kasser kan være den gode opbevaring til makeup, smykker m.m. Vi har fundet et udvalg af de forskellige muligheder i klar materiale, som det populære Nomess byder på. Det kan du bruge til inspiration så du finder det helt rigtige til hjemmet.

Hvad er Nomess akryl opbevaring?

Designer Suzanne Potts grundlagde Nomess Copenhagen i 2007 indenfor æstetisk bolig organisering. Her er kodeordet at produkterne skulle have den æstetiske hverdags funktionalisme som du f.eks. får med den populære Nomess Organiser til makeup eller forskellige opbevaring kasser og bokse til sko, solbriller, smykker og andet i både akryl, balsa med mere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme