Nomess Akryl Bokse

Nomess Akryl Bokse – Elegant & klar opbevaring til badeværelse m.m.

Ligegyldigt om du bor på værelse, lejlighed, hus eller anden form for bolig, så bliver det svært at undgå forskellige typer for opbevaring af det ene og det andet. Du finder mange muligheder til både køkken, stue, soveværelse, børneværelse og selvfølgelig badeværelset. Og her er opbevaring til de mindre ting som nips, accessories, smykker og makeup opbevaring, i både sten, plastik og klare akryl kasser.

Nomess akryl bokse og kasser kan være den gode opbevaring til makeup, smykker m.m. Vi har fundet et udvalg af de forskellige muligheder i klar materiale, som det populære Nomess byder på. Det kan du bruge til inspiration så du finder det helt rigtige til hjemmet.

Hvad er Nomess akryl opbevaring?

Designer Suzanne Potts grundlagde Nomess Copenhagen i 2007 indenfor æstetisk bolig organisering. Her er kodeordet at produkterne skulle have den æstetiske hverdags funktionalisme som du f.eks. får med den populære Nomess Organiser til makeup eller forskellige opbevaring kasser og bokse til sko, solbriller, smykker og andet i både akryl, balsa med mere.

Køb de klare opbevaringsbokse fra Nomess

​Opbevaringsboks med låg

​Brug Nomess boksen med låg til badeværelset, hvor den vil tage sig godt ud med indhold. En enkel boks hvor låget åbner opad, så du nemt og hurtigt kan komme til produkterne.

Fra: 149 kr.​

Køb opbevaring til makeup pensler

​​Nomess Copenhagen til penne/børster

​​Den enkle Nomess Copenhagen kasse er oplagt til makeup børster, tandbørster eller måske kuglepenne? Kommer i det klare akryl plast til den lette organisering af høje ting på badeværelset.

Fra: 120 kr.​

køb nomess smykkeskrin i akryl

​​Clear smykkeskrin

​​Nomess clear smykkeskrin kan være den gode opbevaring til de accessories/smykker som du bruger på daglig basis. Enkel og stilfuld der kan stå på en hylde, bord eller på ​bordet ved håndvasken.

Fra: 149 kr.​

brug Nomess akryl opbevaring til boligen

​Sæbedispenser

​​Den enkle og stilrene sæbedispenser fra Nomess kommer i både stor og lille størrelse. Den store størrelse koster omkring 200,- kr.  og vil tage sig godt ud på de fleste badeværelser.

Fra: 199 kr.​

Køb Nomess akryl kasser til ophæng

​​Nomess akryl display eyewear box

​Denne akryl boks er til vægophæng, hvor du kan opbevare 3 par solbriller. En flot og praktisk opbevaring af solbrillerne, så du/i hurtigt og nemt kan finde dem på vej ud af døren. Der er låg for hver rum, hvor du skal slide lågen til side for at åbne eller lukke.

Fra: 249 kr.​

Nomess akryl opbevaring til makeup

​​Nomess Makeup Organiser

​​Den populære Nomess Organiser til makeup kommer i denne lille og en XL model. God til organisering af læbestift, børster, mascara og andet makeup som du bruger ofte, og derfor vil være smart at have stående ved hånden.

Fra: 269 kr.​

køb akryl kasser efter mål til badeværelset

​​​Akryl tandbørsteholder

​​Du finder selvfølgelig også den klare akryl opbevaring til tandbørster med denne Nomess boks. Tandbørsteholderen følger det elegante og tidløse udtryk som er gennemgående i de klare bokse i Nomess opbevarings kollektion.

Fra: 99 kr.​

nomess akryl skoæske til højhælet sko

​​Akryl skoæske

​​Nomess giver dig 5 forskellige skoæsker i akryl. Den viste model er str. 2 som passer til sko med høje hæle, helt ligesom du finder en æske til ballerinaer eller støvler. En praktisk opbevaring der kan stables i skab eller på hylde.

Fra: 269 kr.​

køb akryl bokse til vatrondeller m.m.

​​Nomess Clear Twin Organiser

​Til opbevaring af vatpinde og rondeller finder du denne Nomess Clear Twin Organiser i klar akryl. En god gaveide til teenagepigen som julegave til mor. Enkel og elegant til at stå fremme og med en fin størrelse.

Fra: 180 kr.​

giv hende den elegante Nomess makeupholder i gave

​Akryl Toolboks med hank

​Nomess Toolboks til opbevaring af penne, børster og lignede, kommer med en smart hank, så den nemt kan flyttes fra badeværelset eller måske tages ud af skab. Boksen kommer med et stort rum, og fire mindre rum til opbevaring.

Fra: 199 kr.​

Denne side er anmeldt af: Rebecca C. Nissen 10/10
4.8/5 (77 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: