Nomess Akryl Bokse

Nomess Akryl Bokse


Denne artikel indeholder annoncer.

Ligegyldigt om du bor på værelse, lejlighed, hus eller anden form for bolig, så bliver det svært at undgå forskellige typer for opbevaring af det ene og det andet. Du finder mange muligheder til både køkken, stue, soveværelse, børneværelse og selvfølgelig badeværelset. Og her er opbevaring til de mindre ting som nips, accessories, smykker og makeup opbevaring, i både sten, plastik og klare akryl kasser.

Nomess akryl bokse og kasser kan være den gode opbevaring til makeup, smykker m.m. Vi har fundet et udvalg af de forskellige muligheder i klar materiale, som det populære Nomess byder på. Det kan du bruge til inspiration så du finder det helt rigtige til hjemmet.

Hvad er Nomess akryl opbevaring?

Designer Suzanne Potts grundlagde Nomess Copenhagen i 2007 indenfor æstetisk bolig organisering. Her er kodeordet at produkterne skulle have den æstetiske hverdags funktionalisme som du f.eks. får med den populære Nomess Organiser til makeup eller forskellige opbevaring kasser og bokse til sko, solbriller, smykker og andet i både akryl, balsa med mere.

image

Nomess Organiser: Makeupholder

Med en smart og funktionel makeupholder fra Nomess kan du passe godt på alt din kosmetik. Organiseren er lavet i gennemsigtig plastik, så den ikke tager visuel plads ved mak...

Fra: 300,00 kr.