Om Idegryden


Denne artikel indeholder annoncer.

Er du i tvivl om hvad, hvilket eller hvordan du finder på en god gave? Måske du er tom for ideer indenfor bryllupsgaven til et par du kender rigtig godt eller mere perifær?

Du har måske modtaget en ønskeseddel med kun to meget dyre ønsker på, og du leder derfor efter inspiration til barnes gave, konfirmationsgaver, gaven til bedstemor eller andet? Hvad end lejlighed og person du søger gave inspiration til, så finder du det her på Idegryden.

Ejerskab, drift og redaktionelle retningslinjer

Ejerskabet og den daglige drift af Idegryden gaveside står Obsidian Media ApS bag. Idegryden er reklamefinansieret, hvilket vil sige at du finder forskellige affiliate links (reklamelinks) rundt omkring. Det betyder, at vi får en kommission fra forskellige forhandlere, hvis du gør et køb her. Vores artikler er ikke påvirket redaktionelt af, at vi kan få betaling af vores annoncepartnere, men er med til at sikre, at vi fortsat kan skabe inspiration og indsigt til danskerne om alt fra gaveideer til forbruger-guides.

En del af Obsidian Media ApS

Vores forbruger-guides er uvildige og informative, men vi tester ikke produkterne selv. Vi sammenligner testresultater og andre relevante specifikationer, egenskaber og priser for at sikre, at du får hele overblikket ét sted.

Firma oplysninger:

Obsidian Media ApS
Søndergade 44, 2. sal
8000 Aarhus
CVR: 40483667
Email: kontakt@obsidianmedia.dk

Idegryden er til dig der søger svar og gaveideer

Hvis du kender til problemet med at finde på den gode gave til teenageren, ham eller hende, så finder du inspiration i det store gave udvalg der dækker de fleste interesser, passioner og temperamenter som vi mennesker har.

Idegryden har som mål at give dig svar på alt indenfor gaver, hvilket selvfølgelig ikke kun betyder forskellige ideer til gaver. Det er også de forskellige særlige regler om f.eks. pengegaver og spørgsmål om hvad og hvordan man finder den bedste gave.

Hvordan du kan finde den perfekte gave?

Der er selvfølgelig ikke nogen fastlagt regler for hvordan og hvad der er den perfekte gave. Vi er alle som personer vidt forskellige, og det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor hvad vi bliver glade for eller ej.

Der er dog et par gode fællesnævnere der kan gøre, at du har ramt den perfekte gave til ham eller hende.

  • Det er først og fremmest tanken der tæller og ikke pris, mærke eller andet
  • Vælg den rigtige gavetype til personen, hvad end der foretrækkes det sjove, praktiske eller overraskende
  • Du har valgt gaven ud fra gavemodtagerens interesser og personlighed, hvilket selvfølgelig kræver kendskab til personen
  • En perfekt gave overrasker modtageren
  • Gaven har du valgt ud fra modtageren og ikke dine egne interesser
  • Den perfekte gave er den, hvor du som giver næsten glæder dig mere end modtageren
  • Hvis gaven glæder modtageren i det daglige
  • Den super gode gave opfylder gavemodtagerens ønsker

Det er selvfølgelig ikke alle punkter der skal opfyldes, men gode ledetråde hvis du vil opnå det perfekte til ham eller hende. Hvis du er i tvivl om noget, har kritik, ros, ideer eller spørgsmål, så send os en mail på kontaktsiden her, og vi vender tilbage med svar indenfor kort tid.