Playmobil julekalender

find en playmobil julekalender til børn i den gode billige pris

​Playmobil julekalender til drengen eller pigen? Hvis han eller hun elsker at lege med Playmobil, så er en af de forskellige muligheder absolut et godt alternativt til f.eks. slik julekalenderen eller de forskellige pakkekalendere til børn.

Playmobil er det fede legetøj, der næsten er lige så populært som Lego, og giver ufattelige mange timers leg for både drenge og piger. Det er grunden til, at Playmobil ret ofte står højt på ønskesedlen over gode gaveideer til børn, og det gør sig selvfølgelig også gældende som årets julekalender.

De forskellige Playmobil julekalendere til børn

Her nedenfor finder du stort set det samlet udvalg af forskellige julekalendere i Playmobil. Her får barnet et lille nyt stykke legetøj i kalendergave fra 1 december til den 24 december, hvor julegaverne til børnene nok for alvor begynder at få størst opmærksomhed.

giv ham den sjove bondegårdstema julekalender

​Jul på gården 2018

​Overrask dit barn eller børn med jul på gården pakkekalenderen. Her får barnet forskellige sjove dyr som gris, hund, høns der er kombineret med juletema som en julemand og forskellige figurer.

Fra: 249 kr.​

Køb brand på byggepladsen julekalender til drenge

​​Brand på byggepladsen

​​Et andet tema der nok primært er til drenge, er dette brandtema på byggepladsen. Julekalenderen indeholder forskellige ting til at slukke brand, hvor det samlet kan gå hen og give en del sjov for ham.

Fra: 230 kr.​

giv pigen Lego Julebal julekalenderen i gave

​​Julebal i krystalsalen 2018

​Årets 2018 Playmobil julekalender til piger, kan være denne Julebal i krystalsalen. Kalenderen er velegnet fra 3 år, og her får pigen sjove ting til den store og eventyrlige fest i Krystalsalen. Et tema som fænger ved mange små piger.

Fra: 230 kr.​

giv drengen den sjove spion playmobil julekalender

​Spion Team værksted julekalender

​Til drengen fra 4 til 10 år kan denne spion julekalender måske være sagen. Du får en julekalender med 24 små dele der er bygget op over et spion værksted, som drengen nok kan få mange timer sjov med.

Fra: 199 kr.​

giv julekalender hestefarmen til pigen

​Julekalender Hestefarmen

​Til det heste interesseret barn, her kan legetøjs julekalenderen omkring hestefarm tema være årets julekalender. 24 små ting i Playmobil og heste tema, som måske skal udbygges med selvsamme tema til årets julegave.

Fra: 199 kr.​

udklædningsparty playmobil princess pakkekalender

​Udklædningsparty

​Til pigen kan du give en Playmobil udklædningsparty julekalenderen, hvor skønheden og de gængse pige ting, er temaet i denne kalender. Ligesom med Lego Princess, så er der mange piger der elsker både det sjove Playmobil og at lege prinsesse.

Fra: 199 kr.​

køb den sjove playmobil politi pakkekalender til drenge

​Politiaktion

​Til drenge fra 4 års alderen og op, der elsker at lege politi & røvere og selvfølgelig også er fan af Playmobil, så er denne julekalender måske som skabt til ham. Temaet er politi og røvere, hvor han får en ny lille ting hver dag gennem december.

Fra: 219 kr.​

Giv den sjove Playmobil pakkekalender med juletema

​Julemandens værksted

​En julekalender hvor temaet faktisk er julen, får du med Julemandens værksted pakkekalender. En kalender der er velegnet til både drenge og piger, som det gode alternativ til adventsgaver.

Fra: 179 kr.​

giv pigen den sjove kalender med playmobil dyr og prinsesser

​Royalt skøjteløb

​Denne kalender byder på forskellige søde dyr, vinter juleting og royale personer på skøjteløb i skoven. En sød pakkekalender til pigen der kan samle hele sættet over 24 dage, hvor hver dag bliver sjovere og sjovere for hver låge der bliver åbnet.

Fra: 199 kr.​

giv skatteøen julekalender fra Playmobil til ham

​Hemmelig pirat skatteø

​Pirater er noget der fascinerer drenge, og hvorfor ikke give det sjove, seje og mytiske tema med denne Playmobil pakkekalender til drenge? Et godt bud hvis han elsker både at lege med pirater, og elsker at sidde i timevis med det sjove legetøj.

Fra: 189 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Playmobil julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Click here to add a comment

Leave a comment: