Polterabend-guide:
9 gode idéer til den ultimative polterabend

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

9 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Idegryden er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Når der er bryllup i kalenderen, er det også tid til at gommens og brudens venner skal gå i gang. Der er nemlig en masse arbejde med at komme op med de rigtig gode polterabend ideer, hvor der er hyggelige aktiviteter og godt samvær på programmet.

Mangler du gode bud på sjove og underholdende ideer til polterabend, har vi hos redaktionen udvalgt 10 fantastiske forslag til en god dag. Der er noget uanset bruden eller grudgommens personlighed og favoritaktiviteter, så du kan få arrangeret en dag, der passer præcis til din ven eller veninde, som de aldrig vil glemme.

Hvad skal du overveje, før du køber et

 • Type: Ikke alle mennesker er ens, og de vil også foretrække forskellige aktiviteter på deres polterabend. Vi har udvalg 10 forskellige, der adskiller sig både i indhold og type, så du kan finde den rette ide til polterabenden.
 • Betænksomhed: Nogle vil helst slappe af og nyde deres særlige dag, mens andre elsker fart over feltet og adrenalin pumpende i kroppen. Husk at tænke over, hvem du skal holde polterabends for.
  At vælge den rette polterabend afhænger af, hvad hovedpersonen holder af at lave. Spørg gerne rundt, så du er sikker på, at ikke kun midtpunktet, men også resten af gruppen er frisk på det, i har aftalt.
 • Unikhed: Der er mange forskellige aktiviteter, som du kan vælge til polterabend – for både grupper med kvinder, mænd og blandet.
  Husk at arrangementet skal være unikt, så det vil lyse den heldiges dag op, og de for alvor kan mærke, at I har tænkt særligt på dem.
 • Pris: Det kan blive dyrt at invitere på polterabend, og derfor skal I altid i fællesskab sætte et budget. Ofte betaler hver enkelt person selv for aktiviteter, så bliv enige om, hvad I er villige til at betale hver især, så I har en ide om det samlede budget for hele dagen.

arrow-more

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste adrenalinfyldte oplevelse til polterabend test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland - polterabend med fart over feltet

Når der skal være fart og sjov over feltet, kan du som køre djævleræs med resten af flokken.

Arrangementet med ræs foregår hos Motorsport Nordjylland, hvor I alle får 12 runder på Nysum-banen.

I får selvfølgelig både beskyttelsesudstyr som hjelme og nakkebeskyttere, og djævleræserne står klar til jer. Det er derfor lige til at kaste sig ud i udfordringerne – og ikke mindst udfordre de andre på banen.

Truestory Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland
Bedste adrenalinfyldte oplevelse til polterabend

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland:

Derfor anbefaler vi Truestory Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Truestory Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland er god til dig, der ønsker en adrenalinfyldt oplevelse, hvor der er rig mulighed for at få vind i håret og sætte nye rekorder med vennerne.

Som polterabend ideer mand kan det være en god ide, at du vælger noget aktivt, der får alle i gang og giver nye oplevelser.

Bagefter er der god med tid til at finde noget godt at spise, når I har fået pulsen op og smilet på læberne. Og der vil selvfølgelig være håneret for den, der kom først ind og kørte bedst, da I hyggede jer på banen.

Den adrenalinfyldte tur på banen er ikke for alle, og det er vigtigt, at I i fællesskab kan blive enige om, hvorvidt gommen eller bruden vil elske en vild tur i bil, der får energien i vejret.

Fordele og ulemper ved Truestory Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Fordele

 • Spændende mulighed for et adrenalinsus
 • Mulighed for venskabelig konkurrence
 • Inkluderer nødvendigt sikkerhedsudstyr
 • Perfekt aktivitet til en polterabend
 • En mindeværdig og spændende måde at knytte bånd med vennerne på

Ulemper

 • Begrænset banetid (kun 12 runder)
 • Kræver fysisk aktivitet og passer måske ikke til alle
 • Potentiel risiko for ulykker og skader under løbet
Unik naturoplevelse test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint - polterabend i smukke omgivelser

For naturelskerne skal I overveje, hvordan I får gjort gommen eller bruden helt vild i varmen. For nogle kan den spændende tur med Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint være en fantastisk oplevelse i smukke omgivelser.

I får alle en unik oplevelse af den smukke og anderledes natur, der vil være et godt minde for resten af livet, som I kan se tilbage på, når dagen er omme.

Truestory Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint
Unik naturoplevelse

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint:

Derfor anbefaler vi Truestory Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint er god til dig, der ønsker en polterabend på vandet, hvor der også er masser af historie og spændende naturfænomener.

Truestory Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint indebærer, at i får en 6 timers lang tur i kajak, hvor der er instruktioner og udstyr klaret for jer. I skal derfor bare hoppe i kajakken og nyde de smukke omgivelser, mens I får præsenteret spændende historier om Møns Klint særlige sammensætning.

Instruktøren er velkendt og har alle informationer, så I løbende kan stille spørgsmål til de smukke naturfænomener.

Møns Klint er fyldt med fossiler, som I efterfølgende kan gå på opdagelse efter, få forklaret og tage med hjem som en unikt minde. Det giver en særlig unik ting, der kan minde om dagen resten af livet.

Fordele og ulemper ved Truestory Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Fordele

 • Unik naturoplevelse
 • En mindeværdig aktivitet
 • Ekspertvejledning
 • Historisk betydning
 • Opdagelse af fossiler: Saml unikke souvenirs fra turen

Ulemper

 • Den lange varighed af aktiviteten (6 timer) kræver udholdenhed og vedholdenhed
 • Begrænsede fossile fund kan hindre forskningens fremskridt
 • Fysisk anstrengelse og padlefærdigheder påkrævet
Smuk udendørsdestination til polterabend test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart - bådtur og øl til en hyggelig polterabend

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart kombinerer to ting, som de fleste vil finde både hyggelige og interessante: hyggelig tur på båd og øl. Det er noget de fleste mænd vil sætte pris på, når der skal holdes polterabend uden at skulle have pulsen op, men i stedet nye oplevelsen.
Hvis du skal bruge et arrangement, hvor der er mulighed for at se landet fra vandet, så drag på cruise med god øl med Odense Aafart, hvor i kan se Odense fra vandkanten. Mens I nyder udsigten, vil I få serveret øl, der sætter stemningen for resten af den festlige dag med brylluppets midtpunkt i centrum.

Truestory Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart
Smuk udendørsdestination til polterabend

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart:

Derfor anbefaler vi Truestory Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart består af 1,5 time på farten, hvor I sejler rundt i Odenses smukkeste områder. Det kan være et godt sted at mødes, hvis flokken kommer fra hele Danmark og skal mødes midt i H.C. Andersens fødeby, hvor der også er et rigt byliv og andre skønne oplevelser, I kan fortsætte dagen med før eller efter et par gode øl.

Hver eneste cruise har sit eget særlige tema med specialøl, så du kan vælge den helt rigtige udgave, der matcher gommen eller brudens præferencer. Undervejs på turen vil en dygtig ekspert præsentere jer for spændende øl, som I kan prøvesmage og nyde. Det kan hurtigt blive både spændende og interessant, når I får præsenteret forskellige øl.

Det er den gode måde at starte en festlig dag på, hvor I ikke kun får en god øl, men også kan se Odense fra en cruisebåd, så I evt. kan tage videre på eventyr efterfølgende.

Fordele og ulemper ved Truestory Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Fordele

 • Nyd et krydstogt mens du nipper til en lækker øl
 • Hvert krydstogt byder på et unikt tema og specialøl
 • Eksperter guider dig gennem smagningen
 • Praktisk mødested
 • Ideel til særlige lejligheder

Ulemper

 • Begrænset tid til krydstogtet (1,5 time)
 • Begrænset udvalg af specialøl
 • Mulige begrænsninger på antallet af deltagere
Sjov og lækker polterabend Århus test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Sushikursus hos Restaurant Soya - forsøg jer med ægte sushi

Elsker din brud eller gom at eksperimentere i køkkenet, eller er sushi yndlingsretten, kan du med Sushikursus hos Restaurant Soya lære at lave den unikke japanske ret helt fra bunden.

Det er hyggeligt med polterabend Århus, hvis I allerede er fra byen eller I gerne vil mødes i storbyen i Jylland. Med både lækker mad og mulighed for at tilkøbe drikkelse, kan I nyde en aften i sushiens tegn,

Truestory Sushikursus hos Restaurant Soya
Sjov og lækker polterabend Århus

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Sushikursus hos Restaurant Soya:

Derfor anbefaler vi Truestory Sushikursus hos Restaurant Soya

Selve Sushikursus hos Restaurant Soya tager i alt 3 timer, hvor I både kommer til at træne at lave de velkendte typer af sushi: nigiri, futumaki, hosomaki og uramaki. 

Undervejs vil instruktøren fortælle om typerne, hvordan I opnår den perfekte form – og hvad der gør japansk sushi unikt. Det er en oplevelse i sig selv, fordi teknikken er så markant anderledes, end de fleste danskere har prøvet kræfter med. De kan kun give latter, når rullerne ikke vil lukke og nigirien har en helt forkert form.

Når alting er forberedt og klar, vil I sammen kunne sætte jer til et bord, der bugner af jeres egen hjemmelavede sushi, som I kan smage og dele med hinanden.

Det er også muligt, at I kan tilkøbe drikkevarer, hvis I vil gøre aftenen ekstra festlig – og ikke mindst nyde de japanske drikkevarer for nye smagsoplevelser.

Fordele og ulemper ved Truestory Sushikursus hos Restaurant Soya

Fordele

 • Lær at lave autentisk sushi fra bunden
 • Sjov og lækker aktivitet til en polterabend i Aarhus
 • Erfaren instruktør forklarer de unikke teknikker og typer af sushi
 • Nyd et bord fyldt med din egen hjemmelavede sushi
 • Mulighed for at tilføje drikkevarer for en festlig og forbedret oplevelse

Ulemper

 • Begrænset tidsramme for kurset (3 timer)
 • Mulighed for, at sushien ikke bliver perfekt på grund af den unikke teknik
 • Ekstra omkostninger ved køb af drikkevarer under kurset
Polterabend for øl-entusiasterne test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Ølsmagning hos Ølsnedkeren - hyggelig polterabend i København med ølsmagning

En god ølsmagning giver ikke kun lækre oplevelser med øllens verden, men du får også rig mulighed for at komme tættere på dine venner og fejre det kommende bryllup i fællesskab.

Både mænd og kvinder vil nyde øllens verden, når I får den præsenteret på en lækker og hyggelig måde hos Ølsnedkeren i København, hvor der er lagt op til en hyggelig dag for øl-entusiasterne.

Truestory Ølsmagning hos Ølsnedkeren
Polterabend for øl-entusiasterne

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Ølsmagning hos Ølsnedkeren:

Derfor anbefaler vi Truestory Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Hos Ølsnedkeren’s ølsmagning er der i at 2 timers ølsmagning på programmet, og I vil alle få serveret 7 forskellige øl. Undervejs fortæller en ekspert jer om øllenes karakteristika og historien bag hver enkelt type. Der er også rig mulighed for at spørge ind til de smagsoplevelser, I vil støde på, og I kan alle blive meget klogere – hvis ikke i fortsætter festen med flere øl.

Ølsnedkeren ligger i København, og det er derfor mest praktisk, hvis alle enten kan komme til hovedstaden, eller I allerede er samlet der på forhånd. Til en polterabend er det vigtigt, at alle har mulighed for at deltage uden de store problemer, og der kan placering og afstand være afgørende for det rette valg.

Ølsnedkeren er dog et unikt sted, der med garanti vil skabe den helt rigtige stemning, om I kommer fra byen eller længere fra for den unikke oplevelse med lækre øl og udførlig instruktion i hyggelige omgivelser.

Fordele og ulemper ved Truestory Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Fordele

 • Hyggelig polterabend i København
 • Overdådige oplevelser, der udforsker øllets verden
 • Mulighed for at komme tættere på vennerne
 • Professionel ekspertise og instruktion om øllets egenskaber
 • Unik oplevelse i hyggelige omgivelser hos Ølsnedkeren

Ulemper

 • Begrænset tilgængelighed for deltagere uden for København
 • Potentielle planlægningsudfordringer for en stor gruppe
 • De, der ikke drikker alkohol, går måske glip af det sjove
Udendørs polterabend for naturelskere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Vildmarksgourmet i Mols Bjerge - nyd lækker mad og natur til polterabend

Vil I ud i den vilde natur, men stadig holde det lidt luksus, kan I besøge Mols Bjerge til en Vildmarksgourmet i det fri. Det er for naturelskeren, der både nyder den fri natur, men hvor I som venner vil gøre oplevelsen ekstra lækker med god mad og en fantastisk tur i omgivelserne.

Stedet giver en unik og smuk placering for polterabenden, hvor der er rig mulighed for at nyde både natur og lokale retter efter en sund og frisk gåtur i de flotte omgivelser.

Truestory Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
Udendørs polterabend for naturelskere

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Vildmarksgourmet i Mols Bjerge:

Derfor anbefaler vi Truestory Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge tager cirka 7 timer, så I kan sætte stort set hele dagen af til arrangementet. Det giver rig mulighed for at komme tæt på hinanden i de smukke omgivelser, mens I får en guidet tur rundt i den unikke nationalpark Mols Bjerge. Guiden vil kunne fortælle om de steder, I ser, og om der er unikke ting, I skal være opmærksomme på.

Når I har fået rundvisningen i de smukke naturlandskaber, vil det være tid til en lækker og luksuriøst Vildmarksgourmet-middag. Der er derfor ingen, der går sultne hjem efter eventyret.

Undervejs, mens I tilbereder de friske ingredienser, vil der både være køkkenvin, øl og sodavand, så I kan slukke tørsten efter turen i den fri luft. Derfor kan der hurtigt udvikle sig en hyggelig fest ude i den vilde natur.

Fordele og ulemper ved Truestory Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Fordele

 • Mulighed for at knytte bånd med venner i smukke naturomgivelser
 • Guidet tur i den unikke nationalpark
 • Lækker og luksuriøs Wild Gourmet-middag
 • Der serveres forfriskende drikkevarer under tilberedningen
 • Mulighed for at knytte bånd med venner i smukke naturomgivelser

Ulemper

 • Lang varighed (7 timer) er måske ikke egnet til dem med begrænset tid
 • Begrænsede muligheder for at få mad, der passer til ens kost eller præferencer
 • Mulighed for uforudsigelige vejrforhold under udendørsoplevelsen
Unik polterabend for de mysterie-interesserede test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery - gå på opdagelse og løs mysteriet

Hos Amalienborg Slot kan du komme på spændende eevntyr, hvor der skal løses et ægte mysterium. Med opblomstringen af escape-rooms og andre lignende eventyr, vil det med garanti vække glæde hos ham eller hende, der elsker en god udfordring.
Drabet ved Amalienborg Slot bygger på rigtige begivenheder, så det kan vække både en smule spænding, inden I selv forsøger at løse opgaven. Og der er masser at udforske på det gamle slot

Truestory Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery
Unik polterabend for de mysterie-interesserede

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery:

Derfor anbefaler vi Truestory Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery er et 2 timers arrangement, hvor der kan deltage fra 2 op til 4 personer. I kommer rundt på slottets mange smukke områder og kringelkroge, hvor I kan samle spor og forsøge at løse mysteriet.

Det er den oplagte polterabend for den mindre gruppe, der gerne vil have én på opleveren. I kan også dele jer op, hvis I gerne vil prøve arrangementet, men det er bedre, hvis I alle kan følges ad og sammen skabe de gode minder for livet.

Mens I forsøger at løse mysteriet, vil i kunne indtage de historiske bygninger med alle dens unikke detaljer på en underholdende måde. Det giver et nyt syn på arkitektur, små detaljer og andet, der kan hjælpe jer videre på jeres eventyr efter svaret på Drabet ved Amalienborg Slot.

Eventyret og mysteriet er for dem, der elsker at blive udfordret og undersøge historiens vingesus.

Fordele og ulemper ved Truestory Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Fordele

 • Spændende og engagerende mysterieoplevelse
 • Baseret på sande begivenheder for ekstra intriger
 • Smuk og historisk beliggenhed ved Amalienborg Slot
 • Velegnet til små grupper på 2-4 personer
 • Giver et nyt perspektiv på arkitektur og historie

Ulemper

 • Begrænset varighed (2 timer)
 • Kræver mindst 2 deltagere
 • Måske ikke egnet til dem, der ikke kan lide at løse mysterier eller gåder
Sjovt cocktail-kursus til polterabend test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Cocktailkursus hos Gedulgt - polterabend med cocktails og lækre drinks

En polterabend kan hurtigt blive til en fest, hvis midtpunktet elsker en god drink og tur i byen. Skal I buge en sjov og anderledes, men stadig smagfuld og interessant oplevelse kan du invitere på cocktail-kursus hos Gedulgt. Der får I ikke kun en introduktion til stedet, men I kommer også til selv at agere cocktail-eksperter bag baren og mixe lækre drinks.

Truestory Cocktailkursus hos Gedulgt
Sjovt cocktail-kursus til polterabend

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Cocktailkursus hos Gedulgt:

Derfor anbefaler vi Truestory Cocktailkursus hos Gedulgt

Der vil allerede være god stemning, fra I træder ind, hvor I får serveret en velkomstdrink. Herefter får I en introduktion til baren Gudulgt, der har en interessant historie, så I alle er helt med på, hvad der skal ske for resten af dagen – inden der bliver hældt drinks i glassene.

Du kommer som gruppe til at lære, hvordan I laver forskellige cocktails af en dygtig bartender. Der er i alt 2 forskellige drinks pr. person, som I selv kan være med til at skabe fra bunden af med adgang til alverdens spændende ingredienser og alkohol. I kan alle føle jer som personlige bartendere og afprøve nye kombinationer og nyde gode cocktails med nære og kære.

Hos os anbefaler vi Cocktailkursus hos Gedulgt, hvis det skal ende som en festlig aften med masser af hygge, latter og spændende smagsoplevelser. Husk dog at have arrangeret transport efterfølgende, da ingen skal køre hjem efter et cocktail-kursus hos Gedulgt.

Fordele og ulemper ved Truestory Cocktailkursus hos Gedulgt

Fordele

 • Sjov og unik oplevelse
 • Ekspertvejledning sikrer, at du mestrer dine færdigheder
 • Hver person får mulighed for at skabe to forskellige cocktails
 • Indbydende atmosfære
 • Garanti for en festlig aften

Ulemper

 • Begrænset tid til praktisk erfaring
 • Begrænset udvalg af cocktailopskrifter, der undervises i
 • Deltagerne skal muligvis arrangere transport efter kurset
Action-pakket polterabend test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Truestory Windsurfing i Klitmøller - vand i håret og ud på bølgerne

Arrangementet består af 3 timers oplevelse, hvor I forinden bliver informeret og gjort klar af IKO/ISA-trænede instruktører. Der er selvfølgelig alt udstyr med, så du kan tage på en vindblæst og udfordrende tur over bølgetoppene.

I bliver forsvarligt klædt på både fysisk og mentalt, og både begyndere og mere øvede kan få hjælp af de dygtige instruktører undervejs, så I alle får testet evnerne med windsurfing.

Truestory Windsurfing i Klitmøller
Action-pakket polterabend

Dagens bedste priser og tilbud på Truestory Windsurfing i Klitmøller:

Derfor anbefaler vi Truestory Windsurfing i Klitmøller

Vi anbefaler Windsurfing i Klitmøller, hvis der skal være vind, bølger og sand til polterabenden.

Har du en gom eller brud, der elsker når adrenalinen pumper rundt i kroppen og gerne laver ekstremsport, kan du få en action-pakket oplevelse med windsurfing i Klitmøller.

Det kan hurtigt udvikle sig til sjove og udfordrende polterabend lege om, hvem der kan holde sig stående i vandet længst uden at falde i. men det kræver også en vis fysisk, før alle kan være med på udfordringen.

Husk dog, at ikke alle tør eller har lyst til at skulle i vandet på deres polterabend, men for gæve gutter og tøser kan det være et ægte eventyr på bølgerne. Tænk derfor på hele gruppens lyster, før I vælger en vild og action-pakket dag på vandet, for alle skal kunne klare udfordringerne.

Fordele og ulemper ved Truestory Windsurfing i Klitmøller

Fordele

 • Spændende og actionfyldt oplevelse
 • Professionelle instruktører til at guide begyndere og øvede surfere
 • Alt nødvendigt udstyr er til rådighed
 • Mulighed for sjove og udfordrende aktiviteter under polterabend
 • Et mindeværdigt eventyr på Klitmøllers bølger

Ulemper

 • Fysisk form påkrævet
 • Ikke alle har det godt i vand
 • Ikke egnet til dem, der foretrækker en mindre eventyrlig aktivitet

FAQ

Hvad er polterabend?
En polterabend er en sjov og hyggelig dag og måske aften, hvor bruden eller gommens venner fejrer det menneske, der skal giftes. Det er som regel en overraskelse og indebærer mange sjove aktiviteter. Nogle bruger hele dagen på at lave sjove ting, ydmyge gommen eller bruden, før det slutter af med en fest til aften. De kan dog se vidt forskellige ud alt efter personen.
Hvem skal med til polterabend?
Det er meget forskelligt, hvem man vil invitere til en polterabend. Nogle foretrækker at feste med veninderne, mens andre holder af at samle både venner og familie til festlig sammenkomst. Sørg for at invitere de vigtigste personer, der betyder noget særligt for festens midtpunkt. Det vil glæde dem, at de er til stede på deres særlige dag.
Hvornår skal man holde polterabend?
Der skal selvfølgelig holdes polterabend før selve brylluppet. Selve dagen skal gerne passe særligt bruden eller gommen, og det er bedst, hvis alle kan deltage. Derfor kan det kræve god planlægning, og hold det gerne et stykke tid før brylluppet, da tiden lige op til kan blive meget travl.
Hvem arrangerer polterabend?
Som udgangspunkt er det forloveren og resten af gommens venner, der fejrer for ham, mens kvindens veninder og brudepiger arrangerer polterabend for hende. Det er dog helt op den enkelte, hvordan det skal arrangeres, og i nogle tilfælde er det nødvendigt at inddrage gom og brud for at få dagen til at lykkes.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme