Ramasjang julekalender

Køb Ramasjang Julekalender til børn

Hvilket barn fra 3 -7 års alderen kender ikke Ramasjang og de populære figurer/personer fra DR’s verdensklasse børne tv-kanal?

Ramasjang der byder på Motor Mille, Onkel Reje, Hr. Skæg, Lille Nørd, Sebastian, Rosa og meget andet, er et sikker hit, og her kunne en Ramasjang julekalender i 2018 version til 179,- kr.  måske være lige så stort hit som tv kanalen. Kalenderen der indeholder forskellige små ting kunne være den glædelige overraskelse til din pige eller dreng?

Hvad indeholder Ramasjang julekalender?

giv den sjove julekalender fra DRKalenderen i 2017 kommer i flot papkasse der har de kendte figurer fra kanalen som motiver hele vejen rundt. Udformningen er ligesom en lille papkasse med låg. Under låget finder du 24 små folieposer med forskelligt indhold indenfor små ting.

De 24 folieposer byder på samlekort- og mappe med alle de kendte figurer fra DR kanalen, som både kan bruges til at imponerer venner og som kortspil. Derudover finder du andre små ting, som alle er nye i forhold til Ramasjang julekalenderen fra sidste år. Det er ikke verdens største eller mest brugbare ting, men dog noget som han eller hun vil finde sjovt, for det er pakket i det fede Ramasjang univers.

Hvem er kalenderen god til?

Julekalenderen indeholder som sagt små ting til kalendergaverne, hvor kalenderen til en pris af 179,- kr. selvfølgelig ikke indeholder store dyre ting, men derimod de små ting hvor Ramasjang temaet er glæden. Derfor er julekalenderen med legetøj god til piger og drenge fra ca. 3 års alderen og op til ca. 8 år. Her skal du selvfølgelig kende lidt til barnet, for det er ikke alle 7 eller 8 årige som er med på Ramasjang bølgen, men er “hoppet” et skridt op til kanalen for de noget større børn.

Specifikationer

  • Egnet til både drenge og piger
  • Anbefalet alder: fra 3 år
  • Vægt: 0.5 kg.
  • Mål: 37 x 17 x 17 cm.
  • Pris: 179,- kr.

Hvorfor vælge Ramasjang julekalenderen?

Ramasjang er med stor sandsynlig et hit ved drengen eller pigen som du skal finde på en julekalenderen til. Derfor kan er det måske det oplagte valg frem for f.eks. en Frost, Lego julekalender eller lignede legetøjs julekalender.

Hvis du er i tvivl om det er noget for den lille, så kan du også finde inspiration i vores indlæg om pakkekalendere til børn, hvor du finder det varieret udvalg til både det lille som noget større barn.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Ramasjang julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star