Artiklen er en annonce

www.idegryden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Skab et romantisk ophold for 2?

Skab et romantisk ophold for 2?


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Skab et romantisk ophold for 2? Det er vigtigt for par at komme ud engang i mellem, hvor i virkelig har fokus på hinandens tilstedeværelse. Vi lever i en tid, hvor arbejdet fylder mere end det burde hos de fleste mennesker. Om det hænger lidt sammen med at godt hver andet ægtepar ender med at blive skilt på et eller andet tidspunkt, skal vi ikke komme nærmere ind på. Men antallet af skilsmisser er steget i takt med at arbejde og karriere fylder mere og mere i vores dagligdag.

Uanset om det har noget med arbejdet eller ej, så er det noget vi skal have lavet om. Vi må ikke glemme hinanden og derfor er de vigtigt at komme ud på et romantisk ophold i ny og næ, hvor i ikke er afhængige af alle andre eller alt muligt andet end hinanden. Hvorfor ikke sparke gnist i romantikken ved at overraske kæresten med en gave i form af et ophold?

Et romantisk ophold kan være mange ting, da det i princippet er et vidt begreb. Det er forskelligt hvad du og din nabo finder romantisk, men der er dog altid noget der går igen – og det er et ophold for 2.

En simpel overnatning

romantisk ophold for 2 med spa på værelset

Du kan finde mange hjemmesider der tilbyder en form for gavekort som oplevelsesgaver til ophold på forskellige hoteller rundt i landet. Du behøver ikke nødvendigs købe et ophold som de forskellige oplevelsesgaver til hende eller ham, for at skabe et romantisk ophold. Det kan være et hvilket som helst hotel, camping, shelter eller andet i landet, hvor i selv kan gøre lidt ud af det. Køb noget chokolade, noget vin, tag spil med. Der er rigtig mange muligheder så her handler det bare om at være kreativ og så skal du nok selv komme på hvordan i får et hyggeligt ophold der giver jer den tiltrængte tid sammen.

For at selve oplevelsen har den største effekt på jeres forhold, er det en god idé at vælge et sted eller by hvor i ikke har været før. Jo mere i er på udebane sammen, jo mere har i brug for hinanden og opleve sammen. Her kan i tage ud på en restaurant en aften, få lidt at drikke til, og måske få en drink på en bar senere. Hovedsagen er her, at i ikke kender til nogen af de steder i tager hen. Så hvis det skulle ske at turen ikke blev decideret romantisk fordi i fandt et dårligt hotel og der var ikke andet end pizzeriaer i nærheden, så får i som det mindste en historie i kan fortælle sammen.

Lidt mere, lidt dyrere

romantisk ophold for 2 med spa på værelset

I kan også vælge lidt mere den sikre vej, og decideret købe et samlet romantisk ophold. Disse ophold er typisk nogen der ikke rigtig kan fejle på den romantiske front. Det kan eksempelvis være et romantisk ophold på et gods eller et slot, hvor der i købet også er chokoladeovertrukket jordbær og en flaske champagne der kommer op på værelset en af dagene.

Disse ophold er også utrolig gode, hvor den eneste ulempe i forhold til at i selv skaber et romantisk ophold på et tilfældigt hotel i en tilfældig by, hvor i spiser på en tilfældig restaurant og skyller maden ned med en drink op en tilfældig bar, er at det muligvis er knap så sjovt.

Det er her hvor i skal finde ud af hvilke typer i er, hvis i gerne vil prøve at klare ærterne selv og giver som potentiale for et sjovere ophold. Vælger i derimod et ophold for to hvor alt er inkluderet, har i til gengæld mere tid til at se hinanden i øjnene.

Hjemmet har potentiale

I behøver jo faktisk ikke at komme ud fra jeres base for at skabe et romantisk ophold. I kan sagtens skabe et ophold i hjemmet ved at gøre noget ud af jeres dage sammen. I kan enten selv lave en 3-retters menu sammen eller i kan tage ud og få en i byen. I kan aftale at der ingen arbejde, mobiltelefon eller børn skal være i nærheden og derved skal i måske ligge en ansigtsmaske, give hinanden noget massage og se nogle film.

I princippet er et romantisk ophold bare at i både spiser og sover ude, end der hvor i plejer. Alt det andet kan i mere eller mindre selv sørge for derhjemme.